Joja i Pokloncic ❤️❤️❤️❤️ nije lako nimalo, ali mozemo mi to. svaki pokusaj je korak blize cilju, odustat necemo i ne smijemo. 💪🏻 ljubim vas i grlim lavice💗
Drzite se i nemojte pasti psihicki. Ako nije ovaj ciklus, bit ce iduci🙏🏻
Znam da nije neka utjeha, ali imate priliku radit na tome svaki mjesec, i to znaci nesto. Ja bi voljela da sad nesto piskim i trazim neke sjenice, a muza da me oplodi nema do Uskrsa, sta cu🤣
Kad mu ono ti ides njemu u posjet? 😁
Boze rečenice 🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joja i Pokloncic ❤️❤️❤️❤️ nije lako nimalo, ali mozemo mi to. svaki pokusaj je korak blize cilju, odustat necemo i ne smijemo. 💪🏻 ljubim vas i grlim lavice💗
Drzite se i nemojte pasti psihicki. Ako nije ovaj ciklus, bit ce iduci🙏🏻
Znam da nije neka utjeha, ali imate priliku radit na tome svaki mjesec, i to znaci nesto. Ja bi voljela da sad nesto piskim i trazim neke sjenice, a muza da me oplodi nema do Uskrsa, sta cu🤣
Kad mu ono ti ides njemu u posjet? 😁
Boze rečenice 🤦♀️
Hoce to od trudnoce😋
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sanjarka trebala bi ici iduci mjesec, ali nadam se da se to nece izjalovit radi ovih mjera🤦🏼♀️ Ako ne uspijem otic, on se vraca u 4. mjesecu i onda imamo vremena do beskonacno, jer od jeseni cu se i ja preselit s njim😊 tako da sam bas optimisticna i ako preskocimo 3. mjesec do jeseni cu bit trudna😝🤭
_
Lucky sad sam se vec emotivno vezala uz sve vas i piskila ne piskila ne mogu ne pratit u kojoj ste vi fazi🤭🥰❣️
Pokloncic, Joja i sve ostale cure, bit ce, na ovaj ili onaj nacin, prije ili kasnije, samo treba da budemo istrajne i snazno idemo naprijed 💪
Postoji velika mogucnost da je nama koje dugo pokusavamo potrebna asistencija, i svakako je bolje sto ranije krenuti sa pretragama i postupcima ukoliko postoji problem, ali i za to treba pravo vrijeme i stanje organizma i duha.
Obzirom da mi je trenutno veoma stresno razdoblje na poslu a uz to imam i hronicnu hipertenziju koja je sama po sebi rizicni faktor u trudnoci, mislim da za mene sada nije najbolje vrijeme za IVF ali se nadam da ce se situacija uskoro popraviti, ili ce se do tada desiti prirodnim putem 🙏
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Jutro cure moje 😃
Ma sve smo mi u istom problemu.. 🙈
Samo sto je to najgore bar kod mene
Evo lagano se blizi druga godina pokusavanja.. Je predugo je.. Ali lakse bi mi bilo kad odem na pregled da mi kaze da ne mogu ostat trudna da idemo na pretrage ili nezz sta nego ovako govori sve je u redu evo ti malo vitamina opusti se nemoj na to misliti.. Tesko je ne misliti a pogotovo sto zivot sve dalje odmice sve je veci stres.. Neko se lakse mozda nosi s tim ja osobno ne.. Evo neki dan sam doslovno dozivila navecer kad sam legla prije spavanja sam mislila da ce mi se glava rasprsnuti ali doslovno sta mi je sve bilo u njoj ni sama nezz al mi je mozak pulsirao 🤣
Muzic mi jos nije isao na kontrolu sve to nekako izbjegavamo mislimo da je sve u redu da je samo stres vise meni nego njemu jer je on taj koji mi govori de prestani citat, de prestani razmisljat i to.. Ali tesko je.. Nezz vrijeme brzo ide ali sve nekako odgađam te preglede ocekujem samo čudo i da vidim plusic bez opterecivanja i hodanja kod doktora..
Uvijek sam voljela rec da bi da mi se dijete rodi u 10mj jer smo muzic i ja tad rodeni i 6dana razlike.. 😃
Ali Boze moj kako bude neka bude sad mi je i svejedno samo zelim vidjet plusic 😃 a on me nece pa nece 🙈🤨
I onda jos kad tako cujes trudna ova trudna ona jos kad kaže nisu planirali desilo se.. Pa kako??? Hahah
I dalje kad sve pratis i nezz ni ja sta ne radis ne dogada se nista 🤯
To mi stvara najveci stres 🙈
Curee mojee raspisala sam se sorry 🤭🤭
Imala sam samo potrebu 😃
Volim vas sve i drago mi je sto ste mi jedan mali vjetar u leđa gdje me bar neko hoce saslusati 😃 ❤️❤️ jer tesko mi je o takvim stvarima s nekim pricati jer naravno svi su prepametni a pola toga nisu prosli 🙈😃
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Jutro curke! Ja procurila evo taman sto sam izmjerila bazalnu 😄 ovulacija je bila uredna i nije folikul prerastao u cistu 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 budemo vidli kako ce biti ovaj novi ciklus sa O ali Lucky, ajde me probaj stavit na popis za 09.03. pa cemo prepraviti kada bude O,ako ju ulovim! Jeeeeeeeej,ovaj ciklus je trajao 29 dana 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳🥳😎
E da,jucer nisam bas previse pisala,gutala sam nalgesin ko tic tac,moram zvat popodne doktora da mi pusti novu dozu ☺️ Odmah cu mozds trazit uputnice da napise ako skupim hrabrosti. Od 5 jutros sam budna jer su me probudili grcevi i mucnina,evo vec sam 10min u wc-u cekam ocu li povracati ili ne,ali imam jos par tabletica i flastere svoje pa ce nadam se pomoci i onda kad nadodem sebi,procitat cu vas i ukljucit se dalje 🤭🤷♀️🙈
Jutro cure!
Pokloncic znam tocno kako ti je..boris se a ne znas ni sama protiv cega. Frustrirajuce je iz mjeseca u mjesec...i sama sam trebala sad imati bebu od 8 mj i drzati je u rukama a vidi gdje sam...i ko zna jos koliko cu morati cekati. Zato je ovaj forum zakon jer smo tu sve dosle sa istim ciljem i kad malo padnemo da nas druge ohrabre. Mora nam se ponovo dogoditi T i ovaj put sa sretnim zavrsetkom. Znam da ce biti tako.🤞🍀
Gdje nam je lucky cudno mi je kad je nema rano hehe 😘
Jutro 🥰
Ja jutros pisnula hcg
Evo ih
https://ibb.co/Jkj0rdF
https://ibb.co/P502gw8
Hope zao mi je zbog menge 😓 no eto bar je bio normalan ciklus i ovulacija 🥰
Dajana 2 godine je stvarno pre dugo. Mislim da bi Def trebali krenut s pretragama 😒
Ann hipertenzija i mpo ne idu skupa?
Silver di si? ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke, strka od jutra pa malo kasnim 🤭 sad idem citat sta sam propustila, Hope tebe sam ulovila da je dosla M nabrzaka, ajde super bar da se nije otegnulo 🍀
Sve po rasporedu kako je doktorica na pregledu vidjela i ja izracunala! Bitno da je bila ovulacija 🥳🥳 sada to slavim,doc cu i do proslave plusica,baby steps 🤭🤷♀️💪🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji