Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    08. Veljača 2021. 12:24

Hope možeš li mi staviti sliku tih flastera...i ja prva dva dana umirem od bolova pa samo tablete gutam...pa bi htjela probati sa tim

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

08. Veljača 2021. 12:31

tina25

Hopemožeš li mi staviti sliku tih flastera…i ja prva dva dana umirem od bolova pa samo tablete gutam…pa bi htjela probati sa tim

Evo to su ti oni,kostaju cca 35kn ☺️

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 12:39

Anitram meni pomaze samo ketonal od 150 i to me daj Boze da ne popijem na vrijeme.... Nema tu neke pomoci :( 
    ___
    Cure, pije li neka od vas koenzim Q10..... Ubiquinol mi je malo skup a ne znam jel se isplati ovaj obicni uzet.... Koliko se treba unosit na dan? Annb mozda ti znas nesto o tome.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

tina25
    08. Veljača 2021. 12:45

Hopeforyou

tina25

Hopemožeš li mi staviti sliku tih flastera…i ja prva dva dana umirem od bolova pa samo tablete gutam…pa bi htjela probati sa tim

Hvala 😊 i još jedno pitanje hahaha...koliko dugo se taj jedan flaster može nositi, odnosno koliko dugo funkcionira 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

08. Veljača 2021. 12:55

tina25

Hopeforyou

tina25

Hvala 😊 i još jedno pitanje hahaha…koliko dugo se taj jedan flaster može nositi, odnosno koliko dugo funkcionira

Ne preporuca se duze od 8 sati da se nosi,znaci to bude nesto kao tampon ako se ne napuni prije zamjene...al zavisi i koliki su ti bolovi jer to u pocetku bas fino siri toplinu i ublazava,kasnije prokuzis sama na koliki vremenski razmak ti pase,kazem meni preko noci bez problema drzi,cak i duze od 8 sati pa kad se scimam samo odljepim i bacim u smece ☺️ Meni su super 👌🏻

tina25
    08. Veljača 2021. 12:57

Hope e baš ti hvala, kupit cu si to za iduću M 😊😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Pokloncic13
    08. Veljača 2021. 12:57

Za sto se uzima ubiquinol? 
    Prosvijetlite me?
    U očaju bi drek sad pojela 😩

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Veljača 2021. 13:01

Pokloncic13

Za sto se uzima ubiquinol?
    Prosvijetlite me?
    U očaju bi drek sad pojela 😩

Znam da ga Lucky pije, Silver je to takoder preporucila. Navodno je za kvalitetu jajne stanice dobar. I ja si ga skicam uzeti, mislim da ga ima u bio i bio!

annboleyn
    08. Veljača 2021. 13:07

Joja nisam koristila CoQ10, znam o njemu ono sto sam ucila na faksu, da ucestvuje u oksidativnoj fosforilaciji i sintezi ATP-a, sto je oblik energije koji koriste stanice, kao i da je antioksidans, tako da svakako ima benefiti od njegovog dodatnog unosa jer mu sadrazaj u tijelu sa godinama opada.
    Sad sam malo citala o njegovoj primjeni u vidu suplementa i vidim po studijama da je aktvni oblik (ubikvinol) imao efekta, tj. dovodio do povecanja njegove koncentracije u serumu, dok su pri primjeni ubikvinona te koncentracije ostale iste 🤷‍♀️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

freya_444
    08. Veljača 2021. 13:08

Bok cure,
    da li je netko koristio ove trakice?
    https://www.futunatura.hr/test-za-ovulaciju

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.