Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maki994
    24. Veljača 2021. 10:42

Sweetdreem cestitam, lijepu trudnoci ti zelim 🥰
    Cure moze li mi neka reci koliko smije biti star nalaz briseva kad se ide na HSG? 
    Sad gledam meni je gin radila briseve 04.02., a 04.03. ce meni biti 9dc, s tim da mi menga traje 7 dana. Ako me ne mogne primiti 04.03. jel to znaci da moram ponovo raditi briseve 😫

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Anchy_23 🌈

SweetDream

Cure evo da potvrdimo ➕ na listi 🙈🤞🙏
    https://ibb.co/k8JnbjD

Draga, cestitam jos jednom! Zelim ti mirnu i urednu trudnocu! Baci nam puno trudnicke prasine i nemoj nas zaboraviti, javi se ponekad, pogotovo nakon pregleda

Anchy_23 🌈

SweetDream

Draga, cestitam jos jednom! Zelim ti mirnu i urednu trudnocu! Baci nam puno trudnicke prasine i nemoj nas zaboraviti, javi se ponekad, pogotovo nakon pregleda

Hvala puno, naravno sjetit ću vas se sviju, nek vas dragi Bog blagoslovi da sve uskoro budete trudne, da dočekate tu sreću, da vas problemi zaobiđu 🙏🙏❤️ javim se nakon prrgleda ☺️

Maki skupa smo na zimskim bebama, glavu gore❣️❣️
    _
    Sweetdream cestitke jos jednom🥰🥰 urednu i mirni trudnocu ti zelim od srca. Javi nam se nakon prvog pregleda😘
    Kad ste ono hopsali oko O? Podsjeti me😄

24. Veljača 2021. 10:44

zoe🌸

Maki skupa smo na zimskim bebama, glavu gore❣️❣️
    _
    Sweetdream cestitke jos jednom🥰🥰 urednu i mirni trudnocu ti zelim od srca. Javi nam se nakon prvog pregleda😘
    Kad ste ono hopsali oko O? Podsjeti me😄

Vakoo pik je bio 13.2 , a ovulacija 14og.. Hopsali smo 2x 11.2 i dan nakon ovulacije i to je sve 🙂 al mislim da mi je potpomoglo nekako držanje nogu u zrak jedno uru vremena, jer do ssd bi uvik samo pola sata i tjt...a sad sam se baš potrudila 😂😂

• anaid
    24. Veljača 2021. 10:46

Hope i ja citala to za progesteron da bi kao za kvalitetnu ovulaciju trebal biti iznad 20, meni bio 18 i niko ziv nije to komentiral. Pa sam i 2 ginica pitala i rekli da je ok.pa sad znaj. Ajde ima da javis rezultate.
    Nego cure, ja sam sad sigurna da ja imam problem u glavi... nisam trkjena nego 😂😂😂😂 stres i pritisak, silna zelja za ostat T, rezultat, presusila. I ne prvi puta ista stvar. Kak da si poslozim glavu,kad samo o tome razmisljam.
    Ps. Temp u laganom padu, trakice polako tamne. Sliknem kasnije  oko 13:00 sam se narucila na pisanje 😂😂😂😂 
    Brijem da bum narucila pre seed za slijedeci ciklus. Koja je naeucivala neki dan ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Antonela122🐘🌠
    24. Veljača 2021. 10:49

SweetDream

Plus velik ko kuca,cestitam🤗🤗🤗🤗🤗🥳🥳🥳🥳🥳

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Pokloncic13
    24. Veljača 2021. 10:50

Vidjela sam na drugoj temi zanimljiv natalni test,pa ako netko želi,zabave radi vidjeti kakve su šanse za začećem,kliknite,ništa ne košta 😅
    https://horoscopes.astro-seek.com/calculate-transit-chart/?
    Znaci morate znati točan sat i minutu kad ste se rodile,a u drugom dijelu upišete datum ovulacije,sat toliko nije bitan,ja sam navela ponoć,a pod grad,mjesto u kojem se trenutno nalazite.
    5.kuca je natalna,bitna za začeće i plodnost,trebali bi biti Venera,Jupiter ili Mjesec. Oni kao utječu na mogućnost začeća.
    Maso daj probaj i ti,ti si već praktički trudnjaca,bas me zanima koje će ti izbaciti u 5.kući 🤭

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Veljača 2021. 11:00

t.loza citala sam na onoj temi ali znam da i nama pises pa da ne upadam tamo ovdje cu napisati.
    I ja sam ti imala losu papu prije jedno 3 god cin 1 je isto bio. Lindsay ti je dobro napisala za te prirodne vaginalete. Meni moja gin nista drugo nije prepisala osim tih prirodnih biljnih vaginaleta i rekla je da uzmem (ide bez recepta) almagea curcumin + za jacanje imuniteta! U principu protiv cin 1 je najbitnije ojacati imunitet i on se uglavnom onda povlaci. Ja sam nakon 3 mj isla ponovo na papu i dosao je nalaz uredan 
    Kolposkopiju ginekolozi rade kod cin 2 i cin 3. Za cin 1 prvo terapija pa ponovis papu i ja vjerujem da ce ti nalaz doci uredan 

Maša🤰🏼
    24. Veljača 2021. 11:19

Evo napravila ja ali ja to nis nekuzim 😂https://ibb.co/jyJsnnF

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

24. Veljača 2021. 11:23

Jel mi to peta u veneri za ovaj ciklus? Aj da i to vidimo 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.