Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    19. Svibanj 2019. 17:06

Kod mene danas bolne i dalje grudi, napastovala sam muza uhvatila me zelja za akcijom :D temp ista, bol u trtici, e rasplakaa sam se nekoliko puta bezveze... prepisujem to pms.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Sunčica5
    19. Svibanj 2019. 17:12

Meni je izgleda pao imunitet pred M jer me skrpalo grlo i kasalj uzas. 
    Neka krene vise 

“Nebo strpljive voli.”

coco
    19. Svibanj 2019. 17:40

Pina96 uskoro cu 23,  pokusavamo 11 mjeseci. Nije utjeha, ali samo da znas da nisi sama. Drzi se ❤

• Ivana1810
    19. Svibanj 2019. 17:59

Kod mene još nema M al očekujem je svaki tren😭. A što se tiče tih pregleda idemo kroz koji mjesec ako se do tada ne desi trudnoća, muž je već išao par puta, doduše prvi put sila prilika i od tada bez problema, ono tipa samo ustane ujutro i kaže da ide za par dana na pregled😂 zadnji nalazi i moji i njegovi sasvim ok. Al od tada godina skoro prošla pa tko zna jel' i sada tako. 

vuky
    19. Svibanj 2019. 18:03

Ne kužim ih, to ono, blaženo neznanje... ufff... a mi smo spremne na bockanja, silne preglede, bol ... sto god... a oni ponekad ko da su čisti ego! 
    A još se njihovo obično lakše popravi, na kraju krajeva, ako se ne moze, bar se umiris i trazis druge opcije! 

Mallla
    19. Svibanj 2019. 19:35

Vuky pa i je u tim pitanjima čisti surovi ego, jer to je njima prvo ajmeee sramota pa onda do toga što ako je u meni problem tako da treba tu dosta razgovora i ja bi rekla njihovog sazrijevanja i razumjevanja. Ali dođe to s vremenom na svoje bar kod većine.
    Ivana ima nade dok M ne dođe. Jeste imali nekih poteškoća pa ide češće ili? 

url=https://lilypie.com]

• Ivana1810
    19. Svibanj 2019. 20:20

Mallla

Vuky pa i je u tim pitanjima čisti surovi ego, jer to je njima prvo ajmeee sramota pa onda do toga što ako je u meni problem tako da treba tu dosta razgovora i ja bi rekla njihovog sazrijevanja i razumjevanja. Ali dođe to s vremenom na svoje bar kod većine.
    Ivana ima nade dok M ne dođe. Jeste imali nekih poteškoća pa ide češće ili?

Hej, dijagnoza bila asteozoospermija(smanjen broj pokretnih spermija), doduše to je bilo ima par godina i nakon terapije je nalaz bio super. Mi pokušavamo tek par mjeseci, samo ovaj zadnji sam koristila lh trakice. Kod mene bilo svakakvih dijagnoza od policističnih jajnika, mikrocističnih pa i super zdravih, gdje god odem nova dijagnoza a ciklusi uvijek bili uredni, dan dva gore dole. Tek smo krenuli pa valjda ima vremena😂

Lady_E
    19. Svibanj 2019. 20:52

Cure evo i mene. Citam vas cijelo vrijeme, a tjedan mi je bio grozan, bas sam imala neki emocionalni pad. Tjedan mi se sveo na posao i lezanje na kaucu pred tv-om. Svaki dan sam neka placljiva, uzas 😣
    Ja negdje od 3 dpo osjetim jajnike, a jednu vecer sam imala bas ostru probadajucu bol s desne strane. Cice su mi malo natekle, ali nisu bolne. Vec 2 dana imam nekakav obilan, gusti i kremasti iscjedak, bijele do svijetlo zute boje. Bas ga dosta bude na papiru kod brisanja, a na gacicama tu i tamo vidim malkoc. 
    M ne treba doci u srijedu. 
    E da i temp mi je ovaj ciklus niza nego prijasnjih ciklusa, ali opet dovoljno visoka od one prije ovulacije.

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

vuky
    19. Svibanj 2019. 21:10

Curke, pratite vi trakice nakon pika? Ili vise ne? Se odmah nakon O smanji testna crtica? 

tera_
    19. Svibanj 2019. 21:44

vuky

Curke, pratite vi trakice nakon pika? Ili vise ne? Se odmah nakon O smanji testna crtica?

Ja sam koristila samo 2nakon pika i bila je slaba crtica

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.