Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    21. Svibanj 2019. 15:06

Alisa najgora recenica koju mi kazu je: treba se opustit i ne mislit o tome! Ma da sipak, lako je to reci kad mozak neslusa. Zato imamo mi ovdje koje zajedno ludimo i cekamo i osluskujemo pa gdje puklo da puklo :) 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Alisa
    21. Svibanj 2019. 15:17

tera_

Alisa najgora recenica koju mi kazu je: treba se opustit i ne mislit o tome! Ma da sipak, lako je to reci kad mozak neslusa. Zato imamo mi ovdje koje zajedno ludimo i cekamo i osluskujemo pa gdje puklo da puklo :)

Slazem se da,pa ako se vec uhvatilo onda se uhvatilo mislila ja o simptomima ili o letecim tanjurima...😂

Ivo& Ivana💙♥️
    21. Svibanj 2019. 15:34

Cure drage,bas mi  je gušt citati vase postove,kako ste jedna drugoj podrska u svemu.Zato sam se i odlucila prikljuciti vasoj "ludoj hordi" 😂😁.
    Meni jese danas 21dc ali me od jucer bole grudi tako da nisam ni jucer ni danas piskila.I malo sam zbunjena iskreno.Jer s trakicama nisam uspjela uhvatit pik,sve su bile negativne,a od jucer imam te simptome pa sad neznam dali sam imala ovulaciju kad, me grudi bole?

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

21. Svibanj 2019. 15:38

baby

Prosle dane ni priblizno za o, sad su me poceli boluckati jajnici, popisam se i evo..a muza ne vidim sad skoro 2 dana

A misa mu...al dobro ak ste ovih dana...malisani mogu opstat koji dan i ak se vidite za 2 dana...sam se nemoj opterecivati time...tak i tak nemres nis promijeniti...🤞🤞❤💋

21. Svibanj 2019. 15:39

zvjezdica37

Mallla

Ma Martina volimo mi odbrojavanje.. Pa to mi je veselje kad vidim.
    Tera neka ti nas izvještavaš mi čekimo tvoj test, a i zvjezdicin… Čekimooo
    Ja sam nestrpljiva.
    Al kod sebe iako se nadam uludo mi je graf mi jasno nagovještava M

Ja cu danas test al cure samo zato sto imam nesvjestice i jake mucnine,cak planiram ici doktorici navecer jer mi se sve izgleda zbrckalo.pa eto ja sumnjam 50 50 ali dok test ne kaze ja cu se zasad pritajiti😉😉

Di ces se pritajiti? 🙃 sam ti opusteno. Sta je tu je. Ishod ne mozes promijeniti. Jedva cekam testic. Javljajjjjj 💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤

Sunčica5
    21. Svibanj 2019. 15:40

Dobrodosle curee 😊
    Ajmooo zvjezdicee 🤞🤞
    Tera? Svaka cast na ustrajnosti u nepisanju testova 😱👏

“Nebo strpljive voli.”

21. Svibanj 2019. 15:40

tera_

Hvala vam svima!!❤
    Volim ja ovaj nas šizz odjel :D
    Ja cekam sutra kakva ce bit temp, za nju je dan D…nadajmo se da nece past :)

Drzimo figice onda za visoku tempicu i javi odmah ujutro kakva je 😊🤭❤💋

21. Svibanj 2019. 15:42

Alisa

Ženice pozdrav!
    I ja vam se pridruzujem u klub čekalica..
    Pik sam ulovila 15.05.,akcije je bilo, a sad ne očekujem M 29.05. 😘

Dobro doslaaaa.....onda ides odmah na III ODBROJAVANJE. 🤭🤭🤭🤭🤭 sutra ide nova lista. Onda ti zelimo da M ne dodeeeeee narednih 9 mjeseci 🤞👍

21. Svibanj 2019. 15:43

klara45

Ojla curkee!

Ja sam pik ulovila 19.05., ne zelim M 01.06. 😀🤭

Ne zelimo ti ni miiiii 🤞🤞🤞🤞🤞

zvjezdica37
    21. Svibanj 2019. 15:44

Curke test uradjen😁😁😁😁😁
    ---------negativan-------
    Ali nisam ni ocekivala nista drugo jedino nisam izbedirana ma samo nek dobijem i da me ne boli.
    Polako cu razmisljati o odlasku gin.i tako....sve u svemu iduci mjesec iduca nadanja...a sad barem jos neki plus za kraj odbrojavanja bi super bio🤗🤗🤗🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.