Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Siječanj 2020. 08:12

Anchy pokazao je lh test trudnocu al kao sto su ti rekli crta ti mora bit tamna ko testna ili jos tamnija od testne
    Meni uvijek na dan M bude ko tvoj test nazalost.

• anaid
    14. Siječanj 2020. 08:13

Slee cestitam 🤗🤗🤗😍😍😍
    Javljaj situaciju dalje 🤩

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Anchyy
    14. Siječanj 2020. 08:19

..cure bacite malo oko na tu stranicu  😉

www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-tests.htm.

14. Siječanj 2020. 08:22

Ta stranica se meni ne ucitava pise eror😂

Anchyy
    14. Siječanj 2020. 08:29

Marinalin

Ta stranica se meni ne ucitava pise eror😂

Coppy paste u gugl, tak sam ja,

https://homehealth-uk.com/ovulation-tests/

14. Siječanj 2020. 08:31

To je iz engleske .
    Ja sve kupim na amazonu za slicnu cijenu 😂👍

Breskva
    14. Siječanj 2020. 08:34

Sleeeeeee mojaaaaa,aaaaaa i ja vidim ma na svakom testuuuuu....💋💋❤️❤️❤️❤️🔝🔝🔝🥂🥂🥂🧚🧚🧚🧚
    Kad ides betu vadit??? Ajme nemogu docekat da nam javis!!! 😘 
    Kod mene isto crta se pojavila odmah nemam sliku jer sam odjurila na posao,ja to sve na knap ujutro.
    Probudila sam se sa bolnim ledima,otisla na wc pisnut test i sljevala mi se krv iz nosa toliko da je kapnula na pod,sad ko zna sta je to sve.... joooj sad bi i ja najrade isla vadit betu 🤷‍♀️😅😅😅

Irma90
    14. Siječanj 2020. 08:59

Prve dvije su jučer ujutro i popodne.
    Donje dvije su jutros.

Nije još do sad nikad mi bilo ovako tamno - iako je to još daleko od onoga kako treba biti...
    Pjškat ću ja danas još par trakica pa da vidim 😁

Breskva čula sam da je krv iz nosa znak T!

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Mallla
    14. Siječanj 2020. 09:00

Breskva ako ti nije žao dati novce napravi betu, tako znaš jasno stanje.. Al ta krv iz nosa isto može ukazivati na trudnoću.... E ja stvarno mislim da si i ti s plusićem samo još dok se rasčisti. 
    Anchy meni je u 1 T bila tamna LH trakica i pozitivan test ali ta LH trakica je došla samo kao dodatan pokazatelj jer bazalna temp. Se vrtila oko 37. Kinezi su davali crte imala sam obilan bijeli gusti iscjedak, bolove kao pred M, umorna i pospana. Iza toga unazad godinu dana nekoliko puta mi je LH trakica bila jako tamna na kraju ciklusa ali nije bilo trudnoće. Predlažem da se ne oslanjaš na LH trakice kao pokazatelj trudnoće već na HCG. 
    Ako ti računaš da ti M kasni onda bi danas u bilo kojendoba dana test već trebao dati jasnu crtu, ali ako ti je Ovulacija bila kasnije onda je i očekivani dan M 14 dana kasnije (otprilike) što znači da bi danas na 10dpo (ako sam dobro popratila) bilo rano za test i mogla bi eventualno biti sjena na nekom testu osjetljivosti 10ml/u.
    Netko je jučer pitao za implataciju. Znači ona se najčešće odvija između 7 i 10dpo ali može biti prije ali i kasnije. Npr. Kod moje uspješne T je bila 5dpo (dokaz temperatura) a kad sam imala biokemijsku pretpostavljam da je implatacija bila 11 dpo jer test je tada bio pozotivan a sve prije toga debelo negativno. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    14. Siječanj 2020. 09:01

Irma90 kod tebe bi čak danas mogao biti pik ili sutra! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.