Alisa najgora recenica koju mi kazu je: treba se opustit i ne mislit o tome! Ma da sipak, lako je to reci kad mozak neslusa. Zato imamo mi ovdje koje zajedno ludimo i cekamo i osluskujemo pa gdje puklo da puklo :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Alisa najgora recenica koju mi kazu je: treba se opustit i ne mislit o tome! Ma da sipak, lako je to reci kad mozak neslusa. Zato imamo mi ovdje koje zajedno ludimo i cekamo i osluskujemo pa gdje puklo da puklo :)
Slazem se da,pa ako se vec uhvatilo onda se uhvatilo mislila ja o simptomima ili o letecim tanjurima...😂
Cure drage,bas mi je gušt citati vase postove,kako ste jedna drugoj podrska u svemu.Zato sam se i odlucila prikljuciti vasoj "ludoj hordi" 😂😁.
Meni jese danas 21dc ali me od jucer bole grudi tako da nisam ni jucer ni danas piskila.I malo sam zbunjena iskreno.Jer s trakicama nisam uspjela uhvatit pik,sve su bile negativne,a od jucer imam te simptome pa sad neznam dali sam imala ovulaciju kad, me grudi bole?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Prosle dane ni priblizno za o, sad su me poceli boluckati jajnici, popisam se i evo..a muza ne vidim sad skoro 2 dana
A misa mu...al dobro ak ste ovih dana...malisani mogu opstat koji dan i ak se vidite za 2 dana...sam se nemoj opterecivati time...tak i tak nemres nis promijeniti...🤞🤞❤💋
Ma Martina volimo mi odbrojavanje.. Pa to mi je veselje kad vidim.
Tera neka ti nas izvještavaš mi čekimo tvoj test, a i zvjezdicin… Čekimooo
Ja sam nestrpljiva.
Al kod sebe iako se nadam uludo mi je graf mi jasno nagovještava M
Ja cu danas test al cure samo zato sto imam nesvjestice i jake mucnine,cak planiram ici doktorici navecer jer mi se sve izgleda zbrckalo.pa eto ja sumnjam 50 50 ali dok test ne kaze ja cu se zasad pritajiti😉😉
Di ces se pritajiti? 🙃 sam ti opusteno. Sta je tu je. Ishod ne mozes promijeniti. Jedva cekam testic. Javljajjjjj 💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤
Dobrodosle curee 😊
Ajmooo zvjezdicee 🤞🤞
Tera? Svaka cast na ustrajnosti u nepisanju testova 😱👏
“Nebo strpljive voli.”
Hvala vam svima!!❤
Volim ja ovaj nas šizz odjel :D
Ja cekam sutra kakva ce bit temp, za nju je dan D…nadajmo se da nece past :)
Drzimo figice onda za visoku tempicu i javi odmah ujutro kakva je 😊🤭❤💋
Ženice pozdrav!
I ja vam se pridruzujem u klub čekalica..
Pik sam ulovila 15.05.,akcije je bilo, a sad ne očekujem M 29.05. 😘
Dobro doslaaaa.....onda ides odmah na III ODBROJAVANJE. 🤭🤭🤭🤭🤭 sutra ide nova lista. Onda ti zelimo da M ne dodeeeeee narednih 9 mjeseci 🤞👍
Ojla curkee!
Ja sam pik ulovila 19.05., ne zelim M 01.06. 😀🤭
Ne zelimo ti ni miiiii 🤞🤞🤞🤞🤞
Curke test uradjen😁😁😁😁😁
---------negativan-------
Ali nisam ni ocekivala nista drugo jedino nisam izbedirana ma samo nek dobijem i da me ne boli.
Polako cu razmisljati o odlasku gin.i tako....sve u svemu iduci mjesec iduca nadanja...a sad barem jos neki plus za kraj odbrojavanja bi super bio🤗🤗🤗🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji