Sto se tice preparata ts kvalitetu jajnih stanica,ja sam dobila preporuku ginekologinje gynositol,60 vrecica 300-tinjak kn i drzi za jedan mjesec..je trosak al sam probala i s tim nedavno,mozda je i to pokoglo da se ustabili ciklus,rekla je da je to primarno za dovodenje ciklusa u ravnotezu da budu normalni,a i pomaze jajnim stanicama,meni za sada pase 👍🏻👌🏻
I ja od svoje inofolic ista stvar ko i gynositol, samo što je inofolic skuplji kolko vidim, ja 20 vrećica plaćam 137,00 kn.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Sto se tice preparata ts kvalitetu jajnih stanica,ja sam dobila preporuku ginekologinje gynositol,60 vrecica 300-tinjak kn i drzi za jedan mjesec..je trosak al sam probala i s tim nedavno,mozda je i to pokoglo da se ustabili ciklus,rekla je da je to primarno za dovodenje ciklusa u ravnotezu da budu normalni,a i pomaze jajnim stanicama,meni za sada pase 👍🏻👌🏻
I ja od svoje inofolic ista stvar ko i gynositol, samo što je inofolic skuplji kolko vidim, ja 20 vrećica plaćam 137,00 kn.
Pa onda se cini skuplje tvoje! Mojih 60 vrecica kosta 300-tinjak kn ☹️
Lucky bas me zanima sta ce ti ginekolog sutra reci 🤞
___
Ja se nekako bas veselim sljedecem ciklusu.... Naoruzat cu se sad sa svim i svacim... Nabavila sam domaci propolis pa planiram par kapi svaki dan kapnut u caj od vrkute.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pozdrav... Čitam redovito vaša događanja, a kod mene najdosadniji period... 15 dc a nigdi ovulacije, mislim da će biti kasnije kao i prošli ciklus (cca 20.ti dan ciklusa). Pošto sam odlučila ovaj ciklus bezv trakica, slušat ću tijelo. Prošli ciklus sam sve školski obavila, i nakon što mi je kao po aplikaciji i trakicama prošla ovulacija ja osjetim bolove u trbuhu. Mislila sam si faaak evo je tek sad a meni se neda seksat višeeee.... I naravno zaobiđem te dane kad je očito vrlo vjerovatno bila ovulacija. Hahaha ovaj ciklus idem sama sebe osluškivat,možda mi se posreći 😄
Da cure moje posto sam sad tek krenila sa tim nekim stvarima pricekat cu jos koji mj zbog ovulacije sto pratim
A onda ako ne bude nista pretrage nam ne ginu..
Samoo evo ako mi mogu ove cure napisati nesto koje su u njem gdje ste isle to? I sta bi to uopce trebalo?
Gdje ide muz uopce?
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
ancio hvala ti, ne brine me toliko sto je danas malo svjetlija nego sto su opcenito preslabe crtice za 16dpo.
Nadam se da cu brzo saznati jer ne zelim rastezanje jos tjedan dana...ne mogu kod doktora prije srijede, valjda ce taj utorak brzo proci...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Tonkica a zasto si odlucila bez trakica? Ako ne znas kad ce ti biti ovulacija, nema boljeg pokazatelja od trakica :)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ja vas citam iz prikrajka. Nemam nksta pametno dodat od onog sta ste vec odogovorile na postove. Bolujem…vec sam na 3 ibuprofenu. Nikad mi nije bilo jasno zasto imam takve bolne M. Znaci prva 3 dana me lomi i ubija. Onda je ok. A dolje sve ok. Nemam endometriozu ili sl. A ja ocu umrit. 🥴Tjesim se pa je danas 2.dan jos sutra. Sva sreca pa sam na godisnjem i nemoram ici raditi inace bi se upucala momentalno. 🤗pozdrav svima
Nadam se da ces biti bolje,ja isto patim od sekundarne dismenoreje i svi mi kazu da nema lijeka za to osim analgetika da to ublazi i vjezbe ako je ikako moguce biti u pokretu,ako me bol ne paralizira. Medutim ja uz tablete koristim i flastere iz mullera da ublaze koliko toliko bol,funkcioniraju barem utoliko da se mogu kretati,a nocu spavati,pa ako nisi probala,mozda bi ti to malo ublazilo bolove 🥺 ja zovem bas za koji sat socijalca da mi pusti recept sa jacom dozom tih lijekova jer mi je ovih 275 preslabo,moram bar 3 popit da ublazi. Drzi se ❤️
Hej probat cu to. 👍👍👍jos sta mi pomaze je da si utoplim trbuh i legnem na njega ili kad se rastezem. Ja koristim ibuprpfen 600 svaka 3 do 4 sata. Do navecer sam zdroksana da jedva gledam. A potrosim jedno 5 paketa ulozaka i to onih ogromnih velikih. 🤷♀️ meni rekli to je tako jednostavno. Ja se pomirila pa onda vodim bitke par dana u mjesecu i dobro.
Joja znam da će briseve uzet za hsg, a sad oću li dobit i uzv to ću vidjet, nadam se da hoću da vidim događa li se što. A što se tiče ovih konzultacija to je skroz drugi doktor do kojeg pokušavamo doć već tjednima i navodno je jedan od boljih privatnika i evo čini se da se još moram malo strpiti pa ću i to dočekat.
Ma da znam :D, mislila sam na sutrasnji uzv (ako bude), da vidimo jel ima folikula
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji