Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 08:57

Antonela122🐘🌠

Dosla M cak 3 dana ranije,tako da ja ne piskim vise🤪

Antonela zao mi je zbog menge. Sretno u novom ciklusu... Zimske bebe nas cekaju 🌹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 09:28

Malala ne mislim da je nekom lakse ili teze... Mozda je netko prosao vise al sve smo jednako tuzne, nestrpljive i zabrinute.... Nije vazno da li netko vec ima dijete ili nema, da li ima O ili ne... Dali ima edenomiozu ili neki drugi problem.... Svaka od nas je nestrpljiva i psiha joj radi (docim je na ovom forumu)... Meni je iskreno lakse uz vas ovdje jer vam mogu sve podijelit... Uzivo imam ljude koje mi govore daaaj sta se brines, doci ce i to.... Ovdje svaka od vas zna da to nije bas tako.... 
    ___
    Hvala svima za svaku podrsku

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 09:31

Ne edenomiozu nego adenomiozu ahahah... Valjda sam sklepala endometriozu i adenomiozu u jedno aahahha... Uglavnom fuj jedno i fuj drugo haha 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• anaid
    10. Ožujak 2021. 09:35

Juhu, zenskice... citam temu, i hm, da, slazem se s ovim oko psihe... stres i psiha, cudo kako to utjece na cjeli organizam a nismo ni toga svjesne... kad nam je trudnoca u fokusu i mislimo o tome po cjeli dan.. ali jebiga..  dabe same sebi govorimo bez sekirancije, neje to tak...
    Nego kad smo kod bildanja 👊👊JS.. osim ubiqa, kaj spada u dodatke koji ju cine kvalitetnom ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 09:45

anaid

Juhu, zenskice… citam temu, i hm, da, slazem se s ovim oko psihe… stres i psiha, cudo kako to utjece na cjeli organizam a nismo ni toga svjesne… kad nam je trudnoca u fokusu i mislimo o tome po cjeli dan.. ali jebiga.. dabe same sebi govorimo bez sekirancije, neje to tak…
    Nego kad smo kod bildanja 👊👊JS.. osim ubiqa, kaj spada u dodatke koji ju cine kvalitetnom ?

Mislim da je jos i najbolji inozitol u prahu... Al citala da ti dodaci za kvalitetne js mogu skratiti folikularnu fazu.. zato sam oprezna po tom pitanju... Gynositol i infolic (sadze inozitol) zato su odlicni za cure s dugim ciklusima i pcosom.... Meni kojoj ovulacija zna bit vec 10 dc nikako se nije igrat s tim... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

10. Ožujak 2021. 09:52

Joja ❤️ Bas si lijepo napisala, istina je i to je uvijek tako, bez obzira na sve te faktore, svakome je njegova tuga najveca, protiv toga se ne moze. 😬
    Mene stvarno nekada brine da psiholoski faktor toliko utjece, pa da ste opusteno i ti i Malala odmah zatrudnile, a sada npr ne ide. Al opet s druge strane vidim da medju nama na forumu svaki mjesec netko ima plusic i to me onda toliko veseli jer znam da cemo i mi vrlo brzo doci na red. Bas sam optimistina za zimske bebe🥳🥳🥰🥰

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2021. 10:03

I ja se trudim papati zdravo i na taj nacin unjeti jos dodatnih vitamina i minerala. Rekla sam tu nedavno da moram smrsaviti i evo na dobro sam putu..krenule su kile malo dolje. Ja recimo jako volim avokado. Tako da njega skoro svaki dr dan papam. Zobene sa vocem i orašastim plodovima ujutro i popodne se trudim pojesti nesto od voca jabuka, kivi...smanjila sam ugljice...Vise vode i tak.
    Bila bi na konju da jos ubacim vise kretanja...al jbg zivot posao pa ne stignem uvijek.
    Sve pokusavam od zdrave prehrane unosa vitamina preparata za regulaciju ciklusa..i jos uvijek nisam nasla dobitnu kombinaciju. Nadam se da uskoro hocu..
    Sve smo u istom sosu al bemu misa mora se nesto nekad poklopiti da i nama osvane taj zeljno iscekivani +!!
    Drzim nam svima figetine da to bude uskoro 🤞🏻

10. Ožujak 2021. 10:07

Anchy kako se tebi cini taj inofolic ili gynositol? Ako je istina da stvarno skrati cikluse. Jesi probavala?
    Ja planiram ginekologicu bas za to pitati na iducem pregledu. 😄

10. Ožujak 2021. 10:24

https://ibb.co/mbGbn3Y
    Evo mog dorucka, jos da nije u krigli za pivu🤣🤣

_
    Malala nadam se da ce i ona tebi jako brzo cestitati❤️

danchy1990
    10. Ožujak 2021. 10:38

Lucky7ŽMN❤️🍀

Samo se zelim i danas pravit vazna i rec da nemam bestiju i da se u utorak idem propuhat 😎

Imas se i zašto praviti važna, sve ide kako treba 💪

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.