Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    14. Siječanj 2020. 09:35

Marinalin samo hrabro 😄 ima nas tu što krećemo u obradu... Fina brojčica!
    Anchy nema na čemu, drago mi je podjeliti iskustvo i pokazati razumijevanje jer prolazimo svi tu iste nade iste strahove, zato i jesmo tu! 

url=https://lilypie.com]

Anchyy
    14. Siječanj 2020. 09:35

..i imam zimnicu i dobia proljev.. divota 😑

14. Siječanj 2020. 09:36

Cure moze jedno pitanje nemojte se smijat😔
    Redovno papa test radim svake godine i evo sad nisam godinu i po i idem u utorak.
    Mene zanima da oni na papa testu do sad bi vidili da imam candidu,klamidiju,ureplazmu?
    Ili se to posebno radi nesto?

Anchyy
    14. Siječanj 2020. 09:48

..na papi se ne vidi ureplaza ili mikroplazma, jedno papa, a drugo su cervikalni brisevi.
    Za trudnocu je bitno da nemaš ureplazmu/mikroplazmu.
    ..traži da to rade cervikalne briseve i papu

Arwen87
    14. Siječanj 2020. 09:48

Mallla

Marinalin

Malla jel prvi put da pijes ovaj ciklus Nocurak?
    Meni je 7 dan ciklusa i pijem nocurak prvi put i nemam simptome O
    Dode pik uvjek 11,12dan ciklua.
    Iza nas je 6ciklusa neuspjesnih i 3.2 idemo u kliniku na obradu😱

Treći mi je ciklus s noćurkom s tim da sam prije pila 1300mcg dnevno a sad pijem 2600mcg dnevno…. Ne znam jel do toga ili do čega zato ispitujem kako je kod vas. Mene to sve trenutno zbunjuje.

Onda cemo se mozda cure uskoro druziti na nekoj drugoj temi!
    Ja cekam M,trebala bi stici sutra ili prekosutra i onda si dajemo jos jedan ciklus sansu,u koji iskreno ne polazem nikakve nade jer ako do sad nije uspjelo ocito i nece,pa i mi krecemo u obradu!
    Odakle ste vi cure?
    Gdje planirate na obradu?
    Ja sam iz Slavonije pa nam je Osijek najblizi,iako do prosle godine tamo i nije bilo previse uspjeha,tek se u zadnje vrijeme popravlja situacija,pa onda ne znamo gdje bi i sta bi!
    Muz je pocetkom godine radio spermiogram koji je bio uredan ,a ja sam odradila uzv ,papu i briseve i isto je sve super!
    Privatno sam odradila i hormone jer je moja ginekologinja rekla da nema potrebe zato sto su mi ciklusi redovni i jer na pregledu nije uocila nista sto bi radilo probleme,i taj nalaz je uredan,jedino mi je AMH nizi,ali on ne bi trebao raditi probleme kod zaceca!
    Veselim se i uzbudjena sam jer cemo krenuti u obradu,a u isto sam vrijeme tuzna i razocarana  jer nam nije uspjelo prirodno ono sto se drugima zalomi kad to i ne zele i ne planiraju!
    Ne znam kako vi,ali iskreno ja se bojim svega onog sto nas ceka,mogucih neuspjeha,bola i razocaranja ako ni ovako ne uspije,uzimanja hrpe lijekova i posljedica koje bi to moglo ostaviti na organizam,ali evo,to je valjda normalno!
    Eto sad sam se i ja malo pozalila,ne zamjerite!
    Zelim nam svima puno srece i da nam se sto prije ostvari ono sto prizeljkujemo❤️

• Anitor
    14. Siječanj 2020. 10:39

Anchyy

..je kome ti kad u grupi LH traka pokazala na trudnocu ?

Kad sam prosle godine bila trudna nisam niti znala. Taman je bilo vrijeme ovulacije kao i krenem ja pratiti i odmah prva trakica pokaze da je vrijeme za akciju.. Bila sam skroz izbezumljena jer prije nikad nisam uspjela uhvatiti pik. Nazalos 3 dana iza toga sam obično prokrvarila, i na hitnoj saznala da sam trudna 6 tj

Aneee
    14. Siječanj 2020. 10:58

Slee baš mi je drago zbog tebe 😊 čekamo betu 🤞🏼
    Ja sam tako pozitivna ovih dana imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus 😁😁 ali vidimo za 2 tjedna 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

14. Siječanj 2020. 11:05

Ana b i ja sam nekako pozitivna ovaj put jer pijem nocurak i femisan 
    I zdraviji zivot pa mi nekako lakse.
    Al kad dode m onda cu tek se isplakat😂

Slee
    14. Siječanj 2020. 11:09

Cure, vise ne znam koja je sto tipkala i oprostite mi skroz sam u soku. Imam osjecaj da pricam samo o sebi, a to ne volim kod drugih, ali ne mogu od uzbudjenja nista drugo popamtiti. 
    U Mediku mogu vaditi betu samo do podne, zna li netko iz ri gdje jos mogu mozda privatno? 
    Samo da se malo smirim i potvrdim sve to pa cu biti sposobna voditi normalnu klmunikaciji.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

14. Siječanj 2020. 11:12

Anchyy trakice uvijek budu pozitivne samo slabije od inace. Da bi pokazale mogucu trudnocu testna mora biti kao kontrolna ili jaca. Predlozila bi da se ne zamarte LH trakicama prije nego ustanovite da li je HCG test pozitivan jer samo unesu nemir i pomutnju. A i ako ste te trudne a ne znate ne treba vam dodatni stres. 😉
    Slee ma nema sta. To je to. Beta ce samo to i pokazati. Neka bude skolska i bjez na drugu temu 🥰
    Tockicaa 🤭 krenula ti ha? Ma nek si. Dok god ti to ne prrdstavlja problem i dok si sa sobom sama super u vezi osjecaja piski. I ja cu. Danas idem po njih stigli su. Al ja jos cekam hebenu O pa cu onda 🤞
    Breskva ti nas drzis u neizvjesnosti...ma sta ga nisi smotala u papir u ponjela sa sobom na posao. Sad moramo cekat dok se ne vratis s posla 🙈🙉😜
    Irma90 ja isto mislim kao i curke. Its time to action 😉 pik ce biti danas ili sutra 
    Mallla borilice i bodrilice nasa...nadam se da ce ti ovaj put prije nego poduzmes korak vise ipak uspijeti. I uskoro dobiti pravi veliki debeli plus. 
    Vuky nadam se da ces ovaj mjesec docekati tak plus. I da neces morat opet u postupak. Znam da je razocaranje najgore ali i to je sastavni dio zivota. Nemozemo mi tu nista. Samo moramo biti jace. Tako i ti. Ja sam ti nigdje. Sutra sam na folikulometriji nakon 4 dana pijenja Klomifena. Inace danas mi je 49 DC. Naso mi ginic za MPO cistu pa eto. Vidit cu sutra kak i sta cemo dalje. Imam pripremljenu stopericu. Napravila sam sve pretrage. Cekamo samo spermiogram od muza i onda ak ne bude nista valjda od sljedec mjeseca u postupak. Iako je ginic reko da bi on mene mjesec dva tri malo sa Klomifenima da vidi kak mi tijelo reagira. Mozda zato sto imamo 3 prirodne. Vidit cemo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.