Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    24. Veljača 2021. 12:42

Hopeforyou

Maša🥰🤰🏼

Pa neka bude pravi skorpio onda :P

Ja bas isla gledat termin kad bi bio plus ovaj ciklus,ispada 16.11/17.11 ko i moj bratic 🤣 jos bi zadnjim vagonom otisla u jesenske 😂😂 Takoder skorpion 😱🙈

Ja sam 18.11. skorpija Nekako sam si mislila ako ostanem u 2 mj T da cu si za rockas pokloniti najljepsi poklon, aliii nece moci ove noci hahah..biti ce strpljen spasen

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Veljača 2021. 12:52

Pokloncic13

Anchy,bila sam i ja na doksiciklinu,ali poučena iskustvom iz obje trudnoce kad se nisam riješila jednom kurom,odlučila sam vuc paralelku s čajem od lista breze,popila sam cijelu kutijicu,zatim sam prešla na omnibiotic flora plus dvije kutije,bio kult probiotik,paralelno acidosalus drink i u drugim fazama ciklusa acidosalus vaginalni probiotik. Ubiti je kao ključan čaj od lista breze za ureu. Ostalo možda nije čisto za beštije,ali je općenito za obnovu vaginalne flore i ne šteti eventualnim zacecima.

Tenk youuu!  Meni je bris pokazao candidu i ureaplas. Pijem probiotike svakako i zbog doksicilina i toga svega dolje, citala sam malo o tome i probiotici su zakon. Za caj lista breze nisam cula. Nadam se da ce mi se povuci te bestije nakon ove terapije.
    Molim te samo mi napisi gdje si taj caj nabavila. I hvala za info dobro je uvijek znati s cime si jos pripomoci 

vjera
    24. Veljača 2021. 13:00

Da se ukljucim na temu progesterona,prije par mjeseci ja bi uhvatila pik,ali temperatura nije isla vise od 36,5,nekada ni od 36,4 i onda ja odem izvaditi progesteron i bia mi je 69,to znači da je bila ovulacija,al nisam je uhvatila sa temperaturom..to me je bas zbunilo evo ni sada ne znam sta da mislim

....pokusavamo od 08 2018
    Spontani u 9 tj.02 2020
    Uzimam gynositol,maca prah,cink

• anaid
    24. Veljača 2021. 13:09

Di nade, u amazon se bas nikaj ne razmem 😂😂😂
    Hvala na odg 😘😘 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

24. Veljača 2021. 13:12

vjera

Da se ukljucim na temu progesterona,prije par mjeseci ja bi uhvatila pik,ali temperatura nije isla vise od 36,5,nekada ni od 36,4 i onda ja odem izvaditi progesteron i bia mi je 69,to znači da je bila ovulacija,al nisam je uhvatila sa temperaturom..to me je bas zbunilo evo ni sada ne znam sta da mislim

Pa ako je prije toga bila manja temp,pa je porasla na 36.5 to je okej..evo meni je vec 2 dana 36.3 sad cekam da FF potvrdi O i onda cu u ponedjeljak izvadit progesteron da utvrdimo jel to to..ali ako ti je konstantno temp bila ista,to samo znaci da cak ni bazalna ne moze uvijek pokazati O jer su nam ocito tijela ponekad misterija kad to najmanje zelimo 😂

maki994
    24. Veljača 2021. 13:15

Cure evo narucila sam se za HSG iduci cetvrtak u 13h imam termin. Jedva cekam da se rijesim toga 😂 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• anaid
    24. Veljača 2021. 13:26

Maki super za hsg 🤞🤞
    Lucky ja sam ebayu nasla, salju s engleske, cca 2 tjedna. Kolko je s amazona ron isporuke ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

vjera
    24. Veljača 2021. 13:28

Lucky🍀

vjera

Ne mora ti tempica rasti do 37 nakon O, možda si jdnostavno hladnija osoba, kakve su ti tempice u prvoj fazi ciklusa? ne mora ta tempica bit veća za pola stupnja ili stupanj nakon O, bitno da se vidi razlika između prvog i drugog dijela ciklusa, pa makar i za 0,2

Bude mi nakon menstruacije 36,1 pa oko ovulacije 36,3 i onda ide na 36,6 ili 36,7..uvijek je mjerim u 6 sati u jutro..i kada sam ostala trudna nije mi bila visa od 36,7...ali par mj je dolazila samo do 36,5 i to mi se cinilo dosta nisko,zato sam isla vaditi progesteron 

Spontani u 9 tj.02 2020

vjera
    24. Veljača 2021. 13:38

Lucky🍀

vjera

Lucky🍀

vjera

Ne mora ti tempica rasti do 37 nakon O, možda si jdnostavno hladnija osoba, kakve su ti tempice u prvoj fazi ciklusa? ne mora ta tempica bit veća za pola stupnja ili stupanj nakon O, bitno da se vidi razlika između prvog i drugog dijela ciklusa, pa makar i za 0,2

Bude mi nakon menstruacije 36,1 pa oko ovulacije 36,3 i onda ide na 36,6 ili 36,7..uvijek je mjerim u 6 sati u jutro..i kada sam ostala trudna nije mi bila visa od 36,7…ali par mj je dolazila samo do 36,5 i to mi se cinilo dosta nisko,zato sam isla vaditi progesteron

ma to ti je čist ok, razlika je od 36,1 do 36,6 pola stupnja što je sasvim dovoljno, gdje god sam čitala piše da je razlika od 0,2 dovoljna tako da mislim da nemaš brige

💕

Spontani u 9 tj.02 2020

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Veljača 2021. 13:44

Maki drzim fige za hsg da dobro prode!
    Sad cemo imati friska iskustva od kace i maki za hsg. A onda smo mislim Lucky i ja na redu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.