Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2021. 17:29

Kaca svaka tableta ima nuspojave. Na zalost dok ne probas neces znati kako na tebe utjece. Nasoj Lucky odgovara klomi 100% a meni npr nastane lijepa js od njega ali stanji mi jako endometrij..
    Koliko se sjecam Silver je imala problema od klomija su joj ciste nastale. 
    Uglavnom u vecini slucajeva bude sve ok i prode bez problema a ako si sretnica mozda ostanes odmah i T a to ti od srca zelim 🤞🍀

Kaća
    10. Ožujak 2021. 17:41

Hvala cure. Nadam se da će bit sve ok. Čekam gin da mi odgovori, šta ćemo s folikulometrijom. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2021. 17:43

Lucky7ŽMN❤️🍀

Anchy_23 🌈

Kacasvaka tableta ima nuspojave. Na zalost dok ne probas neces znati kako na tebe utjece. Nasoj Lucky odgovara klomi 100% a meni npr nastane lijepa js od njega ali stanji mi jako endometrij..
    Koliko se sjecam Silver je imala problema od klomija su joj ciste nastale.
    Uglavnom u vecini slucajeva bude sve ok i prode bez problema a ako si sretnica mozda ostanes odmah i T a to ti od srca zelim 🤞🍀

Tako je, svaka od nas je individua za sebe, ja sam ocito neka posebna koja se voli s klomijem 😂
    Nadam se da cete i vi curke nac svoju dobitnu kombinaciju 🤞🏻🍀

Kad se samo sjetim kako sam se veselila prvoj turi klomija..naivno sam mislila kako sad to popijem i evo me trudna 🤣😅
    Ja se jako veselim tvom iducem ciklusu 🍀🤞

10. Ožujak 2021. 17:45

Curke samo da vas pozdravim,malo sam uzurbana,moram jos nesto ic obavit kad dodem s posla pa samo da vam mahnem 👋🏻
    Kaca,mojoj kolegici je klomifen unistio endometrij pa je dobila femaru,ali nadajmo se da ti neces imati problema s njim kao i nasa Lucky i da ce ti pasati ☺️
    Ja sam osrednja zalost i danas,cekam sutra oce li nece li,osjecam grceve,slabije nego inace,mozda je to i zbog vrkute nemam pojma,ali spremno cekam sutra 💪🏻

Kaća
    10. Ožujak 2021. 17:45

Evo nalaz 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    10. Ožujak 2021. 18:08

😑😑😑😑

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2021. 18:16

Kaća

😑😑😑😑

Vidjela danas 🙈🙈🙈 bolje da nista ne komentiram 😅

Kaća
    10. Ožujak 2021. 18:25

malala

Kaća, sretno. 🤞🤞🤞🤞 Sad će to upaliti. 🤞🤞🤞
    Meni dr nije uopće komentirala endometrij sad za aih. Tako da nemam pojma kako klomifen utječe kod mene. 🤷‍♀️ Trebala sam pitati. Mrzim kad ja moram dr ispitivati. 😒

Kad daju samo površne informacije, pa moraš kopat iz njih odgovore. Cure hvala vam na podršci. A ti malala ja vjerujem u tvoj plus više nego u svoj 🥰
    Lucky da pijem ciklus samo do potencijalne implantacije ili cijeli ciklus?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

10. Ožujak 2021. 18:35

Žene evo mene napokon s mojim nalazom hormona. Nakon 9 dana cekanja🙈 
    FSH mi je povisen, ostalo sve vidim da je okej. Ima tko mozda iskustva s tim?😔 
    Malo me to sad brine, znam da LH kao treba biti duplo manji od FSH. Ali gin nije nista komentirala to, ostalo je sve okej😬

https://ibb.co/dksbzk1

https://ibb.co/m02S6L6

Kaća
    10. Ožujak 2021. 18:37

🥰 ja piškim test 16.3. odma u jutro dragome na rođendan, 18. je datum za ne dobit. Šta god bilo dobro je, bitno da se mičemo s mrtve točke 🥳 
    Joj malala tebi je zeznuto jer imaš i štopericu u organizmu. Baš se trebaš strpiti da ne dobiješ lažne rezultate. Ali mi ćemo ti pravit društvo 🤗

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.