Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    25. Veljača 2021. 09:40

Lucky🍀

Anchy_23 🌈

zoe🌸

Anchy joj da, totalno sam zaboravila i tvoj dugi ciklus, sreca malo si razbila monotoniju s tim brisevima i sad rjesavas taj poblem dok svakako cekas. I to je veeeliki korak naprijed. 💪🏻
    Ja sad cekam M da odradim spolne hormone i onda bi u toku ciklusa nazicala ginicku da mi napravi briseve. I proletit ce mi ovaj mjesec i nastavljamo s radom🙏🏻 Bitno je imat plan😘❤️

Tako je bitno je da imamo plan. Ma sad kad to sve sredimo tebi dode dragi a ja mozda uhvatim prirodnu O selimo se sa ove teme a ostale curke ce nas vec tamo cekati❤️

Zimske bebe su naše garant ❤️

❤️

Joja 🙏
    25. Veljača 2021. 09:51

Zoe anchy lucky nase tete cekalice 💞 kad vidim koliko vama traju ciklusi, sramota me i reci kako mi ovi dpo dani jer traju sto godina.... probajte si skratiti vrijeme s nekakvim online shopingom.... Ili izadjite u setnju, prekrasan je dan 💞

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Veljača 2021. 09:55

Joja💙

Zoe anchy lucky nase tete cekalice 💞 kad vidim koliko vama traju ciklusi, sramota me i reci kako mi ovi dpo dani jer traju sto godina…. probajte si skratiti vrijeme s nekakvim online shopingom…. Ili izadjite u setnju, prekrasan je dan 💞

Bankrot Joja Bankrot hahaha. Svaki dan vidim nesto sto mi ''kao'' treba 

25. Veljača 2021. 09:58

Lucky i Anchy zimske su definitivno nase🥰❤️ Uh sto cemo bit strpljive mamasite💪🏻
    _
    Joja nisam ni ocekivala drugi savjet od tebe od online shoppinga😂😂 zezam se😝 sad je krenulo lijepo vrijeme i odmah sam super, obozavam se rolat pa sam vec u pogonu svakodnevno😄 koji si dpo danas? Kako si nam? ❤️ 

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    25. Veljača 2021. 10:03

Helouu cure.
    Glavu gore, svanut će i nama sunce.  
    Moram se pohvaliti da se moj LH snješko bijelić počeo buditi  što značiii da bi do subote mogao svanuti pik

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Kaća
    25. Veljača 2021. 10:07

Poklončić drago mi je da su ti nalazi uredni 🥰
    Mašo glavu gore, ništa nije gotovo dok vještica ne dođe 
    Malala užas kad krene tako. Nadam se da će se posložiti sve lipo, tu smo uvik sve jedna za drugu. 
    Ja evo napokon nakon dva sata čekanja ležim u krevetu s braumilom u ruci, čekam da me uzmu za HSG. rekla je oko podne, jedan da ću ići. Prvo čekala u ambulanti u rodilištu da mi doktor nešto napiše,  pa se išla na centralni prijavit na bolničko liječenje, pa napokon došla do odjela. Tu su me smjestili, izmjerili tlak, stavili braunilu i sad čekanje 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Lindsay
    25. Veljača 2021. 10:11

Bok susjede... Sorry na upadu....
    Martina, ja uplovila u mpo vode. Znaci izbezumljena sam ... 
    Po mojim dosta dobrim nalazima dr je odlucila ICIS u prirodnjaku. Meni paše 
    No gledam kako bude nekad prazan folikul, nezrela stanica i takva sranja pa sam odmah negativna i ja....
    Jesi li cula da je nekome uopce uspjelo na taj nacin?

Joja 🙏
    25. Veljača 2021. 10:12

Zoe jaooo kako sam zaboravila na rolanje... Bas si me dobro to podsjetila 🤪 odosmo popodne muz i ja na voznju.  3dpo sam... Ne kuzum zasto mi FF nije prepoznao.... Bas sam mislila da bude ☹️ sad me ta tempica zivcira ko nista! Jel mora bas ovaj ciklus rast puzevim korakom....  Sigurna sam da je prosla ovulacije jer mi je jucer krenuo i kremasti iscjedak, a i cicke osjetim
    Anchy 
    Nista mi ne spominji... Odu sve pare ahshah... online je zakon !!Ja vise uopce vise ne gustam u shopingu uzivo.... Bila jucer , dva sata tjerala muza u garderobu da proba neke hlace (nemate pojma kako je to tesko) sebi nisam nista ni gledala .... 
    Lucky tebi tempica bas skolski raste :D koja sreca.... Nadam se da ces uspjet obavit bris prije menge

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Laraaa
    25. Veljača 2021. 10:15

zoe🌸

Lucky evo me danas na 33. danu ciklusa, M ni na vidiku, cim sam prestala piti duphastone vratilo se na staro. Sestre smo po dugim ciklusima😅 nasa period do O nekome cijeli ciklus🙈
    Bože daj strpljenja hahah
    _
    Lara dobro nam dosla, bolje slikati trakicu kad se posuši, nakon 10 min😊😘

Hvala.. nakon šta prode 10ak min, kad se posusi vidim crticu.. jos je slaba al tu je :) 

👱‍♀️ 30g.
    folna, ciklusi 33 do 36
    Pokušavamo od 12/2020

Joja 🙏
    25. Veljača 2021. 10:16

Kaća o miskica nasa :( brzo ce to proci nemoj se bojat.... Samo nek ti u glavi bude mala mrva koja uskoro dolazi 🙏🤞javi nam se odma poslje

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.