Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Veljača 2021. 19:40

Maki za LH prerano da ista pokaze, mogla bi preksutra hcg☺️

maki994
    16. Veljača 2021. 19:44

Zoe ma znam, tak ce i biti od prekosutra lagano hcg 😁😁

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

LHBaby1
    16. Veljača 2021. 19:48

Ja mislim da je ta americka metoda SMEP (sperm meets egg plan) mozda, sto Anitamatram misli..

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

LHBaby1
    16. Veljača 2021. 19:50

Evo opis ako se na to misli 🙈

https://ibb.co/fFxs5Td

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 19:53

Evo me cure sa pregleda kod gin. 
    Plan je ovakav. Moram cekati svoju prirodnu Mengicu da mogu ici hormone vaditi i raditi prohodnost. Kaze moja gin da nije bas dobro uzimati duphaston pa ici vaditi hormone da to moze utjecati na nalaz...
    Letrozol mi moze pojacati dozu i ako nakon 3 ciklusa ne upali moram na mpo. 
    Takoder u prici s njom spomenem prohodnost. I tu smo se slozile da cu i to obaviti kad dode moja menga. Onda sam se ponovo skidala da mi uzme briseve koji su potrebni za prohodnost 🙈
    Takoder mi je u 3 mj godina dana od pape tako da i papa test moram napraviti. 
    ---
    Rezime: cekam svoju mengu i veselim joj se kao nikad do sad!!! Molim dragog Boga da dode. Uzasno me strah da nece doci uskoro...ja nekad po 5 mj nisam imala M....ne mogu toliko cekati..
    I strah me uzasno briseva....Lucky bila si mi u mislima...sad trtarim cekajuci te briseve...

16. Veljača 2021. 19:59

LHBaby1

Ja mislim da je ta americka metoda SMEP (sperm meets egg plan) mozda, sto Anitamatram misli..

Daaaaaaa wuhuuuuuuuuu

LHBaby1
    16. Veljača 2021. 20:01

Anchy _23 ne znam da li treniras, ali pokusaj odraditi tjelesnu aktivnost, nekakav trening, to bi trebalo potaknuti / doprinjeti da dobijes M. Malo cirkulacija krvi da se pokrene... To mi je palo na pamet. 

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 20:02

Anchy dusoo pa to je super vijest ajde bar ces sve napravit cim menga dodje... Vidjet ces kako ce ti dani brzo prolazit.... Nemora bit da ce ti menga doci za pet mjeseci.... Pij vrkutu... Ona zna skratit cikluse a ne moze ti utjecat na hormone. 
    Anitram tvoja trakica je bar 0.14, moja je 0.00 hahah ne moze ju ni ucitat.... Mislim da cu tek preksutra pisnut drugu.... 
    Lhbaby kakve su to amerikanke kad cekaju 15 dana do piskanja hcga ahahahha 😆

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

16. Veljača 2021. 20:05

A evo i zelene kada se osusila,zanemarite ostale,one su odmah pokazale vrijednost 🤣

Mislim da kuca pik polako na vrata 🙈

LHBaby1
    16. Veljača 2021. 20:05

Anitram to sam davno procitala i screenshotala, ali nisam na kraju nikad probala.🤩 Neka se javi netko ako je pokusao..

Probala sam ovaj ciklus BSF (baking soda finger) i fakat je vlaznost odlicna.. javim uspjesnost 🙈

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.