Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    04. Ožujak 2021. 21:31

Ja sam uzbudena zbog vasih sutrasnjih testica 😁😁 ne mogu docekati jutro 🙈
    Masa odmarajte uzivajte 😉😊 javi nam se tu i tamo i kad dobijes rezultate stitnjace! 😘

04. Ožujak 2021. 21:32

Sto se bete tice,apsolutno nemam pojma di otic jer u blizini posla bas i nemam privatno nesto,a ovaj bus mi dode onako pola sata prije pocetka smjene,u ponedjeljak me muz vozio na vadenje progesterona,popizdio bi da me opet sutra mora vozit,a ni ne zna da se nesto nazire nit planiram reci jos nakon 3 biokemijske.. 🤨 a mozda je ovo samo evaporacijska 😂🤷‍♀️

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    04. Ožujak 2021. 21:36

Poklončić i Hope i ja vidim sjenice😊 držim 🤞🤞 da tamne ❤️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Pokloncic13
    04. Ožujak 2021. 22:12

Hope sestro slatka pa ja vidim na svima! Kaj,jel vadimo sutra te bete da imamo donekle miran vikend?
    Btw,ja sam išla u dežurnu ljekarnu fakat,kupila 3 testa,popisala pregny jer nema plastični prozorčić gore i da..bez beda se sve lijepo vidi..plus imam okus metala u ustima,nekaj čudno,koda sam živu pojela..
    Ovo je gospon od prije sat vremena,tu ne izgleda tak fina crtica ko uživo..

I lh je opet tamnija,nju sam u euforiji zaboravila slikat 🙊
    Ps,popušila sam kaznu dok sam išla u ljekarnu,mica se vozila 88 na sat i laganih soma kunica ..jer eto,ljekarna će pobjeći 🤭🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

04. Ožujak 2021. 22:21

Pokloncic13

Hopesestro slatka pa ja vidim na svima! Kaj,jel vadimo sutra te bete da imamo donekle miran vikend?
    Btw,ja sam išla u dežurnu ljekarnu fakat,kupila 3 testa,popisala pregny jer nema plastični prozorčić gore i da..bez beda se sve lijepo vidi..plus imam okus metala u ustima,nekaj čudno,koda sam živu pojela..

Ps,popušila sam kaznu dok sam išla u ljekarnu,mica se vozila 88 na sat i laganih soma kunica ..jer eto,ljekarna će pobjeći 🤭🙊

A jbt 🙈🙈 ma ko sljivi kaznu kad je plusic tu 👍👍👍👍

Loza 💙😇
    04. Ožujak 2021. 22:41

oće to sutra neki plusići past? čekam vas na rano jutro odma uz kavu 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Kaća
    04. Ožujak 2021. 23:28

Pokloncic13

Hopesestro slatka pa ja vidim na svima! Kaj,jel vadimo sutra te bete da imamo donekle miran vikend?

Najskuplji test za trudnoću. Al neka je, kad je pozitivan 🤩🤩🤩

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

05. Ožujak 2021. 06:02

Dobro jutro. Ajmo testici. Moram ici spavat a nerem od iscekivanja 🤣🤣🤣🤣

Pokloncic13
    05. Ožujak 2021. 06:17

Jutro ženskice moje..dočekala sam pisanje,vide se crtice,ne moram vise operirat i rastavljat testice,ali crtice su i dalje skromnicke 🤭
    Svejedno ću vaditi betu tokom dana jer mi tempica stagnira..neznam kad se treba bas dici onak značajno..
    Ajmo Hope i Joja ❤️🙏🎉

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Tonkica111
    05. Ožujak 2021. 06:26

Pokloncic13

Jutro ženskice moje..dočekala sam pisanje,vide se crtice,ne moram vise operirat i rastavljat testice,ali crtice su i dalje skromnicke 🤭
    Svejedno ću vaditi betu tokom dana jer mi tempica stagnira..neznam kad se treba bas dici onak značajno..
    Ajmo Hope i Joja ❤️🙏🎉

Aime šta ja volim gledat testovee 🥰
    Sretno sa betom, ja crticu vidim! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.