Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    15. Svibanj 2019. 20:39

Ania 😂😂😂😂😂
    Tera ti si ovaj mj konj za utrku ❤️

url=https://lilypie.com]

• ania
    15. Svibanj 2019. 20:44

Citam po forumima, da bi bilo super da se zena dovede do orgazma.....znaci kakooo nakon toliko akcije?!🤣🤣
    Ne da nemam volju za seks, nego su mi se zadnji atomi snage u meni🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

tera_
    15. Svibanj 2019. 20:50

Mallla

Ania 😂😂😂😂😂
    Tera ti si ovaj mj konj za utrku ❤️

❤️

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    15. Svibanj 2019. 20:51

ania

Citam po forumima, da bi bilo super da se zena dovede do orgazma…..znaci kakooo nakon toliko akcije?!🤣🤣

Kod mene nema tih problema, uvjek moze akcija :D

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• ania
    15. Svibanj 2019. 20:55

Da ti budem iskrena, tako sam i ja prije mogla. Ali mozak mi previse razmislja sada sta kako kada🤣

15. Svibanj 2019. 21:08

ania

Citam po forumima, da bi bilo super da se zena dovede do orgazma…..znaci kakooo nakon toliko akcije?!🤣🤣

Hhhhh da da. Aj dobro moj M radi na terenu pa je samo vikendom doma. Tako da mi je to ok. Ali ne znam...svaki dan...jel to svaki dan uopce dobro za spermice? Znam prijateljica mi svaki dan osim dok ima M spava sa muzom. Ali vis isto pokusavaju vec sad godinu dana pa nista. Naime imala spontani prosle godine u 8 tt. Tak da...nemam pojma...

15. Svibanj 2019. 21:08

tera_

ania

Tera_ pohotnice jedna 🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂

15. Svibanj 2019. 21:09

Martina1982

tera_

ania

Tera_ pohotnice jedna 🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂

E ovo nemoj da se ljutis...ja to onako malo iz sale 😊😊😊😊

15. Svibanj 2019. 21:12

A kao spermici se obnavljaju svakih 72 sata ili tako nesto nisam skroz sigurna.. al svakako ne valja pretjerivati 😂
    Martina i cure hvala, mislim da cu pricekat za test , stvaaarno nemam volje za ponovno razocarenje, draze bi mi bilo vidit vjesticu nego minus trenutno. 🤦‍♀️ ko zna na sta ce me sutra okrenit, ali sad mi se jos ne kupuje test haha

• ania
    15. Svibanj 2019. 21:16

A nemam pojma vise, cure oko mene koje vec imaju djecicu, kazu da su svaki dan. Gin mi je rekla da budemo vrijedni, jer kao spremicima je 24 sata dovoljno da se obnove....
    Ako ovaj mj ne uspijemo, pokusat cemo svaka dva dana...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.