Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    14. Siječanj 2020. 09:08

Update od mene: sinoć pala akcija, tako mi se htjelo, vlažnost 90% iako u tragovima imam još po malo krvi. Grudi su mi baš napuhnute i jajnici žigaju a sve bi ovo bio znak O da nije tek 7dc. Neznam kakve vi promjene osjećate od ulja Noćurka al ja sve ovo pripisujem njemu. LH trakica je naravno i očekivano negativna a temp. Je isto predovulacijska.... Meni bi trebala Ovulacija tek za 10ak dana.... Ali zanimljivo mi je što imam sve simptome ovulacije odmah nakon M, a kad dođe stvarno vrijeme O e onda ništa, nit želje za akcijom ni ništa... Evo ja bi samo zaključila da koliko god se ja trudila pratit svoje tijelo i prepoznati faze ciklisa ono me uvijek iznenadi i često ne znam na čemu sam. Budući da do T ne dolazi ima sad već 16 ciklusa nakon idućeg bi trebala u obradu i želim to al istovremeno mi se ne da.. Baš sam pomiješana u vezi toga. I sad sam se lijepo izjadala pa možemo dalje kroz dan 😉

url=https://lilypie.com]

vuky
    14. Siječanj 2020. 09:08

Mi smo pokrili O i sada cekam... voljela bi da je pozitivan jer mi se toliko neda u postupak... prosli put sam bila nestrpljiva, sada me strah... uglavnom, sad iscekivanje... najgori period....

Vidim puno plusica, cestitam cure...

Martina, Malla kako je kod vas? stalno cekam taj plusic kod vas dvije.... :/

14. Siječanj 2020. 09:10

Malla jel prvi put da pijes ovaj ciklus Nocurak?
    Meni je 7 dan ciklusa i pijem nocurak prvi put i nemam simptome O
    Dode pik uvjek 11,12dan ciklua.
    Iza nas je 6ciklusa neuspjesnih i 3.2 idemo u kliniku na obradu😱

Mallla
    14. Siječanj 2020. 09:12

vuky

Mi smo pokrili O i sada cekam… voljela bi da je pozitivan jer mi se toliko neda u postupak… prosli put sam bila nestrpljiva, sada me strah… uglavnom, sad iscekivanje… najgori period….

Vidim puno plusica, cestitam cure…

Martina, Malla kako je kod vas? stalno cekam taj plusic kod vas dvije…. :/

Neće pa neće 🙄 E sad čekamo Martinu ona je u odbrojavanju, pa tebe a onda mogu i ja 😂 Nadam se da je 2020.ta naša! Reci mi jesi ti pretrage napravila privatno ili preko HZZO? Mene sad to zanima jer ja bibsve to rješila s manje stresa i čekanja.... A znam da je skupo i sad sama sa sobom dvojim što raditi. Npr. Ako bi radila privatno to mi je 1 do 3 odlaska u Split i rezultati odmah, a ako bi HZZO to su barem duplo odlasci u Split i čekanje pusto čekanje.... 

Mallla
    14. Siječanj 2020. 09:16

Marinalin

Malla jel prvi put da pijes ovaj ciklus Nocurak?
    Meni je 7 dan ciklusa i pijem nocurak prvi put i nemam simptome O
    Dode pik uvjek 11,12dan ciklua.
    Iza nas je 6ciklusa neuspjesnih i 3.2 idemo u kliniku na obradu😱

Treći mi je ciklus s noćurkom s tim da sam prije pila 1300mcg dnevno a sad pijem 2600mcg dnevno.... Ne znam jel do toga ili do čega zato ispitujem kako je kod vas. Mene to sve trenutno zbunjuje.
    Ooo bravo bravo, veselim se i tvojoj obradi, to nam da dozu straha ali i entuzijazma. Evo se i ja spremam za ozbiljne korake po tom pitanju. Gin. Mi je rekla prvo spermiogram, hormoni, pa HSG, a bris i papu mi ke već napravila, to mi je uredno jer me nije zvala! 

Anchyy
    14. Siječanj 2020. 09:20

Mallla

Breskva ako ti nije žao dati novce napravi betu, tako znaš jasno stanje.. Al ta krv iz nosa isto može ukazivati na trudnoću…. E ja stvarno mislim da si i ti s plusićem samo još dok se rasčisti.
    Anchy meni je u 1 T bila tamna LH trakica i pozitivan test ali ta LH trakica je došla samo kao dodatan pokazatelj jer bazalna temp. Se vrtila oko 37. Kinezi su davali crte imala sam obilan bijeli gusti iscjedak, bolove kao pred M, umorna i pospana. Iza toga unazad godinu dana nekoliko puta mi je LH trakica bila jako tamna na kraju ciklusa ali nije bilo trudnoće. Predlažem da se ne oslanjaš na LH trakice kao pokazatelj trudnoće već na HCG.
    Ako ti računaš da ti M kasni onda bi danas u bilo kojendoba dana test već trebao dati jasnu crtu, ali ako ti je Ovulacija bila kasnije onda je i očekivani dan M 14 dana kasnije (otprilike) što znači da bi danas na 10dpo (ako sam dobro popratila) bilo rano za test i mogla bi eventualno biti sjena na nekom testu osjetljivosti 10ml/u.
    Netko je jučer pitao za implataciju. Znači ona se najčešće odvija između 7 i 10dpo ali može biti prije ali i kasnije. Npr. Kod moje uspješne T je bila 5dpo (dokaz temperatura) a kad sam imala biokemijsku pretpostavljam da je implatacija bila 11 dpo jer test je tada bio pozotivan a sve prije toga debelo negativno.

Točno si rekla sve :) danas mi je 10-ti DPO 😉

Anchyy
    14. Siječanj 2020. 09:21

Mallla

Breskva ako ti nije žao dati novce napravi betu, tako znaš jasno stanje.. Al ta krv iz nosa isto može ukazivati na trudnoću…. E ja stvarno mislim da si i ti s plusićem samo još dok se rasčisti.
    Anchy meni je u 1 T bila tamna LH trakica i pozitivan test ali ta LH trakica je došla samo kao dodatan pokazatelj jer bazalna temp. Se vrtila oko 37. Kinezi su davali crte imala sam obilan bijeli gusti iscjedak, bolove kao pred M, umorna i pospana. Iza toga unazad godinu dana nekoliko puta mi je LH trakica bila jako tamna na kraju ciklusa ali nije bilo trudnoće. Predlažem da se ne oslanjaš na LH trakice kao pokazatelj trudnoće već na HCG.
    Ako ti računaš da ti M kasni onda bi danas u bilo kojendoba dana test već trebao dati jasnu crtu, ali ako ti je Ovulacija bila kasnije onda je i očekivani dan M 14 dana kasnije (otprilike) što znači da bi danas na 10dpo (ako sam dobro popratila) bilo rano za test i mogla bi eventualno biti sjena na nekom testu osjetljivosti 10ml/u.
    Netko je jučer pitao za implataciju. Znači ona se najčešće odvija između 7 i 10dpo ali može biti prije ali i kasnije. Npr. Kod moje uspješne T je bila 5dpo (dokaz temperatura) a kad sam imala biokemijsku pretpostavljam da je implatacija bila 11 dpo jer test je tada bio pozotivan a sve prije toga debelo negativno.

Točno si rekla sve :) danas mi je 10-ti DPO 😉

Mallla
    14. Siječanj 2020. 09:24

Onda Anchy samo strpljivo... Sve su nas ponjele ove sjene pa bismo svi požurili i to je tako normalno.... Al sad još koji dan i onda će kod tebe biti sve jasnije... Navijamo da bude plus jer nade ima dok crvena ne dođe! 

14. Siječanj 2020. 09:27

Malla meni je tek prvi ciklus nocurka pa ti nemogu jos rec iskustvo😂
    Da tako cu ja prvo papu i ultrazvuk za 7 dana
    A onda u toj klinici spermiograf,hormone itd
    To mi daje ohrabrenje jer cu vidit ako nesto ne valja da uklonimo prepreku.
    Pa cu se moc smirit psihicki

Anchyy
    14. Siječanj 2020. 09:28

Mallla

Onda Anchy samo strpljivo… Sve su nas ponjele ove sjene pa bismo svi požurili i to je tako normalno…. Al sad još koji dan i onda će kod tebe biti sve jasnije… Navijamo da bude plus jer nade ima dok crvena ne dođe!

Hvala ti puno ❤ ...
    ....evo danas nisam uopce napuhnuta i jajnici ne bole.. 
    ......do jučer su me rasturali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.