Joja,ako se vodimo time da se implantacija dogada od 6-12 dana nakon O onda si ti bila jucer 10DPO i to ne mora znaciti da bi bio losi ishod trudnoce…jednostavno je to selekcija prirode. Ima zena koje imaju implantaciju 7,8DPO pa bude biokemijska,jedna ti upravo pise 🙋🏼♀️ Nema tu garancije kakva ce implantacija biti ok,a kakva ne,sve to priroda odredi. Ne vidim na tvom testicu nista nazalost,ali ne znaci da se nece pojaviti. Jesi inace znala imati takve bolove na 10DPO proslih ciklusa?
Curkekoje ste mi rekle za vrkutu,hvala vam ❤️ Nadam se da ce ostat duze vremena zatvorena,ali ako ne,moze samo pomoci pa cemo vidjeti ishod svega ovoga..mozda mi je jednostavno koncentracija hormona veca navecer pa je to razlog sto se sinoc nesto vidlo a jutros ne..a mozda je samo bila greska testa 🤷♀️ Vidjet cemo☺️☺️☺️
A nekad jesam a nekad nisam.. al znam da kad sam bila trudna nisam imala bas nikakve bolove... Niti ziganja niti bockanja niti menga bolove... Tj imala sam al kasnije... Nista, idem proucavat nove suplemente ahaha. Sta ti pijes?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hvala tloza hvala anchy kako ste mi vas dvije 🤗
Malala jesi ti danas na pregledu?? Javi nam 🌹
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja,ako se vodimo time da se implantacija dogada od 6-12 dana nakon O onda si ti bila jucer 10DPO i to ne mora znaciti da bi bio losi ishod trudnoce…jednostavno je to selekcija prirode. Ima zena koje imaju implantaciju 7,8DPO pa bude biokemijska,jedna ti upravo pise 🙋🏼♀️ Nema tu garancije kakva ce implantacija biti ok,a kakva ne,sve to priroda odredi. Ne vidim na tvom testicu nista nazalost,ali ne znaci da se nece pojaviti. Jesi inace znala imati takve bolove na 10DPO proslih ciklusa?
Curkekoje ste mi rekle za vrkutu,hvala vam ❤️ Nadam se da ce ostat duze vremena zatvorena,ali ako ne,moze samo pomoci pa cemo vidjeti ishod svega ovoga..mozda mi je jednostavno koncentracija hormona veca navecer pa je to razlog sto se sinoc nesto vidlo a jutros ne..a mozda je samo bila greska testa 🤷♀️ Vidjet cemo☺️☺️☺️
A nekad jesam a nekad nisam.. al znam da kad sam bila trudna nisam imala bas nikakve bolove… Niti ziganja niti bockanja niti menga bolove… Tj imala sam al kasnije… Nista, idem proucavat nove suplemente ahaha. Sta ti pijes?
Ja ti pijem svoju blazenu terapiju za epi i folacin kao terapija zbog ove za epi 😂 sad sam kontala krenut sa vrkutom iduci ciklus,cisto da vidimo kakva je,odmoci ne moze sigurno kako vidim da ju se hvali 😁
Anaid i lozice hvala na podrsci 😁 vidjet cemo sto ce biti do kraka iduceg tjedna,u svakom slucaju,ako ovo ispadne lazni plusic imam vrkutu pa krecemo dalje sa bildanjem hormona i maternice i svegaaaaa 🥳🥳🥳 petak je,samo da dozivim 17h da odmaram 2 danaaaa 😎
Pozdrav zenice, jeli ovo pozitivan test? Radrn dan prije M
https://ibb.co/cCccmZh
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Cure, moze link za onaj sperm friendly lubrikant (al bas link da ne narucim opet neki cirkus koji cu cekat tri godine)
Mislim da cu u novom ciklusu prestat pit alkohol i pusit (pusim pola kutije tjedno, samo uz pice s frendicama). 🤦 Prehranu sam promijenila ovaj ciklus pa samo nastavljam....
Hope samo pij vrkutu... Pogotovo ako imas problema s iscjetkom.... Jedva cekam tvoj novi testic 🙏
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja i Hope veliki zagrljaj vam saljem❤️❤️
_
Pokloncic 🥰🥰🥳🥳
Divota!
Lucky pa jesi vidila sinoc test sto sam stavila vecernji i jutarnji urin? Na jutarnjem nista,na vecernjem ono sto je bilo 🤷♀️ Mozda sam jednostavno od onih koji NE raditi test jutarnjim urinom u ovako ranim DPO danima 😂 makar ne bi trebala nikako,ali iz solidarnosti prema svima u grupi onda i ja pisam sta cu 🤣🤣🤣
Joja i Hope veliki zagrljaj vam saljem❤️❤️
_
Pokloncic 🥰🥰🥳🥳
Divota!
Hug hug huuuuuug ☺️☺️☺️☺️☺️
Lucky nema na plusiliminusu koliko si cekala? Hvala ti punooo...
Zoe 💓❤️💓❤️ jesu stigli nalazi
Malala javljaj sve 🌹
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji