Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Svibanj 2019. 18:11

tera_

Zene ja vec duze radim na bebi a nisam nikad popiskila test jednostavno mislim da ce mi bit gore kad vidim minus,a m je tocna ko svicarski sat :D

Zapravo to je i u redu. Ako ti je tocna nema potrebe da mozda radis prije nego treba stici. Pa vjeruj nisi nista propustila osim onog adrenalina tih par minuta dok cekas oce li se pojaviti + ...i onda kas bude - osjetis razocarenje...sve ti sivo...al dignes se opet i tako iznova...

13. Svibanj 2019. 18:13

tera_

zvjezdica37

tera_

Jel mozda nekog od vas boli guza kad trebate dobiti m?? Ja znam po tome da ce krenuti m u roku sat, a mene je to vec pocelo boljet od jucer :/

Mene znaju hemoroidi muciti.ako na to mislis.Bas osjecam tih dana tezinu u trbuhu i nelagodu.
    Tako da -da.

Ne, nemam hemaroide, vec me bas boli unutra kao da maternica pritisce crijeva :D

E meni zna biti da me tera na wc veliku nuzdu. I tak ona 3 dana najgora sta budu. Ali osjetim npr.u guzovima kao neke stiskove. Pulsove. Kao npr.da vjezbate guzu i stiacete ju i pustate. E tak nekak. 

13. Svibanj 2019. 18:14

Mallla

Zvjezdice zato što si trudna 😁😁😁

Ljubičica davza 1 T samo jedan keks u pravo vrijeme, al tada je bilo malo nakon pika. A doduše nije gotovo dok ne dođe M.
    Ja kad imam testove u kući najradje bi ih svaki dan radila….ko ovisna o njima

To sam joj i ja rekla 🤭🤭🤭

zvjezdica37
    13. Svibanj 2019. 18:20

Martina1982

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

Hahhaha ajme ja neznam kako one izdrzavaju a da vec nisu umocile stapic pa makar da se kaze.
    Cure zasto su mi grudi ispuhane a vec sam usla u drugu fazu ciklusa…

Hmmmm 🤔..jel ti znalo tako biti i nekad prije ili?

Da bilo mi je tako jedno duze vrijeme i onda sam pocela piti vrkutu pa se sve povratilo .prosli mjesec su mi kipile doslovno i bolile maksimalno dok ovaj mjesec kao uvelo tijesto…ma nista…jebes mi sve kao da su se smanjile.Sumljam da nemam hormona dovoljno.

Da cudna situacija….joj moram da se nasmijem na ovo"kao uvelo tijesto" 😂😂😂😂😂…a tko zna…nase tijelo je cudno..kad mislimo da je nije a kad mislimo da nije je…mozda ima veze sa hormonima ili vrkutom…a mozda i zbog neceg drugog…u svakom slucaju jako mi je zanimljiva tvoja situacija…

Hahaha pa pokusavam docarati moju jadnu trojcicu u grudnjaku koja je jos prosli mjesec davala itekakve znakove zivota a sad....ajme...tijesto

13. Svibanj 2019. 18:20

E sad moj rezime.....mislim da je moja M napokon zavrsila 🙏 danas mi je bas ujutro bilo smedkarenje i sad evo od podneva nema nista. Mislim da bum do Mullera sutra po trakice jer ih naravno nisam narucila...😊😔🥴

zvjezdica37
    13. Svibanj 2019. 18:25

Martina1982

E sad moj rezime…..mislim da je moja M napokon zavrsila 🙏 danas mi je bas ujutro bilo smedkarenje i sad evo od podneva nema nista. Mislim da bum do Mullera sutra po trakice jer ih naravno nisam narucila…😊😔🥴

E fala bogu da i ti pocnes tlačiti ove trakice i toplomjere pa jednom se zivi,sad lijepo u trgovinu i svako malo izvjestaj,dosta je bilo odmaranja😃😃😎🤞🤞
    Go go!Veselim se ko i sebi🌹🌹🌹😍

13. Svibanj 2019. 20:13

zvjezdica37

Martina1982

E sad moj rezime…..mislim da je moja M napokon zavrsila 🙏 danas mi je bas ujutro bilo smedkarenje i sad evo od podneva nema nista. Mislim da bum do Mullera sutra po trakice jer ih naravno nisam narucila…😊😔🥴

E fala bogu da i ti pocnes tlačiti ove trakice i toplomjere pa jednom se zivi,sad lijepo u trgovinu i svako malo izvjestaj,dosta je bilo odmaranja😃😃😎🤞🤞
    Go go!Veselim se ko i sebi🌹🌹🌹😍

Hhhhh bogme i to sta kazes....bas se nekak veselim...sutra si ih kupujem 👏😂😁 a toplomjer napada odmah ujutro 🤭

tera_
    13. Svibanj 2019. 22:19

zvjezdica37

tera_

Da slazem se lalaaa ali ja (ne)trebam dobiti za 10dana :/

Tera sad malo lezim i ponovo citam postove…tek sam ukopcala sto zelis reci,da i ja isto osjecam neki mali pritisak dolje na crijeva pri dnu trbuha ali moguce da sam se prehladila.Inace znam da u isto vrijeme imamo ne ocekivanu M i da smo imale skupa O.
    Znaci i ja trebam ne dobiti za 10dana.Kakav ti je grafikon temp,?
    Moje jutarnje nikako preko36.8 ali ovo je i prvi puta da mjerim po skolski .

zvjezdica37

tera_

Da slazem se lalaaa ali ja (ne)trebam dobiti za 10dana :/

Tera sad malo lezim i ponovo citam postove…tek sam ukopcala sto zelis reci,da i ja isto osjecam neki mali pritisak dolje na crijeva pri dnu trbuha ali moguce da sam se prehladila.Inace znam da u isto vrijeme imamo ne ocekivanu M i da smo imale skupa O.
    Znaci i ja trebam ne dobiti za 10dana.Kakav ti je grafikon temp,?
    Moje jutarnje nikako preko36.8 ali ovo je i prvi puta da mjerim po skolski .

I moja je 36.8 al na pocetku je bila 36.3 tako da je to dovoljan porast :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    13. Svibanj 2019. 22:24

Martina1982

tera_

zvjezdica37

tera_

Jel mozda nekog od vas boli guza kad trebate dobiti m?? Ja znam po tome da ce krenuti m u roku sat, a mene je to vec pocelo boljet od jucer :/

Mene znaju hemoroidi muciti.ako na to mislis.Bas osjecam tih dana tezinu u trbuhu i nelagodu.
    Tako da -da.

Ne, nemam hemaroide, vec me bas boli unutra kao da maternica pritisce crijeva :D

E meni zna biti da me tera na wc veliku nuzdu. I tak ona 3 dana najgora sta budu. Ali osjetim npr.u guzovima kao neke stiskove. Pulsove. Kao npr.da vjezbate guzu i stiacete ju i pustate. E tak nekak.

Mene zna bas kao probosti tupa bol kad sjednem, pitam iduci put gin jel to normalno 😂😂

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• baby
    13. Svibanj 2019. 22:47

Moja m tek danas zavrsila, i to teskom mukom..jadnoj se nije udaljavalo od mene pa je smeckarila..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.