Anchy kako se tebi cini taj inofolic ili gynositol? Ako je istina da stvarno skrati cikluse. Jesi probavala?
Ja planiram ginekologicu bas za to pitati na iducem pregledu. 😄
Pila sam gynositol 11 i 12 mj 2018 godine. Bila sam tad (u10 mj 2018te )na pregledu redovnom (nisam onda T planirala) ali mi je gin rekla neka uzmem taj gynositol da mi se izregulira ciklus... Jer cijeli zivot mi je ovako zbrckan. E sad ja sam to pila nije mi davalo nikakve rezultate a bilo mi je puno 300 kn za to. I prestala sam kad sam popila zadnju vrecicu u 12 mj
E sad u 1 mj 2019 je bila O i dosla je M...
I znas da sad vec neko vrijeme razmisljam o tome da mi je to mozda pomoglo tad ali sam odustala i kasnije nisam vise to pila...ponajvise zbog cijene...
A sad ne znam dal mogu uz sve ove pripravke vrkutu, aqua f jos i gynositol.
A bas me kopka jako to...razmisljam da probam opet...
Samo se zelim i danas pravit vazna i rec da nemam bestiju i da se u utorak idem propuhat 😎
toooooo!!! Bravo jedva cekam da nam javis dojmove i sve u utorak
Lucky imam jos te aqua femine i mislim ju popiti do kraja. Idealno bi bilo da ju 3 mj pijem, mislim da bi tek onda mozda nesto napravila. Znam da za te prirodne stari treba vremena. Guram sad ovako pa cemo vidjeti...gynositol je stvarno skup...za te pare 3 bocice aqua f mogu kupiti.
Anchy kako se tebi cini taj inofolic ili gynositol? Ako je istina da stvarno skrati cikluse. Jesi probavala?
Ja planiram ginekologicu bas za to pitati na iducem pregledu. 😄
Pila sam gynositol 11 i 12 mj 2018 godine. Bila sam tad (u10 mj 2018te )na pregledu redovnom (nisam onda T planirala) ali mi je gin rekla neka uzmem taj gynositol da mi se izregulira ciklus… Jer cijeli zivot mi je ovako zbrckan. E sad ja sam to pila nije mi davalo nikakve rezultate a bilo mi je puno 300 kn za to. I prestala sam kad sam popila zadnju vrecicu u 12 mj
E sad u 1 mj 2019 je bila O i dosla je M…
I znas da sad vec neko vrijeme razmisljam o tome da mi je to mozda pomoglo tad ali sam odustala i kasnije nisam vise to pila…ponajvise zbog cijene…
A sad ne znam dal mogu uz sve ove pripravke vrkutu, aqua f jos i gynositol.
A bas me kopka jako to…razmisljam da probam opet…
Imas dva rjesenja :)
Naruciti gynositol s njuskala npr : https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/gynositol-oglas-31117855
Ili (ono sto bi ja definitivno napravila) mozes kupit posebno sastojke i tako ih pit... Gynositol se sastoji od folne i mioinositola ..... https://www.futunatura.hr/mio-inozitol?gclid=Cj0KCQiA-aGCBhCwARIsAHDl5x8gweRjpqQvV8v_o0r0q8-jcZgsEZQ3Rb7Zvl4JSglAIjkpoDeODogaAkecEALw_wcB.... evo link za myoinositol... Uz to folna i to ti je to. Folnu i ovako pijes jel tako?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anchy btw na futunaturi imas i 17 % popusta ovaj tjedan...
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Trudilice moje nemoj te se ljutit malo izbjegavam forum da me ne nagovoriti da piški prije vremena. 😂
Lucky čestitam sretno dalje ❤️
Anchy ajde napokon malo napretka 🥳🥳
Nisam vas uspila sve pohvata, samo da se javim iz čekaonice humane. Oko mene same bakutice, a one koje i jesu mlađe sa trbušćićem sjede osjećam kako mi jajnici venu 😭😂
Danas je kontrolni pregled nakon HSG ne znam šta će bit, hoće mi radit ultrazvuk 🤷🤷
Danas sam 5dpo
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Trudilice moje nemoj te se ljutit malo izbjegavam forum da me ne nagovoriti da piški prije vremena. 😂
Lucky čestitam sretno dalje ❤️
Anchy ajde napokon malo napretka 🥳🥳
Nisam vas uspila sve pohvata, samo da se javim iz čekaonice humane. Oko mene same bakutice, a one koje i jesu mlađe sa trbušćićem sjede osjećam kako mi jajnici venu 😭😂
Danas je kontrolni pregled nakon HSG ne znam šta će bit, hoće mi radit ultrazvuk 🤷🤷
Danas sam 5dpo
koja procedura kod tebe nakon hsg-a, meni to ovi moji ništa ne spominju
Za sada, popila sam još jednu turu summameda odma posli postupka. Na viziti sam čula gl doktora kako je prokomentirao "sve super, z ali slijedi inseminaciju" a moja specijalista koja me vodi je na prvom pregledu rekla da ona voli pustiti svoje pacijente da probaju bar još do 6 mj prirodno nakon HSG pa tek onda da šalje na inseminaciju. Moj m se slaže s njom 😂, meni je svejedno više
Više ću ti znat sad nakon pregleda
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća, sretno!
Ja sam hsg radila privatno i nikakvu kontrolu nisam imala. 🤷♀️
A dobro mene sada ova specijalista vodi pod svog pacijenta pa sve kod nje prolazim. Preglede i konzultacije. Dobila sam čak 3 uputnice za preglede kod nje u bolnici uz otpusno pismo
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća odlicno :) sve javljaj 🤞
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji