Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Ožujak 2021. 07:11

Joja hvala ti ❤️ Mozda se uspijemo pratiti i ovaj ciklus ako sutra stigne i bude O po proslom ciklusu 🙈 a ovo sto se tice ciklusa,ja mislim da je sve stvar toga da se ima O i da je zrela JS kod zene,a da muzic ima pokretne spermije jer ce jedan kad tad stici na odrediste,tako da...ne znam,vazno je da dode O,ali je jos vaznija kvaliteta same JS..

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 07:30

Hopeforyou

Jojahvala ti ❤️ Mozda se uspijemo pratiti i ovaj ciklus ako sutra stigne i bude O po proslom ciklusu 🙈 a ovo sto se tice ciklusa,ja mislim da je sve stvar toga da se ima O i da je zrela JS kod zene,a da muzic ima pokretne spermije jer ce jedan kad tad stici na odrediste,tako da…ne znam,vazno je da dode O,ali je jos vaznija kvaliteta same JS..

A sve je vazno. I js i endometrij i da nema cista , polipa, adenomioze itd.... 
    Evo vi mi kazete da se previse sekiram a ja nemam niiitiii jednu lh i hcg trakicu ovaj ciklus ahhaah (bar za sad hahhaha) .... Cekam posiljku s alija ko ozeblo ☀️..... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2021. 07:34

Jutro cure!
    Samo da vas pozdravim! Kod mene nista posebno..pijem dufice i jedva cekam da prode ovih 7 dana da hormone izvadim!
    Danas bi trebala i nalaze brisa dobiti pa javim kad stignu, nadam se da sam se rjesila bestija

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 07:36

Anchy_23 🌈

Jutro cure!
    Samo da vas pozdravim! Kod mene nista posebno..pijem dufice i jedva cekam da prode ovih 7 dana da hormone izvadim!
    Danas bi trebala i nalaze brisa dobiti pa javim kad stignu, nadam se da sam se rjesila bestija

🤞 Jooj daj Boze 🤗 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2021. 07:49

Joja bas sam se sad zabuljila u tvoj potpis i vidim da su vam nalazi ok i da si imala spontane iza sebe..prohodnost nisi radila? Mislim znam...sta ce te slati na prohodnost ako si bila vec T onda je valjda ok sve i sa tim.
    ----
    Nego mene ti to isto muci..ja ti imam osjecaj da je meni lijevi jajovod zastopan...Mozda sam tesko zabrijala ali svaka O sa klomif mi je bila na lijevoj strani i nista se nije dogodilo... a sto ako sam ostala prirodno T iz desnog jajnika koji ocito strajka i uz klomifen...
    Vidis sta mene muci, stalno kombiniram i mislim si. Jer mi je svaki dan sve manje jasno kako sam ostala onda prirodno T a sad mogu dubit na glavi nis se ne dogada i sve mi se poseremetilo! A sto je najbolje gin mi je komentirala na zadnjem pregledu kako je sve lijepo unutra i jajnici i maternica, nema nikakvih cisti sve je pravilnog oblika kako treba biti...
    Eto ja se iskreno nadam da su mi hormoni sjeb** pa da to mogu rjesiti i da ce doci do prirodne O.

Antonela122🐘🌠
    10. Ožujak 2021. 08:18

Dosla M cak 3 dana ranije,tako da ja ne piskim vise🤪

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

10. Ožujak 2021. 08:19

Joja ma ne mislim da je samo to bitno, ima tu puno faktora, ali sigurno je jedan veliki da si ne stvaramo veliki psihicki pritisak🤗 normalno da nije moguce opustit se 100% kad nam je samo to u glavi, ali barem malo🤗
    Sta ima veze i ako ne dodju, hopsat svaki drugi dan i sve pokrit ko i s trakicama🤗😘

Loza 💙😇
    10. Ožujak 2021. 08:34

Hope joj oprosti, shvatila sam da je gadura stigla 😮 onda nek stignr čim prije i nek prođe!
    Lucky gledam sad kakva napomena, al sjetila sam se 😂😂😂 ma pratim ja vas, al dok sve pročitam svaka tema je već završila pa mi nema smisla ubacivat se. Sad ću kroz dan dva počet piškit trakice da vidim kad će o

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 08:53

Anchy ja mislim da ces ti to srediti propuhivanjem... Samo kad bi si jos dovela te cikluse u red nekako uff to bi ti bilo top... Probas iskopirat Lucky i njezinu taktiku... Makar, ne mora bit da sto vrijedi za jednog, ne vrijedi i za drugog... Ne vjerujem da ce mene slat na propuhivanje jer su mi jajnici i jajovodi super.... Mislim da meni problem radi maternica... A to ne znam kako srediti.... Idem sljedeci mjesec kod privatnika pa cu vidjet...
    Malala ne moras vise piti ciklu ako ti je dosta.... Do ovulacije si pila i super.... Da ti nije dobar endić, doktorica bi ti rekla.... Ne brini se 🌹
    Lucky joooj pa i tvoje nalaze ocekujemo.... Javi cim dodju... Nema nikakve zamjerke... Zapravo mi i treba netko netko reci da prestanem dramit.... Mozda mi sve ovo psiha i radi. 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 08:55

zoe🌸

Joja ma ne mislim da je samo to bitno, ima tu puno faktora, ali sigurno je jedan veliki da si ne stvaramo veliki psihicki pritisak🤗 normalno da nije moguce opustit se 100% kad nam je samo to u glavi, ali barem malo🤗
    Sta ima veze i ako ne dodju, hopsat svaki drugi dan i sve pokrit ko i s trakicama🤗😘

Imas pravo. Necu ni zvat doktora za bris... I tako idem sljedeci mjesec kod privatnika pa ce mi on reci sta dalje....

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.