Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    10. Ožujak 2021. 18:48

malala

Kaća

🥰 ja piškim test 16.3. odma u jutro dragome na rođendan, 18. je datum za ne dobit. Šta god bilo dobro je, bitno da se mičemo s mrtve točke 🥳
    Joj malala tebi je zeznuto jer imaš i štopericu u organizmu. Baš se trebaš strpiti da ne dobiješ lažne rezultate. Ali mi ćemo ti pravit društvo 🤗

Da. Zbog štoperice ne smijem ranije. A kažu da do 12 dana ostane. 😒 Zato moram čekati 14 dana.
    Zoe, ne znam s nalazima. 🤷‍♀️ Ali ako dr nije ništa komentirao/la onda nije ništa ozbiljno.

Možda i je tako najbolje, ne razbijati glavu sa sjenama. To nas ja mislim ubija više nego minus. 
    Zoe nisam školovala 🤷 možda će druge cure znat bolje 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 18:56

Zoe mislim da ti ne mora biti duplo veci fsh od lh... Meni je lh 5.0 a fsh 5.5. i doktor je rekao da je to dobro.... E sad, ne znam detalje o tome... Meni je Annb objasnila zasto ne mora bit duplo veci al ne sjecam se zasto i ne mogu naci na kojoj smo stranici o tom pisale 🤔 .... Evo ako annb vidi, mozda ponovi odgovor...

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

10. Ožujak 2021. 19:00

Joja ma vidim da je sve u intervalima pa se necu brinuti posebno niti analizirati😊 popricat cu s ginekologicom jos na iducem pregledu. Sretna sam radi stitnjace za koju sam se bas bojala da ce biti povisena🥳

Joja 🙏
    10. Ožujak 2021. 19:01

Zoe nasla sam... Potrazi na stranici 414 sta mi je annb pisala

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

10. Ožujak 2021. 19:11

Hvala Joja ❤️❤️ Odmah mi je lakse. Krenula sam odmah citati i istrazivati, al mislim si nema smisla. Sve je u intervalima, jos cu prokomentirat s gin na pregledu, i cekam muza ko napeta puska🤣🤣

10. Ožujak 2021. 19:18

Lucky stizem u zimske odmah poslije tebe🤞🏻🥳🙏🏻

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2021. 19:34

Zoe i meni se tvoj nalaz cini dobar, sve je u intervalima i nista ne odskace  😉😊
    Kaca i Malala tako ste blizu T jos malo pa nam se selite 🙏😘

Kaća
    10. Ožujak 2021. 19:42

Anchy_23 🌈

Zoe i meni se tvoj nalaz cini dobar, sve je u intervalima i nista ne odskace 😉😊
    Kaca i Malala tako ste blizu T jos malo pa nam se selite 🙏😘

Iz tvojih usta u božije uši. Ja to ovako gledam, sve smo svakom menstruacijom ciklus bliže bebi 🤗 odma ti bude lakše 🤭

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

10. Ožujak 2021. 19:43

Anchy sad tvoje cekamo🤞🏻🤞🏻🙌🏻🙌🏻 
    Malala i Kaca drzim fige za strpljenje do testica❤️ Bit ce to sve super, napravile ste ogroman korak prema naprijed i jedna i druga i mora urodit plodom😄😘

10. Ožujak 2021. 20:18

https://ibb.co/6015XhQ

Kod mene se nesto kuha opasno🥳🥳
    Ovo mi je zadnja neiskoristena ovulacija dok ne zatrudnim🤞🏻
    Ocekujem sutra pik. Ili nekad u noci. Pa bi taman za tjedan dana mogla jos progesteron izvaditi😄
    _
    Anchy ja ti bar mogu posudit ovulaciju, posto ti imas muza pored sebe , a nema ovulacije. A ja imam ovulaciju, a muz 1300 kilometara daleko🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.