Poz cure evo mene u guzvi sam bila cijeli dan. Ugl, ja sam danas 11 dpo... ovo je kinez od jutros... ne cini mi se neka bas promjena
Ocekivala sam da bude tamnija
Sad sam opet piskila kineza i first sign i negativni su.
Tako da moje nade su nikakve.moja menga kuca na vrata jako brzo.
A tjesim se Nekako i ja s tim ali opet Ne zelim se puno nadat.sad kako se testovi suse,vidim i ja nesto. Ali necu zabrijavat. Sutra cu pisnut jos jednom ujutro i to je to.
Slee ,anchyy i ja vidim crtice. Neka krenu vise plusevi !! 🤩🤩🤞🤞🤞😉
A tjesim se Nekako i ja s tim ali opet Ne zelim se puno nadat.sad kako se testovi suse,vidim i ja nesto. Ali necu zabrijavat. Sutra cu pisnut jos jednom ujutro i to je to.
Slee ,anchyy i ja vidim crtice. Neka krenu vise plusevi !! 🤩🤩🤞🤞🤞😉
..ja tebi od srca držim fige kao i svima nama 🤞🏼❤😘
Curke ovulacija ce mi bit ponedj utorak
Dali je dovoljno apstinirat inimat odnos od subote do utorka svaki dan?
Curke ovulacija ce mi bit ponedj utorak
Dali je dovoljno apstinirat inimat odnos od subote do utorka svaki dan?
Ma ne morate imat svaki dan odnose. Pa gle. Kad se par dana apstinira onda kazu da je najbolja. Recimo mi za spermiogram moramo imat 4 dana apstinencije.
Aha i onda imate odnos svaki drugi dan?
Znaci ako mi je ovulacija utorak onda petak ,nedj utorak?
Kad vec stavljate testice ocu i ja svoje LH staviti ☺️. Sta mislite jel krenulo to tamniti ista?
Cure, zanima me vase misljenje. Odnose smo imali petak, subotu i nedjelju popodne. Jucer me bas probadao jajnik tako da sam sigurna da je bila ovulacija. E sad jučer nismo imali odnos jer nismo mogli (radim u drugom gradu) jel se mogu nadat da se mozda ulovilo.
Meni je jasno u teoriji da se u plodnim danima moze ostati trudan, ali isto tako mi je jasno i da je najveca sansa za vrijeme ovulacije koju smo mi preskočili.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji