Mallla,hvala na odgovoru.Slikano je par min.nakon testiranja.Pocela sam testirati prije tri dana,a boja mi varira.Danas je cak najtamnija.Tvoje su bas tamne 💪💪.Vec neko vrijeme pijem caj od vrkute,stolisnika i lista maline,a ovaj ciklus sam pocela piti i maca prah.Citala sam da to pomaze u ravnotezi hormona i potice ovulaciju.
Pozz draga,od mene samo rijeci hvale za vrkutu,stolisnik,smanjio mi se pms ali malo se ciklus produzio,sto nije nista strasno.Imala sam velike valunge i to sam isto regulirala.Osobno sve pohvale.Za bolove u pms u da ne pricam.
Zvjezdica37
Tako je i kod mene,odkad pijem caj malo mi se ciklus produzio ali bar nemam simptome Pms-a.
Jos sam dosta nova sto se tice praćenja plodnih dana,ali citajuci vase postove poprilicno sam skuzila kako ide.i naravno sretno svima 😘
Hvala i tebi👍😁
Pina zao mi je 😘
Ja cu svaki tren dobiti. Boli me trbuh i bas sam nikakvog raspolozenja kao i vrijeme, tmurno i sivo.
Ali iza svake kise dolazi sunce tako da cure samo hrabro naprijed, nije lako ali mozemo mi to do nasih bebolina 🥰
“Nebo strpljive voli.”
Sunčica i Mallla hvala na lijepim rijecima 💙 nitko to ne moze u potpunosti razumit osim vas cura tu sa foruma. Sreca pa imamo jedna drugu.
Lela ja bih rekla da je to pik, izgledaju mi iste boje. Bacaj se na posao!
Poz cure, samo da prijavim dolazak svoje M. Kasnila je tocno 3 dana koliko i O. Znaci zadnja dva ciklusa otkad koristim vrkutu su trajala 36 dana 🤦♀️
Malo je rec da sam more isplakala. Ne mogu se pomirit s tim da vec skoro godinu dana nista, a nemam niti 23 godine. Jos pogotovo ovaj ciklus kad je O bila toliko izrazena i pokrili smo je
Imam uputnicu za spolne hormone i to bi mogla otic izvadit 3dc, al ne znam ima li smisla ce kad moj dečko jako tesko pristat na spermiogram
Pina ti mozes izvaditi hormone neovisno o spermiogramu,naravno da ima smisla...mozda mozes nesto saznati da treba korigirati a svakao i ako je u redu da odahnes pa polako vremenom i razgovorom dalje.Muskarcima je to udar na ego da vade hormone ali...imate jos vremena ohoho i da to rijesite...
Nadam se da si sad ok i malo bolje
Pina zao mi je 😘
Ja cu svaki tren dobiti. Boli me trbuh i bas sam nikakvog raspolozenja kao i vrijeme, tmurno i sivo.
Ali iza svake kise dolazi sunce tako da cure samo hrabro naprijed, nije lako ali mozemo mi to do nasih bebolina 🥰
Mene je isto jucer poceo stomak boliti...sad miruje...imam jos svega par dana pa sam sretna samo da ne boli
Pina96 zao mi je, ali nemoj upadati u loše raspoloženje! Napravi sve sto možeš od dodatnih pretraga da znaš da si dala sve od sebe, a vjerujem da bude i dragi svoj dio odradio. Njima je ipak drugačije puno iz za sve im treba malo duže da dođe do mozga ( većinom, da ne generaliziram )
mi smo jučer i danas pokrili, O je vjerojatno sutra, to ne vjerujem da ćemo pokriti, no vidjeti ćemo sto bude za 2 tjedna! Sad ova 2 tjedna traju ko cijeli mjesec, pogotovo zadnjih par dana pred M!
Vuky, zvjezdice , hvala cure na podršci ❤
Bolje sam malo kad sam isplakala to iz sebe, inace pms tako djeluje na mene. Placem za svaku glupost, a decko je jadan uvijek kriv za sve 😂
On ima 29 godina ali vise me brine njegov način zivota, prehrana i poroci.. citala sam svakakve horor price o tim spermiogramima, i bojim se najgoreg. Trenutno je na dijeti, pokusat cu mu uvalit neke suplemente pa cu ga iza sezone natjerat na i tu pretragu. Naravno da cu ja ic i po uputnicu, i nosit uzorak, i skupit nalaze, njegovo je samo da obavi sto ima u casicu 😂
Cure jel i vama kasnije ovulacija? Meni tek sam poceo polako onaj malo sluzaviji iscjedak...a o mislim da bufe tek krajem tjedna..stalno mi je oko 20.dana ciklusa
Bolje sam malo kad sam isplakala to iz sebe, inace pms tako djeluje na mene. Placem za svaku glupost, a decko je jadan uvijek kriv za sve 😂
On ima 29 godina ali vise me brine njegov način zivota, prehrana i poroci.. citala sam svakakve horor price o tim spermiogramima, i bojim se najgoreg. Trenutno je na dijeti, pokusat cu mu uvalit neke suplemente pa cu ga iza sezone natjerat na i tu pretragu. Naravno da cu ja ic i po uputnicu, i nosit uzorak, i skupit nalaze, njegovo je samo da obavi sto ima u casicu 😂
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji