Hope i lucky ako nije doslo do ovulacije onda ce progesteron bit bas nizak…. Tipa do 3 ili tako nesto… (Isto kao u folikul. fazi….
Ma dobro,to znamo da je ispod 5 rezultat ako ne dode do O,ali mi tu raspravljamo sto ako je rezultat iznad 5 i ukazuje na to da je doslo do O,kako po referentnom intervalu znati jel ta O bila i kvalitetna jer sigurno nije za bezveze tako veliki raspon vrijednosti,al evo Lucky kaze da je naletila na forumima da bi trebalo biti barem iznad 20.. cisto da znam koji mi je korak dalje kad to izvadim,al nadam se da ce bit do gornje granice 😁
Inače progesteron se vadi 21-22dc, znači u školskom ciklusu tjedan dana nakon O…sad si ja razmišljam jel bi ja vadila progesteron sljedeći tjedan u pon da vidim jel to ok ili ne kad sam sad već ulovila prirodnu O, ili da si to ostavim za idući ciklus dok se možda još malo stabilizira sve…eh te muke po ciklusima
Meni je rekla obavezno 21DC vadit,cisto da se zna...jer ne moze progesteron toliko varirati koliko sam skuzila iz ciklusa u ciklus,ako dolazi do O samo je pitanje jel postoji neki problem sa jajnikom i kvalitetom stanica ili je sve okej 🤷♀️ Meni pada sad vadenje na 22DC,a ako je O bila ili bude,onda bi trebala biti lijepa vrijednost 😂
Tonkanek si ti hopsnula… sluz mozes imas par dana prije Ovulacije, a u lijepoj i kvalitetnoj sluzi hahhaha, spermici mogu zivjet par dana u sacekusi. A ako si recimo ko ja, da trakice potamne i dode do ovulacije jakooooo brzo, moze se desit da prekasno hopsas. Dok je sluzi, samo rokaj 👍👍👍🤞🤞🤞🤞
Hahaha sacekusi😂
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Masa cim sam otvorila slike sam vidla sjenicu,ti si 9 dpo ak se ne varam i super se vidi za to🤗 samo nek tamni ko blesava
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Jutro zene… Meni stigla menga 😭 Lucky mozes me maknuti sa odbrojavanja pa cu ti u narednom periodu javiti otprilike datum dok skuzim kako ce mi se ciklus razvijati.
Danas cu se naruciti na HSG. Samo da ne moram dugo cekati jer zelim da to obavim sto prije 😓
Masa draga vidim i ja sjenicu, nadam se da ce tamniti 😍❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
https://ibb.co/zms0GGG
Mislim da se trakice budi iz mrtvih s obzirom da jucer su bile 0 po premom i jedva se vidla dr crtica
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Lucky,rekla mi je doktorica ta privatno da se vadi 21DC pod pretpostavkom da je ovulacija skolski dosla na 14DC,dakle sedmi dan nakon O pa onda pretpostavljam ako znas kad je O da mozes izvadit cisto da znas kakva je bila O i jel doslo do nje 🙈
Tonka ne znam jel ti naglo tamne trakice ili ne,ali bitno da je pocela ozivljavati 🤞🏻🤞🏻
maki994 zao mi je zbog M,al mi smo se tu vec kolektivno dogovorile da punimo od iduceg ciklusa temu zimskih beba pa ces i ti s nama ☺️☺️☺️🙈
Cure evo da potvrdimo ➕ na listi 🙈🤞🙏
https://ibb.co/k8JnbjD
Draga, cestitam jos jednom! Zelim ti mirnu i urednu trudnocu! Baci nam puno trudnicke prasine i nemoj nas zaboraviti, javi se ponekad, pogotovo nakon pregleda
Bok curke evo mene 🥰
Sweet čestitam ti na prekrasnom plusu vidljivom iz aviona,Maso tvoju sam sjenicu na prvom vidjela bez ikakvog beda,bas bas 💪🏻❤️
Lucky čestitam ti na potvrđenoj O s velikim O ko kuca 🙏❤️
Nadam se da ćete se i ostale još progurati na jesenske koje sitno brojite do pisanja hcg,tko je to uostalom? Nemrem sve popamtit kad ne čitam redovno 😳
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji