Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    19. Svibanj 2019. 09:22

vuky

Ova najtamnija od maloprije, je bi mogao biti pik?

Daa to je pik :))

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    19. Svibanj 2019. 09:25

Hannica0

8.5 imala pik. 7, 8 i 9 odnos. Jucer ujutro blago rozi iscjedak u trenutku i vise se nije pojavljivao. Jutros napravila test, iako znam da je rano. Pokazao je bljedu drugu crticu. Sacekat cu jos do cetvrtka pa ponoviti. Cesto mokrim. Nocas dva puta isla. I sva sam malaksala i neka mucnica cijelu noc nisam skoro oka sklopila.

Drzimo fige da u cetvrtak bude velika druga crtica :))))

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

zvjezdica37
    19. Svibanj 2019. 09:35

Clio35

Mallla,hvala na odgovoru.Slikano je par min.nakon testiranja.Pocela sam testirati prije tri dana,a boja mi varira.Danas je cak najtamnija.Tvoje su bas tamne 💪💪.Vec neko vrijeme pijem caj od vrkute,stolisnika i lista maline,a ovaj ciklus sam pocela piti i maca prah.Citala sam da to pomaze u ravnotezi hormona i potice ovulaciju.

Pozz draga,od mene samo rijeci hvale za vrkutu,stolisnik,smanjio mi se pms ali malo se ciklus produzio,sto nije nista strasno.Imala sam velike valunge i to sam isto regulirala.Osobno sve pohvale.Za bolove u pms u da ne pricam.

zvjezdica37
    19. Svibanj 2019. 09:36

vuky

Yesssss🤗🤗😏🤩🤩

Mallla
    19. Svibanj 2019. 09:47

Da Vuky to je The Pik 😁 ajde akcija bjež odavde!
    Hanica duboko vjerujem da je to to i da će crtica potamniti a M ti se vratit za jedno godinu dana! 

url=https://lilypie.com]

19. Svibanj 2019. 10:34

zvjezdica37

Martina1982

Pisem poslje zenice. Al ja opet dobila neko krvarenje danas. 😔 trakica mi slabija nego prije par dana kad sam objavila. Ne znam sta da mislim vise. Imala.jucer grcice dolje i jako.veliki zelju za seksom i bila.sam sva mokra da M nije mogo vjerovat. E sad zas sam prokrvarila.danaa nemam pojma al.sita sam.vise.

Hej draga,mislim da se ne trebas previse bedirati,ciklus zene je jos uvijek daleko mistican i nevjerovatan po pitanju stvari kada je sve ok a desi se nesto van norme.Ako ti krvarenje nije jako izrazeno onda pretpostavljam da su mozda neke cistice u pitanju ,stvarno se nemoj brinuti.
    Recimo ja kada sam bila u ranim dvadesetim mjesecima sam imala cikluse na 35 dana i obavezno sam krvarila opet na sredini cilklusa.U to vrijeme mi je dijagnoza bila pcos…eto,poslje se smirilo.kako doslo tako proslo.
    Jos uvijek nije kasno da nabacis jedan smjesak danas i sto ne mozes uraditi to ces drugi dan,zovni gin.pa cete i to rijesit🤞🤞👍💗

Ma katastrofa. Eto kao da imam M. Odlucila sam ne ici na hitnu. Sutra ujutro cu odmah zvat ginicu pa cu kod nje. Ne znam sta bi mislila i rekla vise. Mislim da mi treba odmor od svega. 

19. Svibanj 2019. 10:35

baby

I kad vidim trudnice koje ne cijene to malo blago, iskreno pomislim, zbog čega bude ona bolja mama od mene? zašto ona a ne ja? još kad vidim one gdje su im novci bitniji od nerođenog djeteta…mislim da nije fer…zašto se mi tu moramo toliko mučiti a pružile bi djeci sve?

Joj katastrofa. Znam tocno sta mislis. I kad vidim kakve suse ostaju trudne i budu majke zlo mi je. Pitam se ponekad cemu. Al valjda postoji jako dobar razlog za to.

19. Svibanj 2019. 10:37

Hannica0

8.5 imala pik. 7, 8 i 9 odnos. Jucer ujutro blago rozi iscjedak u trenutku i vise se nije pojavljivao. Jutros napravila test, iako znam da je rano. Pokazao je bljedu drugu crticu. Sacekat cu jos do cetvrtka pa ponoviti. Cesto mokrim. Nocas dva puta isla. I sva sam malaksala i neka mucnica cijelu noc nisam skoro oka sklopila.

Jaoooooo divnooooo...joj jedva cekam cetvrtak da opet napravis. 🤗🤗🤗🤗🤗 ali ako kazes bila bljeda crtica to bi trebalo biti tooooooo....🤗🤗🤗🤗🤗

19. Svibanj 2019. 10:38

vuky

Pikicccccccc superiskaaaa....napravit cemo novo odbrojavanje samo da sve zenice ne sobe 😈...wuhuuuuuuuu

Hannica0 👧
    19. Svibanj 2019. 10:39

Martina1982

Hannica0

Jaoooooo divnooooo…joj jedva cekam cetvrtak da opet napravis. 🤗🤗🤗🤗🤗 ali ako kazes bila bljeda crtica to bi trebalo biti tooooooo….🤗🤗🤗🤗🤗

Vidjeti cemo u cetvrtak. Nakon dva spontana, svega me strah. :/ 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.