Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Ožujak 2021. 10:40

Lucky gooo girl💪🏻😘🥳 

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2021. 10:50

zoe🌸

Anchy kako se tebi cini taj inofolic ili gynositol? Ako je istina da stvarno skrati cikluse. Jesi probavala?
    Ja planiram ginekologicu bas za to pitati na iducem pregledu. 😄

Pila sam gynositol 11 i 12 mj 2018 godine. Bila sam tad (u10 mj 2018te )na pregledu redovnom (nisam onda T planirala) ali mi je gin rekla neka uzmem taj gynositol da mi se izregulira ciklus... Jer cijeli zivot mi je ovako zbrckan. E sad ja sam to pila nije mi davalo nikakve rezultate a bilo mi je puno 300 kn za to. I prestala sam kad sam popila zadnju vrecicu u 12 mj
    E sad u 1 mj 2019 je bila O i dosla je M...
    I znas da sad vec neko vrijeme razmisljam o tome da mi je to mozda pomoglo tad ali sam odustala i kasnije nisam vise to pila...ponajvise zbog cijene...
    A sad ne znam dal mogu uz sve ove pripravke vrkutu, aqua f jos i gynositol. 
    A bas me kopka jako to...razmisljam da probam opet...

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2021. 10:52

Lucky7ŽMN❤️🍀

Samo se zelim i danas pravit vazna i rec da nemam bestiju i da se u utorak idem propuhat 😎

toooooo!!! Bravo jedva cekam da nam javis dojmove i sve u utorak 

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2021. 11:09

Lucky imam jos te aqua femine i mislim ju popiti do kraja. Idealno bi bilo da ju 3 mj pijem, mislim da bi tek onda mozda nesto napravila. Znam da za te prirodne stari treba vremena. Guram sad ovako pa cemo vidjeti...gynositol je stvarno skup...za te pare 3 bocice aqua f mogu kupiti.

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 11:17

Anchy_23 🌈

zoe🌸

Anchy kako se tebi cini taj inofolic ili gynositol? Ako je istina da stvarno skrati cikluse. Jesi probavala?
    Ja planiram ginekologicu bas za to pitati na iducem pregledu. 😄

Pila sam gynositol 11 i 12 mj 2018 godine. Bila sam tad (u10 mj 2018te )na pregledu redovnom (nisam onda T planirala) ali mi je gin rekla neka uzmem taj gynositol da mi se izregulira ciklus… Jer cijeli zivot mi je ovako zbrckan. E sad ja sam to pila nije mi davalo nikakve rezultate a bilo mi je puno 300 kn za to. I prestala sam kad sam popila zadnju vrecicu u 12 mj
    E sad u 1 mj 2019 je bila O i dosla je M…
    I znas da sad vec neko vrijeme razmisljam o tome da mi je to mozda pomoglo tad ali sam odustala i kasnije nisam vise to pila…ponajvise zbog cijene…
    A sad ne znam dal mogu uz sve ove pripravke vrkutu, aqua f jos i gynositol.
    A bas me kopka jako to…razmisljam da probam opet…

Imas dva rjesenja :) 
    Naruciti gynositol s njuskala npr : https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/gynositol-oglas-31117855
    Ili (ono sto bi ja definitivno napravila) mozes kupit posebno sastojke i tako ih pit... Gynositol se sastoji od folne i mioinositola ..... https://www.futunatura.hr/mio-inozitol?gclid=Cj0KCQiA-aGCBhCwARIsAHDl5x8gweRjpqQvV8v_o0r0q8-jcZgsEZQ3Rb7Zvl4JSglAIjkpoDeODogaAkecEALw_wcB.... evo link za myoinositol... Uz to folna i to ti je to. Folnu i ovako pijes jel tako?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 11:19

Anchy btw na futunaturi imas i 17 % popusta ovaj tjedan... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Kaća
    10. Ožujak 2021. 11:30

Trudilice moje nemoj te se ljutit malo izbjegavam forum da me ne nagovoriti da piški prije vremena. 😂 
    Lucky čestitam sretno dalje ❤️
    Anchy ajde napokon malo napretka 🥳🥳 
    Nisam vas uspila sve pohvata, samo da se javim iz čekaonice humane. Oko mene same bakutice, a one koje i jesu mlađe sa trbušćićem sjede osjećam kako mi jajnici venu 😭😂 
    Danas je kontrolni pregled nakon HSG ne znam šta će bit, hoće mi radit ultrazvuk 🤷🤷 
    Danas sam 5dpo

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    10. Ožujak 2021. 11:36

Lucky7ŽMN❤️🍀

Kaća

Trudilice moje nemoj te se ljutit malo izbjegavam forum da me ne nagovoriti da piški prije vremena. 😂
    Lucky čestitam sretno dalje ❤️
    Anchy ajde napokon malo napretka 🥳🥳
    Nisam vas uspila sve pohvata, samo da se javim iz čekaonice humane. Oko mene same bakutice, a one koje i jesu mlađe sa trbušćićem sjede osjećam kako mi jajnici venu 😭😂
    Danas je kontrolni pregled nakon HSG ne znam šta će bit, hoće mi radit ultrazvuk 🤷🤷
    Danas sam 5dpo

koja procedura kod tebe nakon hsg-a, meni to ovi moji ništa ne spominju

Za sada, popila sam još jednu turu summameda odma posli postupka. Na viziti sam čula gl doktora kako je prokomentirao "sve super, z ali slijedi inseminaciju" a moja specijalista koja me vodi je na prvom pregledu rekla da ona voli pustiti svoje pacijente da probaju bar još do 6 mj prirodno nakon HSG pa tek onda da šalje na inseminaciju. Moj m se slaže s njom 😂, meni je svejedno više 
    Više ću ti znat sad nakon pregleda 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    10. Ožujak 2021. 11:38

malala

Kaća, sretno!
    Ja sam hsg radila privatno i nikakvu kontrolu nisam imala. 🤷‍♀️

A dobro mene sada ova specijalista vodi pod svog pacijenta pa sve kod nje prolazim. Preglede i konzultacije. Dobila sam čak 3 uputnice za preglede kod nje u bolnici uz otpusno pismo

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 11:41

Kaća odlicno :) sve javljaj 🤞

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.