Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    08. Veljača 2021. 09:57

Silver Drzim fige i javi nam. 
    Lucky nadam se iako ne pijem nista za regulaciju ciklusa cekam te aqua femina da mi stignu.,ali sad si me podsjetila i mislim da bi mogla mozda andol roknuti par dana da poboljsa prokrvljenost A moj M i ja se keksamo sad vise i opustenije nego prije. Onako sam mislila sad ce O pa moramo cuvati vojsku, a evo zadnja tri dana se prasimo kau na pocetku veze hahah

Pokloncic13
    08. Veljača 2021. 09:59

Jutro ženskice kako ste?
    Sanjarka divan testic,kako se osjećaš?☺️🥰
    Silver samo pozitivno,a Beta?
    Hope pa eto čestitam na urednom ciklusu 🎉😎
    Sayuri a kaj misliš da danas kreneš? Ipak je ponedjeljak,vrijeme novih početaka 🤭🤣
    Ja sam prepreprezivcana,sasvim logično za mene u danima pred mengu i sere mi se od menge.
    Već sam išla u ljekarnu po diflucan da sto prije krenemo s terapijom,kao da ću nešto dobiti s tim.. 🤷‍♀️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Tonia♥️
    08. Veljača 2021. 10:27

silver

Hey curke moji testici danas vise ne tamne…tako da spremam se na najgore. Ali boze moj, prvi puta da sam vidjela pozitivne pa sad barem znam da mogu. Sta bude bit ce…javim vam dal da me skinete sa popisa, bilo je dobro dok je trajalo haha…

Draga Silver probat ćemo biti pozitivini do kraja. Držim stvarno fige da se dobro još gnijezdi i da će tamniti <3 u konačnici beta i doktor i onda će se sve znati

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 10:32

Pozdrav curke 
    Samnom uvijek neki cirkusi ahahhaha nakon sto sam od ranog jutra jurila u drugi grad vadit krv i tamo najprije dva sata cekala red za vadjenje krvi a onda jos sat vremena cekala svoj uzorak da ga mogu otici poslat postom u trecu bolnicu (glupa korona i procedure) ...... Dobijem ovo : 
    Aj molim vas ako koja od vas zna:  treba ti uzorak krvi tako izgledat? Na uzorku pise moje ime , prezime i nista vise.... Meni to izgleda ko mokraca..... Pitala sam jel to to i rekli su mi samo pa to je vas uzorak.... Uglavnom, ja sam to takvo poslala a sutra cu vidjet sta ce mi javit.... 
    Oprostite sto sam zbunjena.... Neka zena mi je vani rekla da oni sigurno nesto ubace unutra pa to promjeni boju :o mozda mojim venama tece 🍺 a ne krv ahaha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 10:35

Silver draga nemoj si samo stvarat stres... Nema gore od toga.... Drzim ti fige na najjace 🤞💙

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

silver
    08. Veljača 2021. 10:51

Joja za sto si vadila krv? Uzorak izgleda kao plazma, mozda trebaju tvoju plazmu pa je labos razdvojio krvne stanice od plazme.
    Hvala cure, svima od reda, nije moguce ne stresirati se ali probat cu. Bio mi je ovo jedan od gorih mjeseci u zivotu pa samo mogu zamisliti sta bi netko tko se gnjezdi pomislio "gibam ja odavde"!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

annboleyn
    08. Veljača 2021. 11:09

Sanjarka wow za testice 😍 moze se ici na mpo sa hipertenzijom ali i jedno i drugo su udruzeni sa odredjenim poremecajima i nepovoljnim dogadjajima u trudnoci, kad se uz to dodaju i moje godine i stres nije dobra kombinacija. To su sve brojevi i statistika, ne mora nista znaciti ali uz posao koji radim i sve te informacije (kojima bi vjerovatno bilo bolje da ne raspolazem 🙄), onda je i oprez veci. 
    Na neke stvari ne mogu uticati ali trenutno radim na tome da mi tijelo i um budu u najboljem mogucem stanju, to je ono sto trenutno mogu 😊
    Silver drzimo 🤞 da sve bude ok
    Joja koji su nalazi u pitanju? Moguce da je uzorak krvna plazma

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 11:11

Silver i annb pa za progesteron .... Joj oprostite sto sam seljo hehehe al bas mi je cudno da krv moze izgledat ko pivo ahahaja

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

annboleyn
    08. Veljača 2021. 11:11

Ah svo vidim da je Silver vec napisala za uzorak, izgleda kao plazma  

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Sanjarka88
    08. Veljača 2021. 11:16

Joja prvi put vidim 😅

Vidila si valjda da krv teče dok ti je uzimalo ha? 😂

Silver ma glupo je reć da se ne stresiras.
    No Testovi zaista nisu mjerilo ponekad 
    Jesi frer ponavljala?
    Nadajmo se do zadnjeg 🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.