Ja nemam taj ff graf jel to aplikacija, da pratim i ja od iduceg ciklusa? Ja samo upisujem u onaj obicni kalendar samo da imam upisano temp i kod mene to ovako izgleda:
Super izgleda graf…i ak ova tem nastavi biti ovakva ili cak i veca, mislim da bi bilo super 🤞👍 jer to bi onda upucivalo na trudnocu. Drzim 🤞❤💋
Hvala draga, ali ipak je jos rano, nesmjem se previse nadati prestresno mi je kad se razocaram cijela cu bit sjeda :D
U nadi je spas. Razocarenje nas tjera naprijed. Nada daje snagu za dalje. I dobit ces sta zelis. Samo je pitanje vremena. A do tada uzivaj u svemu u cemu stignes jer sve je moguce. 🤞🤞🤞💋💋💋❤❤
Hvala ti draga, tako si puno optimizma i dobrote za sve…ustavri jedan si od razloga sto se s vama druzim i lakse mi je tu s vama :) ti definitivno popravis dan, kao i ostale cure, zelim da vam se sve zelje ispune i da ubrzo sve budemo debele i trudne <3
Hvala tebi 💋 vjeruj vodim borbu s tim dugo godina. Nikad nisam osim svog M dozivila da me itko razumije bas onako kako se osjecam i na nacin na koji zelim da me se razumije. Svi su puni podrske. Ali kad govore, meni to ne zvuci kao da znaju o cemu pricaju jer nisu to dozivili. Ne kazem da ne misle to uistinu ali nije to to. Zato sam to napisala jer zelim da u svakom trenutku znate da nismo same. Da ima ljudi koji djele istu sudbinu i iste osjecaje kao mi i da nas oni uistinu razumiju. Zato samo hrabro naprijed...tu smo..💪💪💪💪
Aaaa pinaaa odlično nek ste se zabavili i odlično da nemaš kineza. Stić će taj plus.
Ja se ne bi čudila da su kod mene neke ciste u akciji. Danas me peckaju jajnici i imala sam mini spoting, to pripisujem isto sinoćnjoj akciji. Isto čekam kad će FF označiti O…. Tko zapravo zna kad je bila
Znas da bi i spoting mogao biti nagovjestaj za O. Ja sam ga imala prije 2 ciklusa cini mi se. I pitala sam ginicu i rekla je da je moguce. Bolili me jajnici uzas. Jedva sam mogla sjest i dobila spoting. Trajalo dan i po. I ispostavi se da je bila O a ja svom M nisam dala da me pogleda a kamoli dirne. Pa eto….😊😁🤭😂😂
Pazi sad ovo imam egg sluz i nisam sigurna jel to od odnosa sinoc ili je baš egg i šta je ono onda neli dan što sam vodila pod egg. Eto neznam. Ni zasto me jajnik onako bolio i sad ga osjećam povremeno… Eto pojma nemam
Kazem ti da me neki feeling oko tebe cijelo vrijeme pere da se ti negdje vrtis oko O
I da jos nisi zakasnila🤭🤭😊😊😊
Evo zenice da vas sve pozdravim…ja sam nekako optimisticna i mislim da bi ovaj ciklus mogao biti dobitan za sve vas. To je ono sta vam svim od ❤ zelim. Budite opustene, sretne, optimisticne, hrabre, nasmijane bez obzira sta bude. Jer to se zove zivot.Vi ste sve ovdje lavice i svima vam se divim. I ne zelim da ikada odustanete od bilo cega i zelim da znate da je sve moguce. Samo nekada treba cekati malo dulje na to. Evo imala sam potrebu da vam to napisem jer vidim koliko se trudite koliko ste ustrajne i koliko se ne date. 💪💪💪💪❤❤❤❤💋💋💋💋
Ma ti si srce mekano neiskvareno 😘😘
Tvoja beba ce uzivat s tobom samo cete se mazit i pazit ,od toliko ljubavi uvijek mislis na sve i svakog ,kraj tebe nitko nije sam😍😍😍
Aaaa pinaaa odlično nek ste se zabavili i odlično da nemaš kineza. Stić će taj plus.
Ja se ne bi čudila da su kod mene neke ciste u akciji. Danas me peckaju jajnici i imala sam mini spoting, to pripisujem isto sinoćnjoj akciji. Isto čekam kad će FF označiti O…. Tko zapravo zna kad je bila
Znas da bi i spoting mogao biti nagovjestaj za O. Ja sam ga imala prije 2 ciklusa cini mi se. I pitala sam ginicu i rekla je da je moguce. Bolili me jajnici uzas. Jedva sam mogla sjest i dobila spoting. Trajalo dan i po. I ispostavi se da je bila O a ja svom M nisam dala da me pogleda a kamoli dirne. Pa eto….😊😁🤭😂😂
Pazi sad ovo imam egg sluz i nisam sigurna jel to od odnosa sinoc ili je baš egg i šta je ono onda neli dan što sam vodila pod egg. Eto neznam. Ni zasto me jajnik onako bolio i sad ga osjećam povremeno… Eto pojma nemam
Pa ja bi rekla da ti je to jos plodna sluz. Znaci trakica bila prije 2 dana pozitivna jel tak? To je to. Mozda ti sam traje par dana sluz. Ali mislim da je to s obzirom da nemas neke druge simptome sasvim u redu. Ja bi samo jos koju akciju odradila. Za svaki slucaj 😉😁🤭
Coco ja osobno trosim caj od vrkute-pijem tri mjeseca svaki dan najmanje 2dcl dnevno a kad krvarim onda ne pijem.nakon tri mjeseca radim pauzu od mjesec dana jer ipak to je caj koji utjece na hormone i organizam treba odmor.
O blagodatima mozes procitati na netu...meni pomaze u pms-u
Kazem ti da me neki feeling oko tebe cijelo vrijeme pere da se ti negdje vrtis oko O
I da jos nisi zakasnila🤭🤭😊😊😊
E bas tak i ja mislim isto. 👍
Evo zenice da vas sve pozdravim…ja sam nekako optimisticna i mislim da bi ovaj ciklus mogao biti dobitan za sve vas. To je ono sta vam svim od ❤ zelim. Budite opustene, sretne, optimisticne, hrabre, nasmijane bez obzira sta bude. Jer to se zove zivot.Vi ste sve ovdje lavice i svima vam se divim. I ne zelim da ikada odustanete od bilo cega i zelim da znate da je sve moguce. Samo nekada treba cekati malo dulje na to. Evo imala sam potrebu da vam to napisem jer vidim koliko se trudite koliko ste ustrajne i koliko se ne date. 💪💪💪💪❤❤❤❤💋💋💋💋
Ma ti si srce mekano neiskvareno 😘😘
Tvoja beba ce uzivat s tobom samo cete se mazit i pazit ,od toliko ljubavi uvijek mislis na sve i svakog ,kraj tebe nitko nije sam😍😍😍
❤
Jutro, evo jutros mi FF označio O prije 3 dana, znači danas je 3dpo. Stavlja je na 18dc ono kad me je baš bolilo znači 12 5. Neka sam i ja u službenom odbrojavanju 😁
url=https://lilypie.com]
Sretno cure u odbrojavanju :) ja se javim kad budem otprilike znala kad je ovulacija..idem sutra ginekologu pa me zanima sto ce reci za prolaktin
Jutro kod mene je temp.skroz nestabilna i opet u padu ali mislim da mi ne odgovara ovaj nacin mjerenja u usta nikako .Prvo sto sam ustajala cijelu noc na wc jer sam mjehur prehladila i cas mi je vruce cas hladno
Recimo po budjenju u 5h nakon 2 sata spavanja u komadu je temp.36.6 a zatim nakon ustajanja ide 37.7 pa 37.3
Znaci neki valunzi pa opet val hladnoce,ne ne i ne-ovaj ciklus mi ne valja uopce sa mjerenjem a moguce je i da je anovulacijski.
Malo razocaranje je prisutno i iskreno misli pobrkane jer ni temp.ne mogu pratiti ovih dana
Sortiraj odgovore
Najstariji