Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    14. Siječanj 2020. 11:59

Mallla

vuky

Mi smo pokrili O i sada cekam… voljela bi da je pozitivan jer mi se toliko neda u postupak… prosli put sam bila nestrpljiva, sada me strah… uglavnom, sad iscekivanje… najgori period….

Vidim puno plusica, cestitam cure…

Martina, Malla kako je kod vas? stalno cekam taj plusic kod vas dvije…. :/

Neće pa neće 🙄 E sad čekamo Martinu ona je u odbrojavanju, pa tebe a onda mogu i ja 😂 Nadam se da je 2020.ta naša! Reci mi jesi ti pretrage napravila privatno ili preko HZZO? Mene sad to zanima jer ja bibsve to rješila s manje stresa i čekanja…. A znam da je skupo i sad sama sa sobom dvojim što raditi. Npr. Ako bi radila privatno to mi je 1 do 3 odlaska u Split i rezultati odmah, a ako bi HZZO to su barem duplo odlasci u Split i čekanje pusto čekanje….

Odradila sam preko hzzo briseve i testove na hiv i hepatitis, trazila upitnicu od gin! Samo mi je mpo dr napisao sto mi sve treba! Takoder i hormone sam preko hzzo... Samo sam ti ja to sve u Ri, pa mi nije bio problem :/ 
    A mogle bi ti i ja na kavu sad kad dodem dolje :D

14. Siječanj 2020. 12:14

Ana b ja sam danas 7 dan ciklusa
    Pik mi bude uvjek 11,12 dan tako da sad akcija tjedan dana a onda cekanje...

MarinaStam
    14. Siječanj 2020. 12:35

Anitor pratimo se 🥰

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

Aneee
    14. Siječanj 2020. 12:43

Najgore to čekanje 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Irma90
    14. Siječanj 2020. 12:45

Hvala cure!
    I trakica postaje konačno zamnija 😊
    Jako sam happy!
    A zadnja 4 dana sam imala - iscjedak - prvo vodeni - pa onda eggwhite jučer i danas + bolove dolje (tupe)
    A eto tek danas se pojavljuje naznaka tamnjenja trakice + napaljenost.
    Danas i sutra sam u akciji samo takvoj ❣😊

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Mallla
    14. Siječanj 2020. 12:58

Pa Vuky ja mislim da bi bilo vrime da mi ova naša virtualna druženja pretočimo malo u realna 😄 ja sam za! Tako ću onda i ja vjerojatno preko HZZO-a što ide relativno brzo a onda ostalo privatno, tj. Provjeru prohodnosti jajovoda ću privatno i mislim da će MM spermiogram

url=https://lilypie.com]

vuky
    14. Siječanj 2020. 13:27

Dolazim 24.1. Pa bi mogle se upoznati ... samo ne znam ovdje poslati poruku privatno?

Arwen87
    14. Siječanj 2020. 13:37

Mallla

Arween ja sam iz Ploča! Na obradu ću u Split, ali sad razmišljam o opcijama. Nikada nisam vadila hormone, ciklusi su mi redovni ali nepravilni. Obradu mi je predložila moja gin. I drago mi je da je. Ako ništa drugo malo ću se detaljnije pregledati što ne može biti loše. Imam 30godina a MM 35 uz trud od 1,5 godinu. Iza sebe imam trudnoću uspješnu, urednu i dobivenu nakon 10mj truda. Uz tada uredan mužev spermiogram. A sada ćemo čini se u ozbiljniju borbu.
    Slee samo se ti fino posloži i neka beta potvrdi pa ćeš malo po malo dolaziti sebi. Uživaj u ovom posebnom osjećaju ❤️
    Martina1982 bit će jednom, bit će! ❤️

Meni su 32 godine,MM 43,ne pazimo oko godinu i pol,ali od 4 mjeseca prosle godine smo poceli ciljati plodne dane!
    Kako se nista nije dogadjalo,nabavila sam u 9 mjesecu trakice i sa njima shvatila da mi je ovulacija ranije nego sam ja do tad mislila,ali evo,jos uvijek nista!
    Radimo na prvoj bebici,i kako vrijeme prolazi sve vise se bojim da necemo uspjeti,a onda znam da cu kriviti sebe jer nismo poceli sa svime par godina ranije!
    Ali evo,sto je tu je,zapocet cemo s obradom i postupcima pa neka bude kako mora!
    Imamo opciju i da postupke zapocnemo u Rijeci jer imamo gdje biti dok to sve traje,a mislim da je tamo i bolja situacija nego u Osijeku,ali to cemo odluciti kad dodje do toga i kad prodje jos jedan ciklus,a onda sta bude!

Anchyy
    14. Siječanj 2020. 13:40

Anitor

Anchyy

..je kome ti kad u grupi LH traka pokazala na trudnocu ?

Kad sam prosle godine bila trudna nisam niti znala. Taman je bilo vrijeme ovulacije kao i krenem ja pratiti i odmah prva trakica pokaze da je vrijeme za akciju.. Bila sam skroz izbezumljena jer prije nikad nisam uspjela uhvatiti pik. Nazalos 3 dana iza toga sam obično prokrvarila, i na hitnoj saznala da sam trudna 6 tj

Sad to ne kužim, 3 dana nakon ovulacije dobiš mengu ? 
    Malo ne kužim odgovor 😅

14. Siječanj 2020. 13:43

Anchyy

Anitor

Anchyy

..je kome ti kad u grupi LH traka pokazala na trudnocu ?

Kad sam prosle godine bila trudna nisam niti znala. Taman je bilo vrijeme ovulacije kao i krenem ja pratiti i odmah prva trakica pokaze da je vrijeme za akciju.. Bila sam skroz izbezumljena jer prije nikad nisam uspjela uhvatiti pik. Nazalos 3 dana iza toga sam obično prokrvarila, i na hitnoj saznala da sam trudna 6 tj

Sad to ne kužim, 3 dana nakon ovulacije dobiš mengu ?
    Malo ne kužim odgovor 😅

Nije bio pik niti ovulacija,vec joj je trakica za O pokazala pik a ustvari je bila rana trudnoca u pitanju! Mislim da o tome prica,barem sam ja tako shvatila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.