Hope možeš li mi staviti sliku tih flastera...i ja prva dva dana umirem od bolova pa samo tablete gutam...pa bi htjela probati sa tim
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Hopemožeš li mi staviti sliku tih flastera…i ja prva dva dana umirem od bolova pa samo tablete gutam…pa bi htjela probati sa tim
Evo to su ti oni,kostaju cca 35kn ☺️
Anitram meni pomaze samo ketonal od 150 i to me daj Boze da ne popijem na vrijeme.... Nema tu neke pomoci :(
___
Cure, pije li neka od vas koenzim Q10..... Ubiquinol mi je malo skup a ne znam jel se isplati ovaj obicni uzet.... Koliko se treba unosit na dan? Annb mozda ti znas nesto o tome....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hopemožeš li mi staviti sliku tih flastera…i ja prva dva dana umirem od bolova pa samo tablete gutam…pa bi htjela probati sa tim
Hvala 😊 i još jedno pitanje hahaha...koliko dugo se taj jedan flaster može nositi, odnosno koliko dugo funkcionira
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Hvala 😊 i još jedno pitanje hahaha…koliko dugo se taj jedan flaster može nositi, odnosno koliko dugo funkcionira
Ne preporuca se duze od 8 sati da se nosi,znaci to bude nesto kao tampon ako se ne napuni prije zamjene...al zavisi i koliki su ti bolovi jer to u pocetku bas fino siri toplinu i ublazava,kasnije prokuzis sama na koliki vremenski razmak ti pase,kazem meni preko noci bez problema drzi,cak i duze od 8 sati pa kad se scimam samo odljepim i bacim u smece ☺️ Meni su super 👌🏻
Hope e baš ti hvala, kupit cu si to za iduću M 😊😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Za sto se uzima ubiquinol?
Prosvijetlite me?
U očaju bi drek sad pojela 😩
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Za sto se uzima ubiquinol?
Prosvijetlite me?
U očaju bi drek sad pojela 😩
Znam da ga Lucky pije, Silver je to takoder preporucila. Navodno je za kvalitetu jajne stanice dobar. I ja si ga skicam uzeti, mislim da ga ima u bio i bio!
Joja nisam koristila CoQ10, znam o njemu ono sto sam ucila na faksu, da ucestvuje u oksidativnoj fosforilaciji i sintezi ATP-a, sto je oblik energije koji koriste stanice, kao i da je antioksidans, tako da svakako ima benefiti od njegovog dodatnog unosa jer mu sadrazaj u tijelu sa godinama opada.
Sad sam malo citala o njegovoj primjeni u vidu suplementa i vidim po studijama da je aktvni oblik (ubikvinol) imao efekta, tj. dovodio do povecanja njegove koncentracije u serumu, dok su pri primjeni ubikvinona te koncentracije ostale iste 🤷♀️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Bok cure,
da li je netko koristio ove trakice?
https://www.futunatura.hr/test-za-ovulaciju
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji