Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Siječanj 2020. 11:12

Anchyy trakice uvijek budu pozitivne samo slabije od inace. Da bi pokazale mogucu trudnocu testna mora biti kao kontrolna ili jaca. Predlozila bi da se ne zamarte LH trakicama prije nego ustanovite da li je HCG test pozitivan jer samo unesu nemir i pomutnju. A i ako ste te trudne a ne znate ne treba vam dodatni stres. 😉
    Slee ma nema sta. To je to. Beta ce samo to i pokazati. Neka bude skolska i bjez na drugu temu 🥰
    Tockicaa 🤭 krenula ti ha? Ma nek si. Dok god ti to ne prrdstavlja problem i dok si sa sobom sama super u vezi osjecaja piski. I ja cu. Danas idem po njih stigli su. Al ja jos cekam hebenu O pa cu onda 🤞
    Breskva ti nas drzis u neizvjesnosti...ma sta ga nisi smotala u papir u ponjela sa sobom na posao. Sad moramo cekat dok se ne vratis s posla 🙈🙉😜
    Irma90 ja isto mislim kao i curke. Its time to action 😉 pik ce biti danas ili sutra 
    Mallla borilice i bodrilice nasa...nadam se da ce ti ovaj put prije nego poduzmes korak vise ipak uspijeti. I uskoro dobiti pravi veliki debeli plus. 
    Vuky nadam se da ces ovaj mjesec docekati tak plus. I da neces morat opet u postupak. Znam da je razocaranje najgore ali i to je sastavni dio zivota. Nemozemo mi tu nista. Samo moramo biti jace. Tako i ti. Ja sam ti nigdje. Sutra sam na folikulometriji nakon 4 dana pijenja Klomifena. Inace danas mi je 49 DC. Naso mi ginic za MPO cistu pa eto. Vidit cu sutra kak i sta cemo dalje. Imam pripremljenu stopericu. Napravila sam sve pretrage. Cekamo samo spermiogram od muza i onda ak ne bude nista valjda od sljedec mjeseca u postupak. Iako je ginic reko da bi on mene mjesec dva tri malo sa Klomifenima da vidi kak mi tijelo reagira. Mozda zato sto imamo 3 prirodne. Vidit cemo. 

14. Siječanj 2020. 11:13

Slee

Cure, vise ne znam koja je sto tipkala i oprostite mi skroz sam u soku. Imam osjecaj da pricam samo o sebi, a to ne volim kod drugih, ali ne mogu od uzbudjenja nista drugo popamtiti.
    U Mediku mogu vaditi betu samo do podne, zna li netko iz ri gdje jos mogu mozda privatno?
    Samo da se malo smirim i potvrdim sve to pa cu biti sposobna voditi normalnu klmunikaciji.

Ma sve pet. Sam se ti smiri i polako. Pokusaj na temi MPO pitat a i na internetu vidi neke privatne laboratorije. 

Aneee
    14. Siječanj 2020. 11:19

Marinalin E baš to i ja prvi mj sa nocurkom i femisan 😅
    Još  kad čitam da je dosta cura uz nocurka ostalo trudno 😊😊
    I baš ako dobijem M isplata se ko godina 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    14. Siječanj 2020. 11:19

Isplakat*

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Mallla
    14. Siječanj 2020. 11:25

Arween ja sam iz Ploča! Na obradu ću u Split, ali sad razmišljam o opcijama. Nikada nisam vadila hormone, ciklusi su mi redovni ali nepravilni. Obradu mi je predložila moja gin. I drago mi je da je. Ako ništa drugo malo ću se detaljnije pregledati što ne može biti loše. Imam 30godina a MM 35 uz trud od 1,5 godinu. Iza sebe imam trudnoću uspješnu, urednu i dobivenu nakon 10mj truda. Uz tada uredan mužev spermiogram. A sada ćemo čini se u ozbiljniju borbu.
    Slee samo se ti fino posloži i neka beta potvrdi pa ćeš malo po malo dolaziti sebi. Uživaj u ovom posebnom osjećaju ❤️
    Martina1982 bit će jednom, bit će! ❤️

url=https://lilypie.com]

MarinaStam
    14. Siječanj 2020. 11:31

Cestitam Slee vidi se jako dobro ♥️

Ja od ponedjeljka mogu pocet polako da testiram sa osjetljivim trakicama 😍 Tada cu biti 9 dpo 😊

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

tera_
    14. Siječanj 2020. 11:33

Slee cestitam :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

14. Siječanj 2020. 11:38

Ana b kad trebas dobit (nedobit)??

Aneee
    14. Siječanj 2020. 11:44

28.1. Danas bi trebao biti pik 😊 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Anitor
    14. Siječanj 2020. 11:46

MarinaStam

Cestitam Sleevidi se jako dobro ♥️

Ja od ponedjeljka mogu pocet polako da testiram sa osjetljivim trakicama 😍 Tada cu biti 9 dpo 😊

MarinaStam

Cestitam Sleevidi se jako dobro ♥️

Zajedno krecemo 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani