Malala,nekad recepti nisu odmah vidljivi,treba im nekad i do pola sata da produ sustav i da se mogu dici u ljekarni,meni se to dogodilo nebrojeno puta
Lucky ajme ideja 😂😂😂😂 što je najgore, jako sam vizualna osoba i sve si volim zamisliti u glavi o čem pričamo, ove tvoje "slike" su me zaboljele 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure. Osjetite li vi ovulacijske bolove i ako da, kako?
Ja osjetim kao stipkanja po jajnicima al nekad osjetim naizmjence u oba jajnika haha jel to ovulacijska bol ili se ona osjeca nekako drugacije..... Znam biti i dosta napuhana taj dan....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Malala,nekad recepti nisu odmah vidljivi,treba im nekad i do pola sata da produ sustav i da se mogu dici u ljekarni,meni se to dogodilo nebrojeno puta
Prošlo je par dana od narudžbe folacina. U ljekarni rekla da inače stoji recept 14 dana. Znači nije ih ni poslala. Nije to ništa čudno za nju. Kad smo mm i ja išli na transfuzijsku vaditi krv, nije mi na up.napisala sve što traže na mpo. Mm je imao sve, ja nisam. Ali ipak su mi napravili. Tako da….. Ne čudim se ničem od nje. Bitno da ne zna kad dokazi nalaz covida. Kao da nikad nikog nije slala na neki zahvat do sad. 😒
A ne postoji nijedan drugi socijalac tu kod tebe da se premjestis? Mene ovaj moj izbaci iz takta jer na bezobrazan nacin prica samnom,jos da mi tako nesto ne posalje recept pa vec bi otisao iz doma zdravlja 😂
Cure. Osjetite li vi ovulacijske bolove i ako da, kako?
Ja osjetim kao stipkanja po jajnicima al nekad osjetim naizmjence u oba jajnika haha jel to ovulacijska bol ili se ona osjeca nekako drugacije….. Znam biti i dosta napuhana taj dan….
Ajme meni doslovno ovisi od ciklusa do ciklusa evo😂 nekad mi rastezljivi iscjedak bude prije O,nekad tek nakon O,ponekad jajnici bole nenormalno u kombinaciji s ledima,ponekad osjetim samo pulsiranje i pritisak u donjem dijelu trbuha,nekad mi zna biti muka prije O,al to je znalo biti u ciklusima kad mi je nagli skok LH i kad ulovim pikcinu u roku par sati i odmah nakon toga padne,al kad dodem na dnevnu temp 36.9 onda znam da je prosla O nakon tih simptoma 😂 i bas sam jutros tu napisala,da znam vec unazad 5,6mj uzorak po kojem mogu tocno znat kad ce doc M cak i ako me O preduhitri jer me tocno 7 dana od dolaska M glava boli otkad otvorim oci pa skroz kroz dan,valjda nagli pad tih hormona i odrazi mi se na glavobolju,to sam bas skuzila u aplikaciji kad sam kopala simptome koje sam zapisivala tako par mjeseci iz dana u dan 😂
Lucky probadanja osjetis u samo jednom jajniku ili obadva... Vidjela sam da cure tu pisu kao osjetim desni ili osjetim lijevi... Mene stipkaju obadva cijeli taj dan.... malo jedan pa malo drugi....
Hope jesi vidjela sta sam ti napisala danas za beta hcg? Mozda sam propustila tvoj odgovor, danas sam sluzbeno na sto strana razapeta ahahhaa
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Lucky probadanja osjetis u samo jednom jajniku ili obadva… Vidjela sam da cure tu pisu kao osjetim desni ili osjetim lijevi… Mene stipkaju obadva cijeli taj dan…. malo jedan pa malo drugi….
Hope jesi vidjela sta sam ti napisala danas za beta hcg? Mozda sam propustila tvoj odgovor, danas sam sluzbeno na sto strana razapeta ahahhaa
Joj vidla sam,nisam odmah odgovorila,ne znam sta mi je,sva sam zbunjena i ne znam sto jesam,a sto nisam napravila 😂🤣🤣 nekako me strah vaditi betu,a tamo di ja radim nema ispod 150kn privatno vadenje 🙄
Lucky probadanja osjetis u samo jednom jajniku ili obadva… Vidjela sam da cure tu pisu kao osjetim desni ili osjetim lijevi… Mene stipkaju obadva cijeli taj dan…. malo jedan pa malo drugi….
Joj vidla sam,nisam odmah odgovorila,ne znam sta mi je,sva sam zbunjena i ne znam sto jesam,a sto nisam napravila 😂🤣🤣 nekako me strah vaditi betu,a tamo di ja radim nema ispod 150kn privatno vadenje 🙄
Pa ne znam jel ti moze dat ginicka uputnicu i za to... Dodji joj kao sa spikom: kad je vec usput sta kazete da mi i to provjerimo hihihih 💞
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja ja skoro svaki mjesec osjetim ovulaciju. Vecinom ujutro me grcevi pocnu hvatati da se doslovno zgrcim u krevetu par minuta dok popusti. Bole me oba jajnika bar ja takav osjecaj imam. I da, imam gasove ponekad kad imam te bolove 🤣 Specificno je i bas znam da mi je tad ovulacija i svaki put se pokazalo tocno.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ja vam masem iz gin ordinacije, cekam na red.. budem ja nju zamolila da gurne na minutu taj uzv da vidim kaj se desava 😂 drzite fige 🤞
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji