Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2021. 06:36

Pokloncic13

Jutro ženskice moje..dočekala sam pisanje,vide se crtice,ne moram vise operirat i rastavljat testice,ali crtice su i dalje skromnicke 🤭
    Svejedno ću vaditi betu tokom dana jer mi tempica stagnira..neznam kad se treba bas dici onak značajno..
    Ajmo Hope i Joja ❤️🙏🎉

To je to. Sad mogu cestitati. Samo nemoj se iznenaditi ako beta bude mala. 10dpo je jako rano. Cestitatm i nek bude skolska. Dugica je tu 💕

05. Ožujak 2021. 06:49

Jutro curke! Sretan Friyay! 😎 Amm odakle krenuti? Probudila sam se i neko gluho doba noci,mjehur me bolio koliko mi se pisalo,nisam imala pri ruci nikakvu posudicu da sacuvam urin i umocim sad kad se opet probudim,bazalna se strovalilaaaa 🙄 iako sam ju izmjerila 40-ak min ranije nego sto inace mjerim,jos me i muz zaskocio plus FF mi je po tempici odlucio pomaknuti dan O tako daaaa,ono sinoc ako je bio 8DPO je bila laaaaz izgleda 😂😂
    Pokloncic pa cestitam na maloj dugiciii! Uhvatila si zadnji vlak za jesenske ☺️🥳🥳🥳

05. Ožujak 2021. 06:52

Lucky🍀

Pokloncic13

Jutro ženskice moje..dočekala sam pisanje,vide se crtice,ne moram vise operirat i rastavljat testice,ali crtice su i dalje skromnicke 🤭
    Svejedno ću vaditi betu tokom dana jer mi tempica stagnira..neznam kad se treba bas dici onak značajno..
    Ajmo Hope i Joja ❤️🙏🎉

Maaa to se sad vidi bez beda…. Cekam betu da ti stavim ➕🥰
    Ajmo Hope i Joja, nemojte da u voznji do posla moram provjeravat forum pa da popusim jos jednu kaznu, vi cete bit krive 😂

Ja necu biti odgovorna,Joja ce 🤣🤣🤣

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2021. 07:02

Pokloncic ajmeee kakav divan petak ❤❤❤ cestitam 😊
    Dobro jutro cure!
    Hocu jos plusica ajmo 💪
    Petak pa vikend di ces bolje ugodan dan vam zelim!!😘

05. Ožujak 2021. 07:15

Jel se vazi drugi jutarnji?mada ni jucer jutarnji nista nije pokazao al svejedno da obavim gradansku duznost 😂

Pokloncic13
    05. Ožujak 2021. 07:23

Vidim Hope..popodne bi već moglo biti lakše uočiti ❤️
    Kak se osjećaš? Di nam je Joja prasicka?
    E mislim da ipak necu danas već raditi betu nego ću čekati dan izostanka da se nekaj ne izjalovi pa ponovno u četvrtak..bojim se tih malih brojeva 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

05. Ožujak 2021. 07:29

Pokloncic13

Vidim Hope..popodne bi već moglo biti lakše uočiti ❤️
    Kak se osjećaš? Di nam je Jojaprasicka?
    E mislim da ipak necu danas već raditi betu nego ću čekati dan izostanka da se nekaj ne izjalovi pa ponovno u četvrtak..bojim se tih malih brojeva 🙊

Ma di vidis? Ja ne vidim nistaaa za razliku od sinoc hahaha 😂😂😂 a osjecam se ko termit,vec mi je jutros zeludac trazio hrane,a inace prije 12 nista ne jedem,ovih dana sam morala nesto sitno zbog antibiotika. Nema klasicnih grceva kao kad trebam dobit,ne bole me vise sise kao sto me bole u PMS-u,zedna sam za POLUDIT,glava me i dalje ne boli koja najavljuje dolazak one cije se ime ne spominje..i tako.. jedino sam osjetila jucer popodne i navecer tupu bol u desnom jajniku i blagi pritisak u podrucju maternice i to je to. Nista posebno,a opet dovoljno sa se zapitam,pogotovo jer nisam imala glavobolju kao sto inace bude 🤷‍♀️ Imam pitanjce..smijem pit caj od vrkute bez obzira jel ovo pozitivan ili lazno pozitivan test jel tako? To ne moze skoditi eventualnoj T? 

Pokloncic13
    05. Ožujak 2021. 07:31

Isuse nisam pametna ali nešto mi zvoni da se ne smije,sorry ak griješim ovo bubam ovak na pamet 😳 ja nebi vise iskreno..
    Ps i dalje imam onu neku čudnu gorku,metalnu slinu u ustima..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

05. Ožujak 2021. 07:35

Pokloncic13

Isuse nisam pametna ali nešto mi zvoni da se ne smije,sorry ak griješim ovo bubam ovak na pamet 😳 ja nebi vise iskreno..
    Ps i dalje imam onu neku čudnu gorku,metalnu slinu u ustima..

Ma nisam ni krenula jos pit,to imam u pripremi za iduci ciklus ako zatreba 😂 sto se toga tice na trenutke presusim ko graba i samo mi treba vode,cak mi ni sok ne pomogne nit pase nesto previse,a nekad slinim ko neki pas tamo koji je vidio tesku mesinu a ne moze do nje 🤨

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 07:36

A evo mene. Tugujem ahahah. 
    Sinoc mi je pala tempica na 36.5 i znala sam da nece bit nista ni ovaj ciklus. Samo me strah da nije sinoc bila implantacija jer me trbuh rasturao cijeli dan.... Bockanja u jajnicima, probadanja u pipici (lol) i nesto sto nikad nisam osjetila - ko da mi netko cijedi maternicu medju rukama..... Onak pulsirajuci osjecaj.... Ne bi bas voljela imat kasnu implantaciju jer me jako strah.... Jel mislite da su takva ziganja povezana npr s propadanjem zutog tijela jer nije doslo do trudnoce? Kad ono pocne propadat uopce? Par dana prije menge ili na dan menge? Anitram znas ti mozda?
    Mogu vam reci da mi je bas tesko pao ovaj minus.... Dajem si danasnji dan za tugovanje i sutra sam ko nova hehe..,.
    Hope ti svakako pisni navecer... Sumnjam da je ono jucer bilo lazno pozitivno 🤔
    Pokloncic dajes mi nadu da cu i ja jednom docekat svoj plus 😔 nek ti je sretno i cuvaj se 🌹🤗 zelim cut cijeli recept hehe sta si pila ovaj ciklus, koje poze ste koristili ahahha...

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.