Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annboleyn
    08. Veljača 2021. 11:22

Zapravo, serum ili plazma, vjerovatno serum, ali da, mogu odrediti progesteron iz njega 😊

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 11:27

Sanjarka majke mi vidjela sam krv i bas sam se iznenadila ahahha eto sad znam nesto vise :) kako si mi ti danas trudnice nasa lijepa 💙 hoces izdrzat do Valentinova da nw kazes dragom hehe
    Annb jesi ti pocela piskat lh i loviti ovulaciju? Ima li kakvih novosti po tom pitanju? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    08. Veljača 2021. 11:33

Joja💙

Sanjarka majke mi vidjela sam krv i bas sam se iznenadila ahahha eto sad znam nesto vise :) kako si mi ti danas trudnice nasa lijepa 💙 hoces izdrzat do Valentinova da nw kazes dragom hehe
    Annb jesi ti pocela piskat lh i loviti ovulaciju? Ima li kakvih novosti po tom pitanju?

Daleko mi je Valentinovo 😂
    Tko zna kad cu se spotaknuti
    Za sada uspjesno sutim hehe 
    Inace sam skroz fine. Nema jos nekih posebnih simotoma 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ana0310
    08. Veljača 2021. 11:34

silver

Sanjarka ma imam ih tisuce valjda na mobu, ne znam vise ni koja je koja. Danas sam prvi dan skuzila da su isti kao i jucer i jutros mi je temp pala (iako uzimam progesteron). Tako da mislim da ne bude vise dvojbe do srijede pa cu znat sigurno. I imam ono bas neki filing, zadnjih 2-3 dana sam se osjecala malo umornije i drugacije, a danas bas nista tako da bas imam onaj neki osjecaj da nema vise…
    Sayuri tnx…javim vam u srijedu!

Silver cekaj jos malo, ja sam imala situaciju da su mi test drugi dan imao slabiju crtu nego dan prije, onaj iz muellera, isto sam se prepala i na kraju sve ok ispalo.

2021. M 💗

annboleyn
    08. Veljača 2021. 11:35

Joja piskila sam sinoc lh, nista jos uvijek, biljeda.
    Nadtavit cu pratiti ovih dana, ocekujem O otprilike na 16DC, javljam sve 🤗

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

ana0310
    08. Veljača 2021. 11:36

Silver cekaj jos malo, ja sam imala situaciju da su mi test drugi dan imao slabiju crtu nego dan prije, onaj iz muellera, isto sam se prepala i na kraju sve ok ispalo.

Da mi je* 

2021. M 💗

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 11:37

E da curke, ja sam jutros radila test i skroz je negativan.... Nema smisla lovit sjene, cekam mengu i u nove pobjede :)
     nekako nisam ni tuzna .... Ovaj mjesec sam puno pretraga prosla i to mi je dosta.... Mozda je stvarno caka u tome sto mi ovulacije dodju prije nego krenemo u pravu "akciju" .,.. obicno pocnemo hopsat oko pika a to je izgleda za mene vec kasno... Sljedeci ciklus akcijamo cim zavrsi menga i nema da fulamo!!! Hehe 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

08. Veljača 2021. 11:41

Ja vas citam iz prikrajka. Nemam nksta pametno dodat od onog sta ste vec odogovorile na postove. Bolujem...vec sam na 3 ibuprofenu. Nikad mi nije bilo jasno zasto imam takve bolne M. Znaci prva 3 dana me lomi i ubija. Onda je ok. A dolje sve ok. Nemam endometriozu ili sl. A ja ocu umrit. 🥴Tjesim se pa je danas 2.dan jos sutra. Sva sreca pa sam na godisnjem i nemoram ici raditi inace bi se upucala momentalno. 🤗pozdrav svima 

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 11:41

Malala vrkuta je cudo!!! I meni super djeluje. Kako ju pijes? 
    Sanjarka jjjoj probaj izdrzat heheheh bas imas dobru priliku za objavit muzu, a ne moras ni nikakav poklon kupovat ahahah.... Dvije muhe jednim udarcem 🤣

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

08. Veljača 2021. 12:12

🦋Anitram1982🦋

Ja vas citam iz prikrajka. Nemam nksta pametno dodat od onog sta ste vec odogovorile na postove. Bolujem…vec sam na 3 ibuprofenu. Nikad mi nije bilo jasno zasto imam takve bolne M. Znaci prva 3 dana me lomi i ubija. Onda je ok. A dolje sve ok. Nemam endometriozu ili sl. A ja ocu umrit. 🥴Tjesim se pa je danas 2.dan jos sutra. Sva sreca pa sam na godisnjem i nemoram ici raditi inace bi se upucala momentalno. 🤗pozdrav svima

Nadam se da ces biti bolje,ja isto patim od sekundarne dismenoreje i svi mi kazu da nema lijeka za to osim analgetika da to ublazi i vjezbe ako je ikako moguce biti u pokretu,ako me bol ne paralizira. Medutim ja uz tablete koristim i flastere iz mullera da ublaze koliko toliko bol,funkcioniraju barem utoliko da se mogu kretati,a nocu spavati,pa ako nisi probala,mozda bi ti to malo ublazilo bolove 🥺 ja zovem bas za koji sat socijalca da mi pusti recept sa jacom dozom tih lijekova jer mi je ovih 275 preslabo,moram bar 3 popit da ublazi. Drzi se ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.