Joja hvala ti ❤️ Mozda se uspijemo pratiti i ovaj ciklus ako sutra stigne i bude O po proslom ciklusu 🙈 a ovo sto se tice ciklusa,ja mislim da je sve stvar toga da se ima O i da je zrela JS kod zene,a da muzic ima pokretne spermije jer ce jedan kad tad stici na odrediste,tako da...ne znam,vazno je da dode O,ali je jos vaznija kvaliteta same JS..
Jojahvala ti ❤️ Mozda se uspijemo pratiti i ovaj ciklus ako sutra stigne i bude O po proslom ciklusu 🙈 a ovo sto se tice ciklusa,ja mislim da je sve stvar toga da se ima O i da je zrela JS kod zene,a da muzic ima pokretne spermije jer ce jedan kad tad stici na odrediste,tako da…ne znam,vazno je da dode O,ali je jos vaznija kvaliteta same JS..
A sve je vazno. I js i endometrij i da nema cista , polipa, adenomioze itd....
Evo vi mi kazete da se previse sekiram a ja nemam niiitiii jednu lh i hcg trakicu ovaj ciklus ahhaah (bar za sad hahhaha) .... Cekam posiljku s alija ko ozeblo ☀️.....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro cure!
Samo da vas pozdravim! Kod mene nista posebno..pijem dufice i jedva cekam da prode ovih 7 dana da hormone izvadim!
Danas bi trebala i nalaze brisa dobiti pa javim kad stignu, nadam se da sam se rjesila bestija
Jutro cure!
Samo da vas pozdravim! Kod mene nista posebno..pijem dufice i jedva cekam da prode ovih 7 dana da hormone izvadim!
Danas bi trebala i nalaze brisa dobiti pa javim kad stignu, nadam se da sam se rjesila bestija
🤞 Jooj daj Boze 🤗
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja bas sam se sad zabuljila u tvoj potpis i vidim da su vam nalazi ok i da si imala spontane iza sebe..prohodnost nisi radila? Mislim znam...sta ce te slati na prohodnost ako si bila vec T onda je valjda ok sve i sa tim.
----
Nego mene ti to isto muci..ja ti imam osjecaj da je meni lijevi jajovod zastopan...Mozda sam tesko zabrijala ali svaka O sa klomif mi je bila na lijevoj strani i nista se nije dogodilo... a sto ako sam ostala prirodno T iz desnog jajnika koji ocito strajka i uz klomifen...
Vidis sta mene muci, stalno kombiniram i mislim si. Jer mi je svaki dan sve manje jasno kako sam ostala onda prirodno T a sad mogu dubit na glavi nis se ne dogada i sve mi se poseremetilo! A sto je najbolje gin mi je komentirala na zadnjem pregledu kako je sve lijepo unutra i jajnici i maternica, nema nikakvih cisti sve je pravilnog oblika kako treba biti...
Eto ja se iskreno nadam da su mi hormoni sjeb** pa da to mogu rjesiti i da ce doci do prirodne O.
Dosla M cak 3 dana ranije,tako da ja ne piskim vise🤪
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Joja ma ne mislim da je samo to bitno, ima tu puno faktora, ali sigurno je jedan veliki da si ne stvaramo veliki psihicki pritisak🤗 normalno da nije moguce opustit se 100% kad nam je samo to u glavi, ali barem malo🤗
Sta ima veze i ako ne dodju, hopsat svaki drugi dan i sve pokrit ko i s trakicama🤗😘
Hope joj oprosti, shvatila sam da je gadura stigla 😮 onda nek stignr čim prije i nek prođe!
Lucky gledam sad kakva napomena, al sjetila sam se 😂😂😂 ma pratim ja vas, al dok sve pročitam svaka tema je već završila pa mi nema smisla ubacivat se. Sad ću kroz dan dva počet piškit trakice da vidim kad će o
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Anchy ja mislim da ces ti to srediti propuhivanjem... Samo kad bi si jos dovela te cikluse u red nekako uff to bi ti bilo top... Probas iskopirat Lucky i njezinu taktiku... Makar, ne mora bit da sto vrijedi za jednog, ne vrijedi i za drugog... Ne vjerujem da ce mene slat na propuhivanje jer su mi jajnici i jajovodi super.... Mislim da meni problem radi maternica... A to ne znam kako srediti.... Idem sljedeci mjesec kod privatnika pa cu vidjet...
Malala ne moras vise piti ciklu ako ti je dosta.... Do ovulacije si pila i super.... Da ti nije dobar endić, doktorica bi ti rekla.... Ne brini se 🌹
Lucky joooj pa i tvoje nalaze ocekujemo.... Javi cim dodju... Nema nikakve zamjerke... Zapravo mi i treba netko netko reci da prestanem dramit.... Mozda mi sve ovo psiha i radi.
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja ma ne mislim da je samo to bitno, ima tu puno faktora, ali sigurno je jedan veliki da si ne stvaramo veliki psihicki pritisak🤗 normalno da nije moguce opustit se 100% kad nam je samo to u glavi, ali barem malo🤗
Sta ima veze i ako ne dodju, hopsat svaki drugi dan i sve pokrit ko i s trakicama🤗😘
Imas pravo. Necu ni zvat doktora za bris... I tako idem sljedeci mjesec kod privatnika pa ce mi on reci sta dalje....
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji