Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    08. Veljača 2021. 14:25

Hopeforyou

Sto se tice preparata ts kvalitetu jajnih stanica,ja sam dobila preporuku ginekologinje gynositol,60 vrecica 300-tinjak kn i drzi za jedan mjesec..je trosak al sam probala i s tim nedavno,mozda je i to pokoglo da se ustabili ciklus,rekla je da je to primarno za dovodenje ciklusa u ravnotezu da budu normalni,a i pomaze jajnim stanicama,meni za sada pase 👍🏻👌🏻

Koliko ti dnevno pijes vrećica kada imaš samo za jedan mj? Ja sam isto pila gynositol i imala ga 2 mjeseca..jednu vrećicu dnevno sam pila...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

08. Veljača 2021. 14:30

🦋Anitram1982🦋

Hopeforyou

🦋Anitram1982🦋

Ja vas citam iz prikrajka. Nemam nksta pametno dodat od onog sta ste vec odogovorile na postove. Bolujem…vec sam na 3 ibuprofenu. Nikad mi nije bilo jasno zasto imam takve bolne M. Znaci prva 3 dana me lomi i ubija. Onda je ok. A dolje sve ok. Nemam endometriozu ili sl. A ja ocu umrit. 🥴Tjesim se pa je danas 2.dan jos sutra. Sva sreca pa sam na godisnjem i nemoram ici raditi inace bi se upucala momentalno. 🤗pozdrav svima

Nadam se da ces biti bolje,ja isto patim od sekundarne dismenoreje i svi mi kazu da nema lijeka za to osim analgetika da to ublazi i vjezbe ako je ikako moguce biti u pokretu,ako me bol ne paralizira. Medutim ja uz tablete koristim i flastere iz mullera da ublaze koliko toliko bol,funkcioniraju barem utoliko da se mogu kretati,a nocu spavati,pa ako nisi probala,mozda bi ti to malo ublazilo bolove 🥺 ja zovem bas za koji sat socijalca da mi pusti recept sa jacom dozom tih lijekova jer mi je ovih 275 preslabo,moram bar 3 popit da ublazi. Drzi se ❤️

Hej probat cu to. 👍👍👍jos sta mi pomaze je da si utoplim trbuh i legnem na njega ili kad se rastezem. Ja koristim ibuprpfen 600 svaka 3 do 4 sata. Do navecer sam zdroksana da jedva gledam. A potrosim jedno 5 paketa ulozaka i to onih ogromnih velikih. 🤷‍♀️ meni rekli to je tako jednostavno. Ja se pomirila pa onda vodim bitke par dana u mjesecu i dobro.

E pa onda ce ti to biti super ako ti pase toplina i vrucina,da bolovi smanje intenzitet. Stvarno se nadam da ce ti pomoci ☺️☺️☺️

Tonkica111
    08. Veljača 2021. 14:30

Joja💙

Tonkica a zasto si odlucila bez trakica? Ako ne znas kad ce ti biti ovulacija, nema boljeg pokazatelja od trakica :)

Prošli ciklus mi pokazalo pik i računala sam ovulaciju za dan, dan ipo, al meni su ovulacijski bolovi tek nakon 2,3 dana došli a tad mi se nije više dalo pogledat muža hahaha... Sad sam čak piškila 4 dana negdje 12,13,14 dc al sve blijede trakice... Sada ću se malo voditi sa tom boli koju imam u vrijeme ovulacije... Imam osjećaj ako ne piškim toliko da sam ipak malo opuštenija... Isprobat ću sve žive taktike 🤣🤦🏻‍♀️ 

08. Veljača 2021. 14:31

tina25

Hopeforyou

Sto se tice preparata ts kvalitetu jajnih stanica,ja sam dobila preporuku ginekologinje gynositol,60 vrecica 300-tinjak kn i drzi za jedan mjesec..je trosak al sam probala i s tim nedavno,mozda je i to pokoglo da se ustabili ciklus,rekla je da je to primarno za dovodenje ciklusa u ravnotezu da budu normalni,a i pomaze jajnim stanicama,meni za sada pase 👍🏻👌🏻

Koliko ti dnevno pijes vrećica kada imaš samo za jedan mj? Ja sam isto pila gynositol i imala ga 2 mjeseca..jednu vrećicu dnevno sam pila…

Rekla mi je da je jedan paket za mjesec dana,da pijem svakih 12 sati po jednu vrecicu da to dode nesto kao antibiotik,samo djelovanje treba pricekati nekih 2-3mj da se bas vidi pravo djelovanje 😀 vidjet cu i ovaj ciklus kako ce pricekati,taman dok cu vaditi hormone bi se trebalo popraviti stanje,al sve cu znati na kontroli s nalazim jer cu ponovno traziti uzv da vidimo jesu se jajnici sto procistili ☺️☺️

Tonia♥️
    08. Veljača 2021. 14:35

🦋Anitram1982🦋

Hopeforyou

🦋Anitram1982🦋

Ja vas citam iz prikrajka. Nemam nksta pametno dodat od onog sta ste vec odogovorile na postove. Bolujem…vec sam na 3 ibuprofenu. Nikad mi nije bilo jasno zasto imam takve bolne M. Znaci prva 3 dana me lomi i ubija. Onda je ok. A dolje sve ok. Nemam endometriozu ili sl. A ja ocu umrit. 🥴Tjesim se pa je danas 2.dan jos sutra. Sva sreca pa sam na godisnjem i nemoram ici raditi inace bi se upucala momentalno. 🤗pozdrav svima

Nadam se da ces biti bolje,ja isto patim od sekundarne dismenoreje i svi mi kazu da nema lijeka za to osim analgetika da to ublazi i vjezbe ako je ikako moguce biti u pokretu,ako me bol ne paralizira. Medutim ja uz tablete koristim i flastere iz mullera da ublaze koliko toliko bol,funkcioniraju barem utoliko da se mogu kretati,a nocu spavati,pa ako nisi probala,mozda bi ti to malo ublazilo bolove 🥺 ja zovem bas za koji sat socijalca da mi pusti recept sa jacom dozom tih lijekova jer mi je ovih 275 preslabo,moram bar 3 popit da ublazi. Drzi se ❤️

Hej probat cu to. 👍👍👍jos sta mi pomaze je da si utoplim trbuh i legnem na njega ili kad se rastezem. Ja koristim ibuprpfen 600 svaka 3 do 4 sata. Do navecer sam zdroksana da jedva gledam. A potrosim jedno 5 paketa ulozaka i to onih ogromnih velikih. 🤷‍♀️ meni rekli to je tako jednostavno. Ja se pomirila pa onda vodim bitke par dana u mjesecu i dobro.

Meni su malo manje bolne od kad sam miome izvadila, al doduše ja sam ih na kraju 5 imala i M su mi po 11 dana znale trajati. Rekli su mi da su te obilnije i jače M zbog njih, a sad moguće da je kod svakoga drugačije :/

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Veljača 2021. 14:37

Lucky i ja volim sve pod kontrolom imati. kad ja znam kad je O i sto se dogada odmah sam mirnija. Dok moj dragi ne, on je totalno opusten i ne shvaca sta ja stalno piskim po nekim trakicama i opterecujem se haha. Ne kuzi on da je meni to gust a ne opterecenje. Bar znam na cemu sam. Imam pod kontrolom sve i znam da nije ili je bilo O pa mogu dalje djelovati u pravom smjeru hehe

Tonkica111
    08. Veljača 2021. 14:40

Lucky🍀

Tonkica111

Joja💙

Tonkica a zasto si odlucila bez trakica? Ako ne znas kad ce ti biti ovulacija, nema boljeg pokazatelja od trakica :)

Prošli ciklus mi pokazalo pik i računala sam ovulaciju za dan, dan ipo, al meni su ovulacijski bolovi tek nakon 2,3 dana došli a tad mi se nije više dalo pogledat muža hahaha… Sad sam čak piškila 4 dana negdje 12,13,14 dc al sve blijede trakice… Sada ću se malo voditi sa tom boli koju imam u vrijeme ovulacije… Imam osjećaj ako ne piškim toliko da sam ipak malo opuštenija… Isprobat ću sve žive taktike 🤣🤦🏻‍♀️

Vidiš kako smo sve različite, ja sam opuštenija kad piškim trakice jer onda imam filing da imam sve pod kontrolom i mogu pratit pa sam kao sigurnija da mi O neće pobjeć

Ovo ja isprobavam sve načine sad hahaha... Skužila sam samu sebe prošli ciklus kako mi trakice znaju stvorit presing pa samo gledan kako uhvatit muža hahaha... Sad pokrivam sve dane lagano i spontano pa mi je seks puno lipši i bolji... Iako priznajem da postoji onih 2 posto razmišljanja u glavi hoću  li uspit uhvatit ključan trenutak 🤣🤣 

Pokloncic13
    08. Veljača 2021. 14:51

Cure mislim da sam već pisala o tome,vidim da spominjete inofolic. Ja sam ga pila ciklus prije ostvarene trudnoce i bio mi je preskup sport za ponovni pokušaj ali eto onda sam zatrudnila.
    Dali od toga ili čega drugog,ne znam,ali sigurno nije štetilo.
    Sad sam to zamijenila sa suplementima s iherba,folat i inositol.
    Isti su sastojci kao u inofolicu za puno duži period i manje novaca.

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

tina25
    08. Veljača 2021. 14:52

Hopeforyou

tina25

Hopeforyou

Rekla mi je da je jedan paket za mjesec dana,da pijem svakih 12 sati po jednu vrecicu da to dode nesto kao antibiotik,samo djelovanje treba pricekati nekih 2-3mj da se bas vidi pravo djelovanje 😀 vidjet cu i ovaj ciklus kako ce pricekati,taman dok cu vaditi hormone bi se trebalo popraviti stanje,al sve cu znati na kontroli s nalazim jer cu ponovno traziti uzv da vidimo jesu se jajnici sto procistili ☺️☺️

Ja sam jednu dnevno pila...tebi je možda rekla po dvije zbog pcos, ja ih nemam ali mi je rekla kao da je dobro za jajnike i pospješuje O...ja sam imala i prije redovne cikluse svakih 30 dana, a kako sam gynositol pila došli mi na 28 dana...ali eto za ostvarivanje trudnoće mi nisu pomogle

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

08. Veljača 2021. 14:53

Zene, jel itko tu zatrudnio s pree seed lubrikantom? Znam da se spominjao tu na forumu😊

Ja isto jako volim trakice jer mi je lutealna faza fiksna i onda uvijek znam kad trebam (ne) dobit ako utvrdim O. 
    A i mi kad smo tek poceli radit na bebi, hopsali bi kad sam ja mislila da mi je ovulacija. Sad mi to zvuci nevjerojatno kak sam glupa bila 🤯🤯 al ja sam se drzala aplikacije, koja je meni uvijek predviđala ciklus od 28 dana iako ja u životu nisam imala kraći ciklus od 30 dana😂
    I tako nam je par pokusaja propalo. Ovako bar znam da sam napravila sve sto sam mogla, da nije krivi tajming 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.