Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2019. 10:04

baby

Da bar dođe malo sunca, kad je ovakvo vrijeme ni nemam volje za nis..a muza vidim tek sutra popodne..ovaj mjesec ne pratim trakice, svaka 2-3 dana budemo, da se malo opustim..

Evo ja saljem malo 🌞🌞🌞🌞🌞🌞 da se oraspolozis. Super znaci akcija 🤭🤭🤭. Treba se malo opustiti da i dat si vremena za sebe. Bit ce, samo treba strpljenja 🤗💋

14. Svibanj 2019. 10:05

LjubičicaX

Martina1982

II. ODBROJAVANJELALAAA - 1 dana - 16.5.2019 ♡PINA96 - 2 dana - 17.5.2019 ♡LJUBICICAX - 3 dana - 18.5.2019 ♡SUNCICA5 - 4 dana - 19.5.2019 ♡IVANA1810-4 ili 5 dana-19.ili 20.05.2019♡LADY_E - 7 dana - 22.5.2019 ♡ZVJEZDICA 37 -9 dana - 24.5.2019 ♡TERA_ - 9 dana - 24.5.2019 ♡MALLLA - 11 dana - 26.5.2019 ♡

Ehh super, ovo čekam, da se konačno smanji broj dana 😊
    Martina sretnoooo danas u nabavci i da se što prije pridružiš veseloj družini u odbrojavanju 😘❤
    Baby sretan lov i tebi.
    Zvjezdice, iako je minus, ja sam se nekako smirila 😀 Valjda zato što ima još malkice fore, al kad bude zvanični minus mislim da će me baš zveknut jer iako za sad nema nikakvih simptoma za T, ali nema ni za PMS a trebali su odavno već da me pokose i et zbog toga sam počela umišljat svašta i ozbiljno se nadat 😟

Hvala 💋 ma bit ce to sve ok. Tko zna. Mozda bas tako treba biti iz nekog razloga. U svakom slucaju jos maloooo 🤞🤞👍👍😁😁

• baby
    14. Svibanj 2019. 10:55

Martina1982

baby

Da bar dođe malo sunca, kad je ovakvo vrijeme ni nemam volje za nis..a muza vidim tek sutra popodne..ovaj mjesec ne pratim trakice, svaka 2-3 dana budemo, da se malo opustim..

Evo ja saljem malo 🌞🌞🌞🌞🌞🌞 da se oraspolozis. Super znaci akcija 🤭🤭🤭. Treba se malo opustiti da i dat si vremena za sebe. Bit ce, samo 

Martina1982

baby

Evo ja saljem malo 🌞🌞🌞🌞🌞🌞 da se oraspolozis. Super znaci akcija 🤭🤭🤭. Treba se malo opustiti da i dat si vremena za sebe. Bit ce, samo treba strpljenja 🤗💋

Hvala hvala :) sutra budem muza zaskocila..o bi mi trebala biti tek drugi vikend ali iskreno seta, ne znam kad ju ocekivati..zato sam odlucila ovak svaka 2 dana pa budemo bar dan prije pogodili kad bude :)

Mallla
    14. Svibanj 2019. 11:00

Martina da, FF ti prepozna O tek nakon 3 uzastopno povišene temp. I označi O prije 3 dana npr. Tada je O već debelo prošla. Iako imaš u postavkama gdje možešbstavit da se O označi prema trakicama (OPK) pa ti onda O označi odma nakon pika.
    Zapravo bi teorrtski trrbalo ići, pik pa pad temp. Pa rast. Uglavnom O označava pad pa rast rast rast. Taj dan pada je dan O teorrtski. U praksi ipak ima varijacija niz

url=https://lilypie.com]

Mallla
    14. Svibanj 2019. 11:03

Npr. Ovo je moj graf. O je prošla al još nije označena. Ako sutra bude porast onda će mi on označit O 18dc vjerovatno. A ako ostane ovakav graf prrviše padova i rasta onda je anovulacijski

url=https://lilypie.com]

14. Svibanj 2019. 11:06

Mallla

Martina da, FF ti prepozna O tek nakon 3 uzastopno povišene temp. I označi O prije 3 dana npr. Tada je O već debelo prošla. Iako imaš u postavkama gdje možešbstavit da se O označi prema trakicama (OPK) pa ti onda O označi odma nakon pika.
    Zapravo bi teorrtski trrbalo ići, pik pa pad temp. Pa rast. Uglavnom O označava pad pa rast rast rast. Taj dan pada je dan O teorrtski. U praksi ipak ima varijacija niz

E super znaci pohvatala sam teoriju. 👍👍 superiska. Hvala.💋

14. Svibanj 2019. 11:08

Mallla

Npr. Ovo je moj graf. O je prošla al još nije označena. Ako sutra bude porast onda će mi on označit O 18dc vjerovatno. A ako ostane ovakav graf prrviše padova i rasta onda je anovulacijski

Razumijem da. Sve mi je jasno sada..kod tebe je bas pravo skolski. 👍👍👍👍

zvjezdica37
    14. Svibanj 2019. 11:11

Mallla

😁 Poznat mi je taj "čvrst" karakter 😂
    Ima još fore ljubičice da se sve promijeniti.
    I ja sam smečkarenja računala pod M. Nisam znala da se ne računa.
    Kod nas je sinoć pala akcija, na pokon. Iako rasterećena jer nije bila radi ciljanja nego radi opuštanja.
    Još mi temp. Nije porasla pa je čekam. Jutros na 36.4

Haha ipak je pala akcija😃👍
    Ma ja znam da je negdje u tebi sesto culo reklo da si jos u ovulaciji bila😀😀🤣

zvjezdica37
    14. Svibanj 2019. 11:14

LjubičicaX

Martina1982

II. ODBROJAVANJELALAAA - 1 dana - 16.5.2019 ♡PINA96 - 2 dana - 17.5.2019 ♡LJUBICICAX - 3 dana - 18.5.2019 ♡SUNCICA5 - 4 dana - 19.5.2019 ♡IVANA1810-4 ili 5 dana-19.ili 20.05.2019♡LADY_E - 7 dana - 22.5.2019 ♡ZVJEZDICA 37 -9 dana - 24.5.2019 ♡TERA_ - 9 dana - 24.5.2019 ♡MALLLA - 11 dana - 26.5.2019 ♡

Ehh super, ovo čekam, da se konačno smanji broj dana 😊
    Martina sretnoooo danas u nabavci i da se što prije pridružiš veseloj družini u odbrojavanju 😘❤
    Baby sretan lov i tebi.
    Zvjezdice, iako je minus, ja sam se nekako smirila 😀 Valjda zato što ima još malkice fore, al kad bude zvanični minus mislim da će me baš zveknut jer iako za sad nema nikakvih simptoma za T, ali nema ni za PMS a trebali su odavno već da me pokose i et zbog toga sam počela umišljat svašta i ozbiljno se nadat 😟

Ljubicice poznato mi je to ludilo kad vidis da je stvarno i zadnja sansa za plus iscezla i da se ipak moram pomiriti da ce i ovaj ciklus biti kao i svaki drugi.Ah.....sve smo iste🤭🤭🤭

zvjezdica37
    14. Svibanj 2019. 11:48

Mallla

Ja cu mozda sutra postaviti svoj graf.isto mi nije jos oznacio O.
    Necu postavljat na pik.Nek proba sam da.vidim sta ce biti.
    Iako nemam neke nagle poraste zasad.Neka ga jos malo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.