Meni je 4dan dpo
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ne krivo sam izracunala 5dan je :D
Kbc St
9.5 je bio lh pik...dakle 5dan bi trebao biti.Ok Mallla ako mislis da su mi normalne temp.u mirovanju iako se ko za vraga cesto budim nocu i pred juteo moram na wc..tako da nezz koliko je pouzdano mjerenje
Poz cure, opet nisam pisala par dana jer sam s deckom bila na izleticu, odnosno na svadbi u drugom gradu i bilo nam je predivno.. napokon smo se malo zabavili i opustili, samo on i ja.
Da se nadovezem na Malllu, nama je onda ovulacija identicna ovaj mjesec 😂 prvo nesigurne kad je, pa zakasni par dana, pa onda pre očiti znakovi: brdo sluzi i jaki dugotrajni bolovi … blažena bila vrkuta! Odsad je svima preporučam! Zao mi je sto nisi pokrila ključne dane, ali mozda ces bit malo opustenija ovu drugu fazu ciklusa, ne ocekujes nista pa se ne moras ni nervirat..
I da, ja san ovaj ciklus ustrajna i jos nisam test napravila 😂 mozda zato sto ipak nekako cisto sumnjam da sam trudna. nemam apsolutno nikakvih simptoma. Jedino u subotu , 6dpo nakon odnosa sam imala jaaaaako malo roskastih tragova na papiru, ali to pripisujem 'nezgodi' koja se dogodila tijekom seksa 😂🤦♀️
Ostala sam bez kineza tako da cu test napravit tek u subotu ili nedjelju ako ne dode do tada.. sretno svima cure
Blago tebi e bas si ustrajna .Po nekom pravilu i ja bih trebala tek najranjije u aubotu napraviti test...
Hm...
9.5 je bio lh pik…dakle 5dan bi trebao biti.Ok Mallla ako mislis da su mi normalne temp.u mirovanju iako se ko za vraga cesto budim nocu i pred juteo moram na wc..tako da nezz koliko je pouzdano mjerenje
Trebala bi imati 4h bar neometanog sna... izmjeri prije nego odes na wc onda :D
Kbc St
Pozdrav cure, nisam se javljala od ulovljenog pika, tek 9 dana nakon ovulacije a izgleda da bih svaki tren mogla dobiti, od jutros par puta bolovi tako da se i ne nadam previše ali i dalje sam na odbrojavanje pa ćemo vidjeti do kada 😉
9.5 je bio lh pik…dakle 5dan bi trebao biti.Ok Mallla ako mislis da su mi normalne temp.u mirovanju iako se ko za vraga cesto budim nocu i pred juteo moram na wc..tako da nezz koliko je pouzdano mjerenje
Trebala bi imati 4h bar neometanog sna… izmjeri prije nego odes na wc onda :D
Ok a i mala moja cura spava samnom pa se vrti ovih dana dosta nocu.
A cesto sam i pothladjena preko noci kako je zahladilo ovih dana i ne osjetim dok spavam.evo vec kasljuckam.cekam jutro da mjerim a jednom cu i nocas ako me probudi na wc
Pozdrav cure, nisam se javljala od ulovljenog pika, tek 9 dana nakon ovulacije a izgleda da bih svaki tren mogla dobiti, od jutros par puta bolovi tako da se i ne nadam previše ali i dalje sam na odbrojavanje pa ćemo vidjeti do kada 😉
Ako ti temp.ne pada onda jos ima nade
Poz cure, opet nisam pisala par dana jer sam s deckom bila na izleticu, odnosno na svadbi u drugom gradu i bilo nam je predivno.. napokon smo se malo zabavili i opustili, samo on i ja.
Da se nadovezem na Malllu, nama je onda ovulacija identicna ovaj mjesec 😂 prvo nesigurne kad je, pa zakasni par dana, pa onda pre očiti znakovi: brdo sluzi i jaki dugotrajni bolovi … blažena bila vrkuta! Odsad je svima preporučam! Zao mi je sto nisi pokrila ključne dane, ali mozda ces bit malo opustenija ovu drugu fazu ciklusa, ne ocekujes nista pa se ne moras ni nervirat..
I da, ja san ovaj ciklus ustrajna i jos nisam test napravila 😂 mozda zato sto ipak nekako cisto sumnjam da sam trudna. nemam apsolutno nikakvih simptoma. Jedino u subotu , 6dpo nakon odnosa sam imala jaaaaako malo roskastih tragova na papiru, ali to pripisujem 'nezgodi' koja se dogodila tijekom seksa 😂🤦♀️
Ostala sam bez kineza tako da cu test napravit tek u subotu ili nedjelju ako ne dode do tada.. sretno svima cure
Ajde super da ste se odmorili i opustili i akcijali 🤭 i dobro da si ostala bez kineza bar nisi u napsati da ga uradis 😁 drzim 🤞 da se sve poklopilo kako treba 😉👍
Ja nemam taj ff graf jel to aplikacija, da pratim i ja od iduceg ciklusa? Ja samo upisujem u onaj obicni kalendar samo da imam upisano temp i kod mene to ovako izgleda:
Super izgleda graf...i ak ova tem nastavi biti ovakva ili cak i veca, mislim da bi bilo super 🤞👍 jer to bi onda upucivalo na trudnocu. Drzim 🤞❤💋
Sortiraj odgovore
Najstariji