Pokloncic imas jos jedan frer za sutra?
_
Kaćo ovakav pik je baš lijepo vidjet🥰😍 izudarana rebra nisu za dzabe hahah💪🏻🍀 bit ce to to😘
_
Danchy jel imas plodne sluzi? Izgleda mi blizu pika skroz☺️
Sluzi imam već 2 dana,i to dosta. Danas nisam sigurna dal je sluz ili sperma 😏. Večeras piskim ponovno
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Lucky ista stvar, mislim da kad bi dala otkaz da bi ostala trudna iduci mjesec. Koliko je stresno, ali ne dam se. Pokusat cu jos neko vrijeme🤞🏻
_
Danchy odlicno za sluz, sigurno je onda blizu jako O. Ima da spermici lijepo proklizaju kroz sluz na odrediste💦
Otišla sam spavat,kao razbistrit ću glavu jel..osjetim slina mi curi lijepo po liceku..milinica..🤢
i vrag mi neda mira,otišla rastavit frer na proste faktore,definitivno se vidi roza pratetka sjene kumine sjene..
I na Kinezu se vidi još uvijek..cak sam i muzu pokazala i on vidi..
al me jebe kaj cure ja vise nemam nijedan prosti hcg test doma!
Ne znam kak ću izdržat do sutra ujutro,makar ovo mi je ful presumnjivo da bi bilo istinito..
Lh nemrem pisat jer sam pisala to prije sat vremena,čekam da akumuliram 🤭
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Lucky zasto vam ne daju van 🥴🤦 kakva glupost hehe…. nemoj mi samo reci zbog korone ahahhaa propucat cu se
Hope vrkutu pijem svaki dan evo drugi ciklus sad.. orije sam pila do 15dc
Jer su zaostali idioti, eto zašto, jer te eto baš trebaju kad si na gablecu, od cijelog dana tih pola sata te trebaju, jer štopaju u minutu tih pola sata…mah…što vrijeme više ide sve su gori, više ne daju ni povišice ni stimulacije, jer eto kriza, korona, a novi auti se kupuju….tako da sam sve više nezadovoljna i teško mi je tu bit svaki dan jer su postali užasni
Ovo mi je tako poznato ahahhaha.... Razumijem te sto posto ..... Nema ti druge nego na porodiljni :) kad se vratis, nakon drugog djeteta 🤞 mozda se promjene sefovi hehehe treba bit optimistican 😹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky i ja sam pomislila kad si napisala da smo mozda kolegice🤣 al nazalost takvih skrtih ogavnih firmi je mali milijun😂
_
Pokloncic oplakah na pratetku🤣 odi izvadi betu onda, nemoj se mucit😄
Zoe i Lucky ja necu hvaliti posao da ne bi pokvarila. Tako sam prosli put pa mi se zaredalo stresnih situacija.
Znam kako je to kad je stresno... uzas. I ovako je zivot stresan bez tog posla a onda kad te na poslu jos zajeb*** koma. I onda budi ti opusten ne misli na T ne stresiraj se malo morgen!
Pokloncic hocemo betuu hocemo betuu hocemo betuuu 😹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Kak ste vi sve meni super i blesave
jedva čekam jednog dana kad ćemo si umjesto LH trakica i testića stavljat slikice svojih trbuha
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Nema šanse,picka sam,ne zato kaj ko prava lavica mislim da jesam,nego nemam muda gledat vinograd na nalazu 🤣
Mazit ću trbuh još dan dva i gegat se,pa se suočiti s istinom kasnije 😎
A pazi ti kraljica,fukaju me da vadim betu,a one skromne i s hcg,pa dajte ak smo u istim drekima pisajte te kinezice 🤭😅
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji