Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2019. 18:25

Ivana1810

Pozdrav cure, nisam se javljala od ulovljenog pika, tek 9 dana nakon ovulacije a izgleda da bih svaki tren mogla dobiti, od jutros par puta bolovi tako da se i ne nadam previše ali i dalje sam na odbrojavanje pa ćemo vidjeti do kada 😉

Jos malo brojis tako da ce neizvjesno uskoro biti izvjesno....😁👍🤞💋 drzim 🤞 

14. Svibanj 2019. 18:28

Mallla

Aaaa pinaaa odlično nek ste se zabavili i odlično da nemaš kineza. Stić će taj plus.
    Ja se ne bi čudila da su kod mene neke ciste u akciji. Danas me peckaju jajnici i imala sam mini spoting, to pripisujem isto sinoćnjoj akciji. Isto čekam kad će FF označiti O…. Tko zapravo zna kad je bila

Znas da bi i spoting mogao biti nagovjestaj za O. Ja sam ga imala prije 2 ciklusa cini mi se. I pitala sam ginicu i rekla je da je moguce. Bolili me jajnici uzas. Jedva sam mogla sjest i dobila spoting. Trajalo dan i po. I ispostavi se da je bila O a ja svom M nisam dala da me pogleda a kamoli dirne. Pa eto....😊😁🤭😂😂

14. Svibanj 2019. 18:31

zvjezdica37

Tera ja imam isto takav kalendar,u temp.se ne razumijem ali i meni se svidja tvoj porast.
    Meni su ujutro temp.niske zasad i ne idu preko 36.8 dok ovako preko dana se dignu preko 37.
    I mene danas pritisce debelo crijevo i boli me trbuh kao pred mengu sa lijeve strane te povremeno bockanje u grudima osjetim.Bol u trbuhu osjetim samo kad mirujem ili sjedim.Onako…rekla bih da sam se prehladila jer sam isla dvije noci u wc i smrzle mi se noge na poslu.
    Cekam dalje da se klupklo odmota🙄😊

E a ta tvoja tem meni izgleda super jer to je dobro. I kao sta sam napisala teri_ ak ovak nastavi ili cak bude veca to je odlicno. Tako da...ima nade ima nade...❤❤💋💋🤞🤞

tera_
    14. Svibanj 2019. 18:32

Martina1982

tera_

Ja nemam taj ff graf jel to aplikacija, da pratim i ja od iduceg ciklusa? Ja samo upisujem u onaj obicni kalendar samo da imam upisano temp i kod mene to ovako izgleda:

Super izgleda graf…i ak ova tem nastavi biti ovakva ili cak i veca, mislim da bi bilo super 🤞👍 jer to bi onda upucivalo na trudnocu. Drzim 🤞❤💋

Hvala draga, ali ipak je jos rano, nesmjem se previse nadati prestresno mi je kad se razocaram cijela cu bit sjeda :D

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

14. Svibanj 2019. 18:35

Evo zenice da vas sve pozdravim...ja sam nekako optimisticna i mislim da bi ovaj ciklus mogao biti dobitan za sve vas. To je ono sta vam svim od ❤ zelim. Budite opustene, sretne, optimisticne, hrabre, nasmijane bez obzira sta bude. Jer to se zove zivot.Vi ste sve ovdje lavice i svima vam se divim. I ne zelim da ikada odustanete od bilo cega i zelim da znate da je sve moguce. Samo nekada treba cekati malo dulje na to. Evo imala sam potrebu da vam to napisem jer vidim koliko se trudite koliko ste ustrajne i koliko se ne date. 💪💪💪💪❤❤❤❤💋💋💋💋

14. Svibanj 2019. 18:37

tera_

Martina1982

tera_

Ja nemam taj ff graf jel to aplikacija, da pratim i ja od iduceg ciklusa? Ja samo upisujem u onaj obicni kalendar samo da imam upisano temp i kod mene to ovako izgleda:

Super izgleda graf…i ak ova tem nastavi biti ovakva ili cak i veca, mislim da bi bilo super 🤞👍 jer to bi onda upucivalo na trudnocu. Drzim 🤞❤💋

Hvala draga, ali ipak je jos rano, nesmjem se previse nadati prestresno mi je kad se razocaram cijela cu bit sjeda :D

U nadi je spas. Razocarenje nas tjera naprijed. Nada daje snagu za dalje. I dobit ces sta zelis. Samo je pitanje vremena. A do tada uzivaj u svemu u cemu stignes jer sve je moguce. 🤞🤞🤞💋💋💋❤❤

tera_
    14. Svibanj 2019. 18:50

Martina1982

tera_

Martina1982

tera_

U nadi je spas. Razocarenje nas tjera naprijed. Nada daje snagu za dalje. I dobit ces sta zelis. Samo je pitanje vremena. A do tada uzivaj u svemu u cemu stignes jer sve je moguce. 🤞🤞🤞💋💋💋❤❤

Hvala ti draga, tako si puno optimizma i dobrote za sve...ustavri jedan si od razloga sto se s vama druzim i lakse mi je tu s vama :)  ti definitivno popravis dan, kao i ostale cure, zelim da vam se sve zelje ispune i da ubrzo sve budemo debele i trudne <3

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Mallla
    14. Svibanj 2019. 18:59

Martina1982

Mallla

Aaaa pinaaa odlično nek ste se zabavili i odlično da nemaš kineza. Stić će taj plus.
    Ja se ne bi čudila da su kod mene neke ciste u akciji. Danas me peckaju jajnici i imala sam mini spoting, to pripisujem isto sinoćnjoj akciji. Isto čekam kad će FF označiti O…. Tko zapravo zna kad je bila

Znas da bi i spoting mogao biti nagovjestaj za O. Ja sam ga imala prije 2 ciklusa cini mi se. I pitala sam ginicu i rekla je da je moguce. Bolili me jajnici uzas. Jedva sam mogla sjest i dobila spoting. Trajalo dan i po. I ispostavi se da je bila O a ja svom M nisam dala da me pogleda a kamoli dirne. Pa eto….😊😁🤭😂😂

Pazi sad ovo imam egg sluz i nisam sigurna jel to od odnosa sinoc ili je baš egg i šta je ono onda neli dan što sam vodila pod egg. Eto neznam. Ni zasto me jajnik onako bolio i sad ga osjećam povremeno... Eto pojma nemam

url=https://lilypie.com]

coco
    14. Svibanj 2019. 19:23

Pina96 kako piješ vrkutu? vidim da je cure stalno spominju ali ja nekako nisam imala vjere u to.
    Od aplikacija ja koristim Flo, skinula sam još neke ali mi je ova ipak nekako najpreglednija i najjednostavnija, pa samo nju i koristim. U mjesece kada sam provjeravala O s LH trakicama, poklapalo se predviđanje O s aplikacije i ono s trakica.
    Sada LH nisam koristila već par mjeseci, valjda od previše nadanja i razočaranja, samo aplikaciju gledam

14. Svibanj 2019. 19:31

Martina hvala ti na predivnim riječima ❤ moj je slucaj bar da nitko osim vas cura na forumu i decka ne zna koju borbu zapravo prolazimo..
    Coco pijem je u kapsulama od Darvitalis, iz dma ili bio&bio.. caj sam pila prije 5g za endometriozu i zagodio mi je zauvijek, ovako je bar malo manje odvratno. A koliki znam zvjezdica i jos par cura s tebe piju caj na hektolitre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.