Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    20. Svibanj 2019. 22:04

Omerta nije ni moja bolja danas, pisni samo dalje, mozda bude sutra tamnija

vuky
    20. Svibanj 2019. 22:27

Meni je dan prije tek počela tamniti i onda pik, do tad je bilo ko i tebi... i pazi koliko piješ i nemoj ići na wc 2h prije testa... ako na to već ne paziš, iako meni kad ke bio pik ke bio bez obzira na to!

Omerta
    20. Svibanj 2019. 22:40

Kuzim. Ne idem po 4h na wc i testiram poslijepodne. Koristila sam trakice prije jednom prilikom i nikako ulovit taj pik pa sam onda prestala.. ove su bile jeftine, 5 komada 28kn pa reko da probam opet. A mozda bi trebala ulozit u neke malo skuplje. U srijedu idem raditi papu i nadam se briseve, posto osim jedne zdrave trudnoce (prije 5 godina) imam i dva spontana iza sebe, oba prosle godine, pa me to malo brine. Nebi se cudila da mi se neka bestija nakalemila.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Mallla
    20. Svibanj 2019. 23:13

Omerta i meni se čini negativno, koji ti je dan ciklusa? Imaš još trakica?
    Nekad je zapravo samo stvar u pravom trenutku, tako jw vuky bilo sve negativno kad ono u dan pik. Kod mene ide baš postepeno. 
    Prije sam mislila da čim uhvatim pik to je to, trudna, a kad ono napikirat ću se ja do trudnoće. 
    Baby i meni je dug ciklus i počela sam piti kapsule mace i vrkute pa ćemo vidjet hoće li što promjeniti, unazad 3 ciklusa 2 puta 21dc a sad 18dc mi bila ovulacija. 
    Imam dojam da netko ima 2 ciklusa dok ja 1.

url=https://lilypie.com]

LjubičicaX
    21. Svibanj 2019. 07:13

Cure piškite testove i javljajte plusiće, treba nam hapyend ovog mjeseca 💗😘 Mallla, Zvjezdice, Tera....javljajte sretne vjesti, veselim se kao da su i moji plusići 😘
    Novim curama dobrodošlica i da što prije odu sa ove teme.
    Onima kojima je vještica nažalost došla, koliko god da je teško proći će 😘
    Martina kakva je situacija danas, nazire li se konačno kraj krvarenju? Kako si ti, znam da te to malo poremetilo, al čuj možda sad ode od tebe ono sve što sprečava da ti se želja ostvari i sad u novi ciklus i tvoje je samo da akcijaš i uživaš i eto i tvog plusića 💗 Ja privodim kraju vješticu koja je bila baš obilna, dosadna i bolna, malo sam psihički došla sebi, prihvatila da tako mora biti, nije još došlo moje vrijeme 😁 I sad nestrpljivo čekam pik i akciju 😁

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

Sunčica5
    21. Svibanj 2019. 07:19

Malla meni su kraci ciklusi pa mi nekad spadne u mjesecu 2 O ili M.
    Ovaj ciklus je sve nesto naopako.
    Jos nisam dobila a test negativan. 
    E sad se vec brinem sto je 

“Nebo strpljive voli.”

LjubičicaX
    21. Svibanj 2019. 07:53

Sunčica5

Malla meni su kraci ciklusi pa mi nekad spadne u mjesecu 2 O ili M.
    Ovaj ciklus je sve nesto naopako.
    Jos nisam dobila a test negativan.
    E sad se vec brinem sto je

Sve dok vještica ne dođe, ima nade ☺ 

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

Sunčica5
    21. Svibanj 2019. 08:01

Ma vec bi test pokazao bar sjenicu 
    Ja sam od onih kojima test ful rano pokaze.
    Tako da se ne nadam. Samo zelim da krene da me pusti ovaj pritisak.
    Mozda mi se i cista napravila jer me boli lijevi jajnik bas bas. A na njemu je bilo dva manja folikula.
    A O je ovaj mjesec bila na desnom.

“Nebo strpljive voli.”

Lady_E
    21. Svibanj 2019. 08:21

Meni je M uvijek bila tocna u dan, jedno vrijeme i u sat. Od kada radimo na bebici ili mi dode 2 dana ranije ili kasni do 3 dana. 
    Za sutra je zakazan posjet gospode M, a ja se nadam da nece doci 😁
    Imam lagane grcice u trbuhu, jako malo tog kremastog iscjetka, a cicke su punije. Jedino mi je cudno sta uopce ne bole, a inace bi mi u ovoj fazi vec gorile 😀

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Mallla
    21. Svibanj 2019. 08:24

Ufff Sunčice to ti baš zafrkava. 
    Ja ću dobiti danas ili sutra, temp. Je u strmoglavom padu tako da samo čekam. Dobro je što će to bit 28dnevni ciklus a loše što će značit da je lutealna faza bila 9 do 10 dana (kratka) ali ostaje nam za vidjeti

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.