Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    04. Ožujak 2021. 18:42

Wow! Nisam to znala. Znaci i vi vidite na ovom testu nekaj?
    .necu se preuranjeno radovat nikako,ali evo danas se totalno drugačije osjećam,bas neki čudan osjećaj..ona glad me probija,a sad sam se napucala bazula (graha)
    I boli me trbuh čudno..i imam 37,5 trenutno,E pa ili bum bolesna ili nam dolazi dugica 🙏❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Ožujak 2021. 19:00

Pokloncic nadam se skupa sa tobom da je to to 🙏🍀🤞
    Lucky mozda bi se policajac smilovao da si mu rekla gdje zuris 😅 svaka cast sto si sve stigla u jednom ciklusu! Neka bris bude uredan 🤞

danchy1990
    04. Ožujak 2021. 19:00

Pokloncic vidi se i bez filtera,dugica je definitivno. Samo nek tamni 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• anaid
    04. Ožujak 2021. 19:35

Curke, danas bilo kravlje ludilo na poslu, nisam stigla ni pisat ni citat... ali vidim plusic 😍😍😍😍
    Pokloncic super,super.... nadam se da imas jos jedan za jutro... bome se vidi sjenica bez naprezanja 🤞🤞
    Lucky ma fuckas kaznu, u nekom drugom momentu bi se valda pregrizla al sad dok je to u pitanju, pisi brate i pusti me da jurim dalje 😂 nadam se da te nije bas previse oderao 😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

04. Ožujak 2021. 19:58

Pokloncic13

Mislim da me Joja tražila lh trakice,pa kad mi se već pisalo,napravila sam i onaj iz bipe,first sign.
    Neznam koliko je miu,ali neku crticu vidim i tu..
    Raskomadala sam ga jer sam vidjela nešto,ali mi se presijavala plastika gore 🤷‍♀️

Na ovom vidim sjenu. Sasvim solidno za 9dpo. Kao i Lh trakica koja je za taj period dosta tamna. Jedva cekam sutra 🙈🤞🤞🤞🤞

04. Ožujak 2021. 19:58

Pokloncic ja bi cestitala al pricekat cu utorak kad je dan D pa onda cestitat 🥰🥰🥰🥰

Nego EKIPA,tko je raspolozen za trazenje sjenica? 😂😂😂

Joja 🙏
    04. Ožujak 2021. 20:01

Macke evo jos nesto zanimljivo... O optimalnim vrijednostima progesterona.... 

I link.... https://www.babymed.com/normal-and-low-progesterone-levels-after-ovulation-and-during-pregnancy

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

04. Ožujak 2021. 20:03

Hopeforyou

Pokloncic ja bi cestitala al pricekat cu utorak kad je dan D pa onda cestitat 🥰🥰🥰🥰

Nego EKIPA,tko je raspolozen za trazenje sjenica? 😂😂😂

Dajjjjjj

04. Ožujak 2021. 20:12

Dakle,CB sam ispucala samo zato da mogu bacit i ne planiram ga vise uzet zbog silnih negativnih iskustva iako ne vidim na njemu nista,aliii eto,vidim na femometerovom iako sam testirala na pocetku ciklusa,prije o i prekjucer isto🙈 uz sve to femometerova LH je popizdila,takvu vrijednost nije imala ni kad sam ovulirala 😂 tako da,ili ponovno O ili eto..filtrirajte 😂 i na plavom se pojavila ova sjenica u roku 2 min cca 🤷‍♀️

04. Ožujak 2021. 20:12

Sličke: 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.