Da li je neka od vas koristila Primolut nor i Profertil? Nakon što sam dobila dijagnozu PCOS ginekolog mi je rekao da pijem Primolut nor 4 dana da bi mi krenula menst. (inace mi je danas 51 dan ciklusa) 😔 i da redovno uzimam Profertil. Zanima me da li neka imala pozitivna iskustva nakon ovakve terapije?
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Da li je neka od vas koristilaPrimolut nor i Profertil? Nakon što sam dobila dijagnozu PCOS ginekolog mi je rekao da pijem Primolut nor 4 dana da bi mi krenula menst. (inace mi je danas 51 dan ciklusa) 😔 i da redovno uzimam Profertil. Zanima me da li neka imala pozitivna iskustva nakon ovakve terapije?
Nisam cula nikad za te tablete Primolut. Isla sam sad googlati i cini mi se da rade isto sto i duphaston. Izazivaju menstruaciju kad zena nema dugo ciklus. Ja sam Duphaston pila vise puta u zivotu. Isto imam duge cikluse danas sam 45 dc.
Samo sto ja sad moram cekati svoju prirodnu M kako bi mogla vaditi hormone.
Otišla sam spavat,kao razbistrit ću glavu jel..osjetim slina mi curi lijepo po liceku..milinica..🤢
i vrag mi neda mira,otišla rastavit frer na proste faktore,definitivno se vidi roza pratetka sjene kumine sjene..
I na Kinezu se vidi još uvijek..cak sam i muzu pokazala i on vidi..
al me jebe kaj cure ja vise nemam nijedan prosti hcg test doma!
Ne znam kak ću izdržat do sutra ujutro,makar ovo mi je ful presumnjivo da bi bilo istinito..
Lh nemrem pisat jer sam pisala to prije sat vremena,čekam da akumuliram 🤭
Ma 9dpo niti ne mozes imat crtu vidljivu ma prvu. Na ti druge nego cekat sutra. Jer ako je T u pitanju sutra ce vec biti tamnija. Polako 👍🤞
Di je Martina? Samo je uletila da je imala grčeve (🤞🤞🤞 implantacija) i nestala žena ccc
Hhhhh tu sam. Danas nemam nis. Sve odneseno vjetrom u zaborav. Dug je put do 10DPO dana kada cu sluzbeno krstiti FRER i vidjeti koja sam budala 🤣🤣🤣🤣
Di je Martina? Samo je uletila da je imala grčeve (🤞🤞🤞 implantacija) i nestala žena ccc
Hhhhh tu sam. Danas nemam nis. Sve odneseno vjetrom u zaborav. Dug je put do 10DPO dana kada cu sluzbeno krstiti FRER i vidjeti koja sam budala 🤣🤣🤣🤣
Odma negativa 😑😑 trudna si dok se ne dokaže suprotno 😂 sve mi 😎
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Znaci prvo sam radila normalan ultrazvuk kao kod ginekologa i onda sam isla u drugu prostoriju zena mi sve objasnila sta ce se raditi, pitala me jesam li ponijela ulozak jer ce mi trebati jer u toku dana malo te tekucine izlazi van. Uglavnom legnem na krevet isto kao kod normalnog pregleda, rekla mi je da ce oni pripremiti te svoje sprave i sve, kaze ako ne zelite da gledate lezite i okrenite glavu 😂 kao mnoge zene se uplase kad gledaju to. Tako da ja nista nisam gledala. I onda je korak po korak sve govorila sta tocno radi. Prvo nekom hladnom tekucinom obrisu sve dole, onda stave onu spravu da te otvori dole, onda iznutra dezinficiraju to onako malo pecka ali nije strasno, zatim stavljaju taj kateter to je malo neugodno ali nike bolno i onda polako pusta tu tekucinu. Morala sam se pomjeriti malo lijevo i desno da se tekucina rasporedi. Znaci trajalo je oko 5 min. Odmah sam mogla ustati obuci se Zatim mi je reekla da sacekam nalaz jedno 15 min. I to je to.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Maki nas dvi prolazimo isti put od 2/2019. Ulazi sada u 4/2021 sa plusom, nema hoću neću 😂 betoniraj nemoj da te dugo čekam na drugoj temi
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jesam luda ili kaj?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Maki i Kaca drzim fige na najjace za ovaj ciklus! ❤️
_
Pokloncic ovo je bas bas crta i to debela🤭 drzim fige da je to to!!! ❤️❤️❤️
Jesam luda ili kaj?
Trudna si! 😂😂👀🙊 ali odi izbadit betu da se uvjeris a ja bi rekla da je beba na putuuu 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji