Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    15. Svibanj 2019. 08:16

zvjezdica37

Jutro kod mene je temp.skroz nestabilna i opet u padu ali mislim da mi ne odgovara ovaj nacin mjerenja u usta nikako .Prvo sto sam ustajala cijelu noc na wc jer sam mjehur prehladila i cas mi je vruce cas hladno
    Recimo po budjenju u 5h nakon 2 sata spavanja u komadu je temp.36.6 a zatim nakon ustajanja ide 37.7 pa 37.3
    Znaci neki valunzi pa opet val hladnoce,ne ne i ne-ovaj ciklus mi ne valja uopce sa mjerenjem a moguce je i da je anovulacijski.
    Malo razocaranje je prisutno i iskreno misli pobrkane jer ni temp.ne mogu pratiti ovih dana

A zasto mjeris u ustima? Mislim da je to najnepouzdaniji nacin. 
    Ja davno dok sam mjerila bazalnu sam mjerila vaginalno, je malo grubo ali su def. pouzdane tempice.

Iako kod mene nema smisla mjeriti jer sam na utricima ipak ja tokom dana izmjerim i ide do 37.4 ali uvijek je u drugoj fazi ciklusa povisena i bez utrica.
    Ja san nekako potonula jer je osjecaj u meni jak da nista od ovog ciklusa i bas san tuzna. Eto morala sam se malo izjadati 

“Nebo strpljive voli.”

vuky
    15. Svibanj 2019. 08:29

Jutro curke, je netko radio test? Imamo koji plusic? Ja sam nešto bolesna par dana, nadam se da brzo prođe! Počela pratiti trakice, još su negativne, valjda ću uloviti PIK! Mislim da će biti ned/pon O!

vuky
    15. Svibanj 2019. 08:31

Sunčica5 zašto misliš da je ciklus bez ovulacije? Ne mora značiti... možda bas ovaj bude dobitni.

zvjezdica37
    15. Svibanj 2019. 08:37

Sunčica5

zvjezdica37

Jutro kod mene je temp.skroz nestabilna i opet u padu ali mislim da mi ne odgovara ovaj nacin mjerenja u usta nikako .Prvo sto sam ustajala cijelu noc na wc jer sam mjehur prehladila i cas mi je vruce cas hladno
    Recimo po budjenju u 5h nakon 2 sata spavanja u komadu je temp.36.6 a zatim nakon ustajanja ide 37.7 pa 37.3
    Znaci neki valunzi pa opet val hladnoce,ne ne i ne-ovaj ciklus mi ne valja uopce sa mjerenjem a moguce je i da je anovulacijski.
    Malo razocaranje je prisutno i iskreno misli pobrkane jer ni temp.ne mogu pratiti ovih dana

A zasto mjeris u ustima? Mislim da je to najnepouzdaniji nacin.
    Ja davno dok sam mjerila bazalnu sam mjerila vaginalno, je malo grubo ali su def. pouzdane tempice.

Iako kod mene nema smisla mjeriti jer sam na utricima ipak ja tokom dana izmjerim i ide do 37.4 ali uvijek je u drugoj fazi ciklusa povisena i bez utrica.
    Ja san nekako potonula jer je osjecaj u meni jak da nista od ovog ciklusa i bas san tuzna. Eto morala sam se malo izjadati

Suncice sad je gotovo,krenula sam malo eksperimentirati ovaj ciklus i desi se to..bezveze...inace mjerim vaginalno godinama i isto mi budu 37.4 preko dana do sljedece M
    I u trudnoci budu takve.Ustvari rektalna i vaginalan temp.je ustvari ta centralna temp koja treba i biit biljezena a ove ostale ,kao sto kazes nisu relevantne.Eto...sta je tu je...
    Isto sam danas snizenig raspolozenja i istih razmisljanja da ovaj ciklus nije ono sto ocekujem i tako...malo tmurno jutro nakon vec trece lose noci.Ali proci ce kako god...Idemo dalje👍🤞😞😊

Mallla
    15. Svibanj 2019. 08:38

Ja isto mislim da je oralno najnepouzdanije jer za pouzdano bi trebala usta biti cijelu noć zatvorena a tko to zna jesu zatvorena ili ne. Isto nastavi mjeriri a možeš i staviti graf tu. Vaginalno je najstabilnije ali meni ne paše nikako., zato mjerim pod ruku iako i za to kažu da je nepouzdano. 
    Ovaj ciklus smo gotovo sve imale pik a na kraju sve zbunjene 😂

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    15. Svibanj 2019. 08:41

Mallla

Ja isto mislim da je oralno najnepouzdanije jer za pouzdano bi trebala usta biti cijelu noć zatvorena a tko to zna jesu zatvorena ili ne. Isto nastavi mjeriri a možeš i staviti graf tu. Vaginalno je najstabilnije ali meni ne paše nikako., zato mjerim pod ruku iako i za to kažu da je nepouzdano.

Mallla

Nisam te razumjela kako da nastavim mjeriit.Graf mi izgleda cik cak bezveze .ovaj nacin mjerenja mi nije pomogao osim sto mi je odmogao i sad necu ni na grafu dobiti O

Znaci sta da radim da spasim situaciju?

tera_
    15. Svibanj 2019. 09:40

Zvjezdice ako si prehladjena i od tog imas temp, onda ti nece dobro ni izgledati graf... ubuduce nastavi mjeriti vaginalno kako si je i mjerila.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Sunčica5
    15. Svibanj 2019. 09:47

vuky

Sunčica5 zašto misliš da je ciklus bez ovulacije? Ne mora značiti… možda bas ovaj bude dobitni.

Ne mislim da je ciklus bez ovulacije. Dapace O mi je potvrdena ultrazvukom nego sam ja pokisla jer imam osjecaj da nismo uspili ni ovaj mjesec.
    Ma mozda sam preosjetljiva jer mi je ovo ciklus nakon spontanog pa eto

“Nebo strpljive voli.”

15. Svibanj 2019. 09:49

BABY superiska. Ja ti isti lovim PIK. Krenula sam od jucer za svaki slucaj. Pa cemo vidit. A takoder sam u petak kod ginice. Sretno u lovljenju i kod ginice 💋
    VUKY onda nas tri lovimo pikice. Sretno. Pa s obzirom kakvo je vrijeme ne cudim se da se malo prehladena. Bas nas zeza ovo proljece.😔
    ZVJEZDICE37 kazu da je naispravnije za Ovulaciju mjeriti u ustima ili vaginalmo, ali mozes probat ispod pazuha onda samo ne znam koliko ce biti tocno. Slazem se sa MALLOM da je tako koma mjeriti jer da tko zna dal imamo otvorena usta ili ne. Mislim da ti je problem zbog ustajanja nocu zbog piskanja ( pitam se zas 🤭😉🤔)Jer se tem. mijenja odmah. Nista nije propalo dok tem ne dode ispod crte i tako ostane pa dode 😈.Male osilacije gore dolje nisu strasne.Nemoj misliti odmah da je anovulacijaki ciklus. Daj stavi opet graf molim te. 🤗😊💋❤
    SUNCICA ne tonuti. Dok ne dode M ne znamo nista. Do tada nadamo se da je bilo uspjesno. Necu da mislis negativno. I zajebite one intuicije. Ja kad sam mislila da sam trudna nisam bila a kad sam mislila da nisam 100 trudna bila sam. Tako da glava gore i cekamo. 💋❤🤞
    MALLLA hhhhhh bogme jeste. Do sad najzbunjenije. Sljedeci mjesec (nadam se da necu morat zbog vasih +) zabranjujem nam koristenje trakica, spravica, toplomjera,grafova i ostalih pomagala. E pa da vidim kako cemo onda znat di smo i sta smo. 😂😂😂😂😂😂😂

15. Svibanj 2019. 09:51

II. ODBROJAVANJE
    LALAAA - 0 dana - 16.5.2019 ♡
    PINA96 - 1 dana - 17.5.2019 ♡
    LJUBICICAX - 2 dana - 18.5.2019 ♡
    SUNCICA5 - 3 dana - 19.5.2019 ♡
    IVANA1810-3 ili 4 dana-19.ili 20.05.2019♡
    LADY_E - 6 dana - 22.5.2019 ♡
    ZVJEZDICA 37 -8 dana - 24.5.2019 ♡
    TERA_ - 8 dana - 24.5.2019 ♡
    MALLLA - 10 dana - 26.5.2019 ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.