Kaca svaka tableta ima nuspojave. Na zalost dok ne probas neces znati kako na tebe utjece. Nasoj Lucky odgovara klomi 100% a meni npr nastane lijepa js od njega ali stanji mi jako endometrij..
Koliko se sjecam Silver je imala problema od klomija su joj ciste nastale.
Uglavnom u vecini slucajeva bude sve ok i prode bez problema a ako si sretnica mozda ostanes odmah i T a to ti od srca zelim 🤞🍀
Hvala cure. Nadam se da će bit sve ok. Čekam gin da mi odgovori, šta ćemo s folikulometrijom.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kacasvaka tableta ima nuspojave. Na zalost dok ne probas neces znati kako na tebe utjece. Nasoj Lucky odgovara klomi 100% a meni npr nastane lijepa js od njega ali stanji mi jako endometrij..
Koliko se sjecam Silver je imala problema od klomija su joj ciste nastale.
Uglavnom u vecini slucajeva bude sve ok i prode bez problema a ako si sretnica mozda ostanes odmah i T a to ti od srca zelim 🤞🍀
Tako je, svaka od nas je individua za sebe, ja sam ocito neka posebna koja se voli s klomijem 😂
Nadam se da cete i vi curke nac svoju dobitnu kombinaciju 🤞🏻🍀
Kad se samo sjetim kako sam se veselila prvoj turi klomija..naivno sam mislila kako sad to popijem i evo me trudna 🤣😅
Ja se jako veselim tvom iducem ciklusu 🍀🤞
Curke samo da vas pozdravim,malo sam uzurbana,moram jos nesto ic obavit kad dodem s posla pa samo da vam mahnem 👋🏻
Kaca,mojoj kolegici je klomifen unistio endometrij pa je dobila femaru,ali nadajmo se da ti neces imati problema s njim kao i nasa Lucky i da ce ti pasati ☺️
Ja sam osrednja zalost i danas,cekam sutra oce li nece li,osjecam grceve,slabije nego inace,mozda je to i zbog vrkute nemam pojma,ali spremno cekam sutra 💪🏻
Evo nalaz
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
😑😑😑😑
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća, sretno. 🤞🤞🤞🤞 Sad će to upaliti. 🤞🤞🤞
Meni dr nije uopće komentirala endometrij sad za aih. Tako da nemam pojma kako klomifen utječe kod mene. 🤷♀️ Trebala sam pitati. Mrzim kad ja moram dr ispitivati. 😒
Kad daju samo površne informacije, pa moraš kopat iz njih odgovore. Cure hvala vam na podršci. A ti malala ja vjerujem u tvoj plus više nego u svoj 🥰
Lucky da pijem ciklus samo do potencijalne implantacije ili cijeli ciklus?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Žene evo mene napokon s mojim nalazom hormona. Nakon 9 dana cekanja🙈
FSH mi je povisen, ostalo sve vidim da je okej. Ima tko mozda iskustva s tim?😔
Malo me to sad brine, znam da LH kao treba biti duplo manji od FSH. Ali gin nije nista komentirala to, ostalo je sve okej😬
https://ibb.co/dksbzk1
https://ibb.co/m02S6L6
🥰 ja piškim test 16.3. odma u jutro dragome na rođendan, 18. je datum za ne dobit. Šta god bilo dobro je, bitno da se mičemo s mrtve točke 🥳
Joj malala tebi je zeznuto jer imaš i štopericu u organizmu. Baš se trebaš strpiti da ne dobiješ lažne rezultate. Ali mi ćemo ti pravit društvo 🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji