Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LHBaby1
    24. Veljača 2021. 18:26

Joja ja ovulaciju osjetim kao tupi pritisak, s jedne ili druge strane, ovisno valjda na kojem je jajniku ovulacija. Ali pritisak je takav kao da moram na veliku nuzdu, ali u stvari ne moram. Eto 🙈

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Joja 🙏
    24. Veljača 2021. 18:35

anaid

Ja vam masem iz gin ordinacije, cekam na red.. budem ja nju zamolila da gurne na minutu taj uzv da vidim kaj se desava 😂 drzite fige 🤞

Ajde javi se poslje i srretno 🤞

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

24. Veljača 2021. 19:05

Eto da se i ja malo javim. ☺ cestitam na plusicima 🤗 nek budu dosadne i skolske trudnoce. 
    Evo kod mene je ovak. Tempica ok. Trakice ne pisam. Dolje poplava. Iscjedak vise voden nego Egg white. Libido pojacan. Ali bolovi sa desne strane uzas. U predjelu jajnika. Danas cijeli dan. Onak kao da me stipne pa se zadrzi nekoliko sekundi ta bol i onda popusti. I tako cijeli dan. I dosta je jako. Cak sam kontala da popim nes za bolove. Bojim se da je cista 🤦‍♀️. Vidit cemo. Jucer se M izvuko od akcije al danas sam mu poslala poruku da nema izvlacenja 🤣🤣🤣. 

Loza 💙😇
    24. Veljača 2021. 19:09

Anaid sretno :)
    Joja jesam ja jedina izgleda koja ne osjeti ta probadanja 😅 baš svaki mjesec osluškujem svoje tijelo i zapisujem si, a dragi Bog zna koliko si simptoma umišljam, ali bol u jajnicima nikad nisam osjetila... I to u tolikoj mjeri da ne mogu sa sigurnošću reći ni gdje su mi jajnici 😂😂😂
    Ranije dok nismo radili na bebaču sam imala jaaaako puno sluzi i to toliko da mi je bila nemoguća misija obrisat se wc papirom (da izvinete) već bi se morala oprati. Sad je bude ali ne u tolikoj mjeri. Isto tako još nisam naučila razliku između watery i egg iscjetka 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• anaid
    24. Veljača 2021. 19:10

Evo i mene.... bas sam u bedu, 12dc, folikul 13mm 😮😮 usporedbe radi prosli cikus na 12 dc je bio 21... rekla da ako bude ovulacija, tek za kojih 5 dana... malo sam u soku, nemam ja tako kasne ovulacije... ali dobro, sutra idem privat dr. Jukicu pa sreca da budem vidla ak bude narasel tak folikul ili bude ovaj ciklus corak 👎👎

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Loza 💙😇
    24. Veljača 2021. 19:12

Anitram baš me je pogodio tvoj potpis kad sam ga pročitala. Svaka čast na hrabrosti i snazi koju imate ti i suprug ❤️ želim vam svu sreću!

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    24. Veljača 2021. 19:13

Anaid možda glupo što ću ovo reći, ali jel nije normalno da ovulacija malo šeta i da ne bude uvijek na isti dan? Možda je sve okej i ipak je bude :) 🙏

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• anaid
    24. Veljača 2021. 19:58

Aintram zgrabi ga danas, ima da te pamti 😉😉 simptomi zvuce dobro 🤗🤗
    T.loza pa recimo da je, ali 3 godine pratim trakice i bazalnu i samo 1 put je bila van granice. A moja granica je 13-15 dan... jednom samo bila 16 dan i jednom 18 dan (to kad sam pila femisan,pa sam presstala jer sam pomislila da mi on produljuje folikulatnu fazu) i kak izgkeda i sad ce... pa ja odma zabrijem da to nije dobro...zato sam i pitala jucer jel moguce da od aqua femina kapi, pa mi joja objasnila da nemoguce da tak brzo djeluju. Al ko ce ga znat

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

Joja 🙏
    24. Veljača 2021. 20:11

anaid

Aintramzgrabi ga danas, ima da te pamti 😉😉 simptomi zvuce dobro 🤗🤗
    T.lozapa recimo da je, ali 3 godine pratim trakice i bazalnu i samo 1 put je bila van granice. A moja granica je 13-15 dan… jednom samo bila 16 dan i jednom 18 dan (to kad sam pila femisan,pa sam presstala jer sam pomislila da mi on produljuje folikulatnu fazu) i kak izgkeda i sad ce… pa ja odma zabrijem da to nije dobro…zato sam i pitala jucer jel moguce da od aqua femina kapi, pa mi jojaobjasnila da nemoguce da tak brzo djeluju. Al ko ce ga znat

A da ti nije slucajno danas bila ovulacija? Na zadnjem oregledu kaze meni ginekolog onako na prvu: oo nista ovaj mjesec folikuli su premali... I nakon 45 min pregleda kazem ja njemu kak sam ujutro imala pozitivnu lh trakicu i vrati se lik na jajnik i nadje zuto tijelo... Oprosti zaboravila sam, kakve su ti bile trakice ovih dana?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• anaid
    24. Veljača 2021. 20:15

T.loza recimo watery iscjedak, ono kad se popisas dolje osjecas vlaznost i vidis da je mokro, znaju i gacice biti mokre... ali kod egg-a je osjecaj skliski, ko da sirovi bjeljanjak imas, po prstima se rasteze i cesto ga i tesko obrisati, jer je sluzav i sklizak... evo, neznam ak si skuzila ali neznam kak drugac objasnit 😂😂
    Lucky ili si mi ti pisala... no uglavnom,neznam, kak sam i danas napisala ,imamo zeleno svjetlo i odmah meni stres u glavi, psiha, dal ce odmah,kaj kad ostanem trudna i vjerujem da je i zato... a trazim razloge di stignem, valda...  kak si tebi obicno O ? Uredne ili ih ganjas svaki mj druhacije ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.