Cure, žao mi je zbog neg testova. Ali nije još ništa gotovo.
Hvala vam svima na riječima podrške. ♥️ Pokušat ću gledati na sve vedrije, mada mene uvijek prate problemi i čim krenem u nešto očekujem zastoje jer to tako uvijek ide.
Anchy, uživaj u moru. Samo onaj miris je divan. 🌊
Obavila testiranje na koronu. Nije bilo gužve, odmah na redu bila. Krenulo je dobro. 🤞
Glavu gore 👍 bit ce sve ok. Ak sta trebas vezano za MPO tu sam. 😉 jednom ce i nas obasjat 🙏
Anitram baš me je pogodio tvoj potpis kad sam ga pročitala. Svaka čast na hrabrosti i snazi koju imate ti i suprug ❤️ želim vam svu sreću!
❤
Pozdrav cure, ovaj mjesec dam počela a Lh trakicama, imam crvene.. Da li da slikam rez nakon 10 min u aplik. ili moze i nakon... hvala i sretno
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Tonkica nam se ne javlja ništa, što li je s njezinim testićima na kraju??
Koja Tonkica... Ima nas više.. HHhahah . Ja još uvik budno pratim grupu...
Lucky evo me danas na 33. danu ciklusa, M ni na vidiku, cim sam prestala piti duphastone vratilo se na staro. Sestre smo po dugim ciklusima😅 nasa period do O nekome cijeli ciklus🙈
Bože daj strpljenja hahah
_
Lara dobro nam dosla, bolje slikati trakicu kad se posuši, nakon 10 min😊😘
Lucky evo me danas na 33. danu ciklusa, M ni na vidiku, cim sam prestala piti duphastone vratilo se na staro. Sestre smo po dugim ciklusima😅 nasa period do O nekome cijeli ciklus🙈
Bože daj strpljenja hahah
_
Lara dobro nam dosla, bolje slikati trakicu kad se posuši, nakon 10 min😊😘
Zoe draga ja sam danas 36 dc pa nista jos od M Koliko ovo glupo zvuci ali drago mi je da sam radila bris i nasli mi te bakterije i gluposti pa da to sad rjesavam dok cekam glupacu. Inace da je sve ok bi lagano poludila cekajuci je. Bez nje ne mogu vadii hormone a bome ni na prohodnost!
Anchy joj da, totalno sam zaboravila i tvoj dugi ciklus, sreca malo si razbila monotoniju s tim brisevima i sad rjesavas taj poblem dok svakako cekas. I to je veeeliki korak naprijed. 💪🏻
Ja sad cekam M da odradim spolne hormone i onda bi u toku ciklusa nazicala ginicku da mi napravi briseve. I proletit ce mi ovaj mjesec i nastavljamo s radom🙏🏻 Bitno je imat plan😘❤️
Malala zao mi je sto si malo potonula, mislim da se nam svima tu u grupi dogodilo, i vise puta. Vidi sto je danas ljep i suncan dan, tak bude i sunceko jednom i na nama zeljenom polju... mi smo tu, ako trebas kakav savjet ili cisto da se ispucas 🤗🤗
Sta necemo danas nikakve sjenice lovit ? 😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anchy joj da, totalno sam zaboravila i tvoj dugi ciklus, sreca malo si razbila monotoniju s tim brisevima i sad rjesavas taj poblem dok svakako cekas. I to je veeeliki korak naprijed. 💪🏻
Ja sad cekam M da odradim spolne hormone i onda bi u toku ciklusa nazicala ginicku da mi napravi briseve. I proletit ce mi ovaj mjesec i nastavljamo s radom🙏🏻 Bitno je imat plan😘❤️
Tako je bitno je da imamo plan. Ma sad kad to sve sredimo tebi dode dragi a ja mozda uhvatim prirodnu O selimo se sa ove teme a ostale curke ce nas vec tamo cekati ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji