Wow! Nisam to znala. Znaci i vi vidite na ovom testu nekaj?
.necu se preuranjeno radovat nikako,ali evo danas se totalno drugačije osjećam,bas neki čudan osjećaj..ona glad me probija,a sad sam se napucala bazula (graha)
I boli me trbuh čudno..i imam 37,5 trenutno,E pa ili bum bolesna ili nam dolazi dugica 🙏❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pokloncic nadam se skupa sa tobom da je to to 🙏🍀🤞
Lucky mozda bi se policajac smilovao da si mu rekla gdje zuris 😅 svaka cast sto si sve stigla u jednom ciklusu! Neka bris bude uredan 🤞
Pokloncic vidi se i bez filtera,dugica je definitivno. Samo nek tamni 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Curke, danas bilo kravlje ludilo na poslu, nisam stigla ni pisat ni citat... ali vidim plusic 😍😍😍😍
Pokloncic super,super.... nadam se da imas jos jedan za jutro... bome se vidi sjenica bez naprezanja 🤞🤞
Lucky ma fuckas kaznu, u nekom drugom momentu bi se valda pregrizla al sad dok je to u pitanju, pisi brate i pusti me da jurim dalje 😂 nadam se da te nije bas previse oderao 😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Mislim da me Joja tražila lh trakice,pa kad mi se već pisalo,napravila sam i onaj iz bipe,first sign.
Neznam koliko je miu,ali neku crticu vidim i tu..
Raskomadala sam ga jer sam vidjela nešto,ali mi se presijavala plastika gore 🤷♀️
Na ovom vidim sjenu. Sasvim solidno za 9dpo. Kao i Lh trakica koja je za taj period dosta tamna. Jedva cekam sutra 🙈🤞🤞🤞🤞
Pokloncic ja bi cestitala al pricekat cu utorak kad je dan D pa onda cestitat 🥰🥰🥰🥰
Nego EKIPA,tko je raspolozen za trazenje sjenica? 😂😂😂
Macke evo jos nesto zanimljivo... O optimalnim vrijednostima progesterona....
I link.... https://www.babymed.com/normal-and-low-progesterone-levels-after-ovulation-and-during-pregnancy
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pokloncic ja bi cestitala al pricekat cu utorak kad je dan D pa onda cestitat 🥰🥰🥰🥰
Nego EKIPA,tko je raspolozen za trazenje sjenica? 😂😂😂
Dajjjjjj
Dakle,CB sam ispucala samo zato da mogu bacit i ne planiram ga vise uzet zbog silnih negativnih iskustva iako ne vidim na njemu nista,aliii eto,vidim na femometerovom iako sam testirala na pocetku ciklusa,prije o i prekjucer isto🙈 uz sve to femometerova LH je popizdila,takvu vrijednost nije imala ni kad sam ovulirala 😂 tako da,ili ponovno O ili eto..filtrirajte 😂 i na plavom se pojavila ova sjenica u roku 2 min cca 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji