Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2021. 07:36

Hopeforyou

Pokloncic13

Vidim Hope..popodne bi već moglo biti lakše uočiti ❤️
    Kak se osjećaš? Di nam je Jojaprasicka?
    E mislim da ipak necu danas već raditi betu nego ću čekati dan izostanka da se nekaj ne izjalovi pa ponovno u četvrtak..bojim se tih malih brojeva 🙊

Ma di vidis? Ja ne vidim nistaaa za razliku od sinoc hahaha 😂😂😂 a osjecam se ko termit,vec mi je jutros zeludac trazio hrane,a inace prije 12 nista ne jedem,ovih dana sam morala nesto sitno zbog antibiotika. Nema klasicnih grceva kao kad trebam dobit,ne bole me vise sise kao sto me bole u PMS-u,zedna sam za POLUDIT,glava me i dalje ne boli koja najavljuje dolazak one cije se ime ne spominje..i tako.. jedino sam osjetila jucer popodne i navecer tupu bol u desnom jajniku i blagi pritisak u podrucju maternice i to je to. Nista posebno,a opet dovoljno sa se zapitam,pogotovo jer nisam imala glavobolju kao sto inace bude 🤷‍♀️ Imam pitanjce..smijem pit caj od vrkute bez obzira jel ovo pozitivan ili lazno pozitivan test jel tako? To ne moze skoditi eventualnoj T?

Ne nemoj ga piti. Dok ne utvrdis jel je ili nije plus. Na ovom ja nevidim nista sto ne znaci da nece biti 🙏🙏

Leah
    05. Ožujak 2021. 07:41

Pozdrav curke svima i zelim vam da vec ovaj ciklus ugledate svoje plusice ❤
    Dosla sam samo Pokloncicu pokazati da sam i ja imala sjenu na 10 dpo i sutra dan pozitivan digitalac. Jos jednom cestitam. ❤❤
    https://ibb.co/WgxkMmM

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2021. 07:43

Joja zao mi je zbog minusa ali dok ne dode glupaca sve je moguce. Znam da si sad tuzna, odtuguj danas i u nove pobjede. grlim 
    Hope Meni je gin rekla vrkuta da ali do pozitivnog testa kad ugledam plus prestajem!

05. Ožujak 2021. 07:44

Joja💙

A evo mene. Tugujem ahahah.
    Sinoc mi je pala tempica na 36.5 i znala sam da nece bit nista ni ovaj ciklus. Samo me strah da nije sinoc bila implantacija jer me trbuh rasturao cijeli dan…. Bockanja u jajnicima, probadanja u pipici (lol) i nesto sto nikad nisam osjetila - ko da mi netko cijedi maternicu medju rukama….. Onak pulsirajuci osjecaj…. Ne bi bas voljela imat kasnu implantaciju jer me jako strah…. Jel mislite da su takva ziganja povezana npr s propadanjem zutog tijela jer nije doslo do trudnoce? Kad ono pocne propadat uopce? Par dana prije menge ili na dan menge? Anitram znas ti mozda?
    Mogu vam reci da mi je bas tesko pao ovaj minus…. Dajem si danasnji dan za tugovanje i sutra sam ko nova hehe..,.
    Hope ti svakako pisni navecer… Sumnjam da je ono jucer bilo lazno pozitivno 🤔
    Pokloncic dajes mi nadu da cu i ja jednom docekat svoj plus 😔 nek ti je sretno i cuvaj se 🌹🤗 zelim cut cijeli recept hehe sta si pila ovaj ciklus, koje poze ste koristili ahahha…

Vijek trajanja zutog tijela je 12 do 14 dana. Zavisi od zene do zene. Zato u tim periodima dobivamo M. Ja imam bas izrazeno to. Kod mene vec na 10dpo krenu bolovi. Znanstveno nije tocno dokazano zbog cega krenu bolovi. Al ja bi rekla bas zbog propadanja zutog tijela i ljustenja endometeija. Ja recimo tocno znam ako bol krene na 10dpo da nisam trudna. I do sad mi se pokazalo uvijek tocnim. Pa tako pracena time dobim vec danas male menga bolove. I zivcanost. Malo mi rano za PMS al dobro..mozda dode ranije ovaj ciklus😄

Loza 💙😇
    05. Ožujak 2021. 07:45

Poklončić vidiiiiim 🥰🥰🥰 baš mi je drago zbog tebe, čestitaaaam 😘😘
    Hope i joja na žalost ne vidim ništa na testićima, ali ima još vremena da vidite plusić :) šaljem vam veeeeeliki zagrljaj 🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Leah
    05. Ožujak 2021. 07:49

Leah

Pozdrav curke svima i zelim vam da vec ovaj ciklus ugledate svoje plusice ❤
    Dosla sam samo Pokloncicu pokazati da sam i ja imala sjenu na 10 dpo i sutra dan pozitivan digitalac. Jos jednom cestitam. ❤❤
    https://ibb.co/WgxkMmM

Krivo, stavila sam sliku od 11dpo
    Ovo je od 10 dpo
    https://ibb.co/LNJwHYT

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 07:50

🦋Anitram-3-🦋

Joja💙

Sinoc mi je pala tempica na 36.5 i znala sam da nece bit nista ni ovaj ciklus. Samo me strah da nije sinoc bila implantacija jer me trbuh rasturao cijeli dan…. Bockanja u jajnicima, probadanja u pipici (lol) i nesto sto nikad nisam osjetila - ko da mi netko cijedi maternicu medju rukama….. Onak pulsirajuci osjecaj…. Ne bi bas voljela imat kasnu implantaciju jer me jako strah…. Jel mislite da su takva ziganja povezana npr s propadanjem zutog tijela jer nije doslo do trudnoce? Kad ono pocne propadat uopce? Par dana prije menge ili na dan menge? Anitram znas ti mozda?
    Mogu vam reci da mi je bas tesko pao ovaj minus…. Dajem si danasnji dan za tugovanje i sutra sam ko nova hehe..,.
    Pokloncic dajes mi nadu da cu i ja jednom docekat svoj plus 😔 nek ti je sretno i cuvaj se 🌹🤗 zelim cut cijeli recept hehe sta si pila ovaj ciklus, koje poze ste koristili ahahha…

Vijek trajanja zutog tijela je 12 do 14 dana. Zavisi od zene do zene. Zato u tim periodima dobivamo M. Ja imam bas izrazeno to. Kod mene vec na 10dpo krenu bolovi. Znanstveno nije tocno dokazano zbog cega krenu bolovi. Al ja bi rekla bas zbog propadanja zutog tijela i ljustenja endometeija. Ja recimo tocno znam ako bol krene na 10dpo da nisam trudna. I do sad mi se pokazalo uvijek tocnim. Pa tako pracena time dobim vec danas male menga bolove. I zivcanost. Malo mi rano za PMS al dobro..mozda dode ranije ovaj ciklus😄

Hmmm i mislila sam da to moze bit propadanje zutog tijela al nigdje ne mogu naci nekakav clanak o tome.... Logicno je da progesteron pocne padat ako ne dodje do trudnoce ... Zato i imamo odredjene dane kad ga vadimo.... E sad, kad bi znali detektirat znakove propadanja zutog tijela mozda bi si sacuvale zivce hehehe.... 
    Pa tebi na 7dpo sigurno nije pad progesterona hhehhehe ludoo slatka... kod tebe je to dobar znak... Mene 7dpo nista nije zigockalo po trbuhu... 🤞

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

05. Ožujak 2021. 07:50

Joja,ako se vodimo time da se implantacija dogada od 6-12 dana nakon O onda si ti bila jucer 10DPO i to ne mora znaciti da bi bio losi ishod trudnoce...jednostavno je to selekcija prirode. Ima zena koje imaju implantaciju 7,8DPO pa bude biokemijska,jedna ti upravo pise 🙋🏼‍♀️ Nema tu garancije kakva ce implantacija biti ok,a kakva ne,sve to priroda odredi. Ne vidim na tvom testicu nista nazalost,ali ne znaci da se nece pojaviti. Jesi inace znala imati takve bolove na 10DPO proslih ciklusa?
    Curke koje ste mi rekle za vrkutu,hvala vam ❤️ Nadam se da ce ostat duze vremena zatvorena,ali ako ne,moze samo pomoci pa cemo vidjeti ishod svega ovoga..mozda mi je jednostavno koncentracija hormona veca navecer pa je to razlog sto se sinoc nesto vidlo a jutros ne..a mozda je samo bila greska testa 🤷‍♀️ Vidjet cemo☺️☺️☺️ 

05. Ožujak 2021. 07:53

Joja💙

🦋Anitram-3-🦋

Joja💙

Hmmm i mislila sam da to moze bit propadanje zutog tijela al nigdje ne mogu naci nekakav clanak o tome…. Logicno je da progesteron pocne padat ako ne dodje do trudnoce … Zato i imamo odredjene dane kad ga vadimo…. E sad, kad bi znali detektirat znakove propadanja zutog tijela mozda bi si sacuvale zivce hehehe….
    Pa tebi na 7dpo sigurno nije pad progesterona hhehhehe ludoo slatka… kod tebe je to dobar znak… Mene 7dpo nista nije zigockalo po trbuhu… 🤞

Da tako je u pravu si. Ma ja ne znam. Izgleda krenuo PMS ranije. 🤣🤣 sve mi smeta. Jos sam se sad i nadula. Al grcici su tu. Iako ti ja zapravo ne vjerujem u implantacijske grceve i bolove jer je to toliko malo da jednostavno ne znam kao bi to moglo i od cega boliti. No nebumo se sekirali. Laganini. 

• anaid
    05. Ožujak 2021. 07:58

Jutro momci i djevojke 😁😁
    Pokloncic cesttitam, vrijeme je za rezime ovog ciklusa, tko je koga,kad i gdje, sto se pilo i jelo 😋😋
    Hope jos ima nade, nedaj se 😁
    Za sve ostale tugujuce minuse, slijedeci ciklus je nas 🤗🤗
    I ja se slazem da NE za vrkutu nakon + na testu...
    I kaj jos, nis, eto :)  divno je kak svaki mjesec imamo barem po jedan plusic ❤

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.