Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    04. Ožujak 2021. 16:59

Pokloncic13

Sad kad sam malo došla k sebi,necu se preuranjeno veseliti jer je ovo ipak clearblue,poznati pizdek bacam crte i kad ih nema,tak da ću ic sad kupiti još jedan za ujutro da mogu usporediti.
    Znam da ga cure bas ne vole,a trenutno nisam u stanju guglat evaporacijske..
    Pisnem navečer lh jer sam se ispisala zadnjih 5 sati ala krava..

Sretno, jedva čekam novi test 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

04. Ožujak 2021. 17:03

Pokloncic sretno, iscekujemo sutrasnji testic❤️

04. Ožujak 2021. 17:05

Pokloncic13

Sad kad sam malo došla k sebi,necu se preuranjeno veseliti jer je ovo ipak clearblue,poznati pizdek bacam crte i kad ih nema,tak da ću ic sad kupiti još jedan za ujutro da mogu usporediti.

Hahahahahaha koliko si ti meni smijesna! Hvala Bogu da imas svoj plusic nakon svega! Vidi ako ima u ljekarni pregny,taj je i osjetljiviji i on svakako treba pokazati! Sretnoooo ☺️☺️☺️🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Joja 🙏
    04. Ožujak 2021. 17:20

zoe🌸

Joja bas sam danas to trazila na internetu i nisam mogla nac za tako rane dane. Hvala ti😘
    Znaci 11 dpo bez problema treba pokazivat i test od 25 m. Tako sam i mislila😄

A to je prosjek.... Al 11dpo moze beta hcg biti od 9- 57 ( ili koliko vec pise u trecem stupcu)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

04. Ožujak 2021. 17:22

Pokloncic13

Ja mu ne vjerujem. Dok uradis neki drugi ili crta bude tamna cu ti cestitat. Vidi se. Al meni je bila.jaca pa nis. Probat cu ga nac pa.staviti.  do tada drzim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 da bude to to. 

04. Ožujak 2021. 17:34

To sto anitram kaze..meni je isto sinoc slabasnu sjenicu pokazalo samo jer sam htjela vidjet jel cu imati problem s njim kao vecina i vjerojatno imam,zato obavezno uzimati nesto drugo i po mogucnosti da ima crvene crte 🤞🏻🤞🏻

04. Ožujak 2021. 18:24

Lucky🍀

Inace zene kakav zavrsetak radnog dana majko mila, znaci jurim kuci da bi se stigla osvjezit prije pregleda, naravno zaustavi me policija i platim kaznu jer sam se puno brebrzo vozila 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ reko ajde frende pozuri pisi to zurim na pregled, znam da sam brzo vozila 😎
    I dobro nista, dosla na pregled, rijesila bris samo za bestiju koju sam imala, gin reko taman dok ti prode M ce bit i nalaz pa se odmah naruci ako bude sve ok.
    Koja sam ja kraljica, u istom ciklusu otkrijem bestiju, popijem antibiotik i uspijem doc ponovo na bris 😂😂😂

Odlicno. Nek si ti to rijesila. Vidis kako lete dani ko ludi 👍

Pokloncic13
    04. Ožujak 2021. 18:24

Mislim da me Joja tražila lh trakice,pa kad mi se već pisalo,napravila sam i onaj iz bipe,first sign.
    Neznam koliko je miu,ali neku crticu vidim i tu..
    Raskomadala sam ga jer sam vidjela nešto,ali mi se presijavala plastika gore 🤷‍♀️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Joja 🙏
    04. Ožujak 2021. 18:33

Pokloncic13

Mislim da me Joja tražila lh trakice,pa kad mi se već pisalo,napravila sam i onaj iz bipe,first sign.
    Neznam koliko je miu,ali neku crticu vidim i tu..
    Raskomadala sam ga jer sam vidjela nešto,ali mi se presijavala plastika gore 🤷‍♀️

Vidi seee :D bas sam sretna.. imas jos nekakav za prvi jutarnji? 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    04. Ožujak 2021. 18:36

Lucky🍀

Pokloncic 😘

🤗

Macko s kojim programom to radis 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.