Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2021. 08:17

Sanjarka88 🐰

Jutro 🥰

Ja jutros pisnula hcg
    Evo ih

https://ibb.co/Jkj0rdF

https://ibb.co/P502gw8

Hope zao mi je zbog menge 😓 no eto bar je bio normalan ciklus i ovulacija 🥰
    Dajana 2 godine je stvarno pre dugo. Mislim da bi Def trebali krenut s pretragama 😒
    Ann hipertenzija i mpo ne idu skupa?
    Silver di si? ❤️

Wauuuu,ovo se lijepo vidi,znaci da je sve uredno kako treba,cestitaaam ☺️☺️☺️ Ma meni nije zao sto je dosla,mislim da bi bila tuznija da nije danas dosla nego se otegnula za jos neko vrijeme jer bi mi to bio ociti znak ciste,uvijek je tako bilo. Ili imam cikluse po PS-u da dodu tocno u dan i sat ili mi kasni i obavezno bude cista neka. Malim koracima sam krenula,novi ciklus,vidjet cemo kako ce bit,iduci planiram vaditi hormone pa cemo vidjeti kako ce se sve odigrati,za pocetak je uredna ovulacija dovoljni razlog srece 💃🏻💃🏻💃🏻🥳

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Veljača 2021. 08:33

Hope tako i ja malim koracima pa cemo vidjeti. Isto moram hormone vaditi sad kad dode M. Svaki ciklus nesto. Bas mi je drago da je kod tebe doslo do uredne ovulacije 
    ----
    Bas sad razmisljam kako sam svoju prirodnu O imala zadnji put u 6 mj prosle godine katastrofa..mozda bi imala jos koju prirodnu ali pitaj Boga kad...Sad si sve mislim kako bi bila sretna da nesto nije u redu sa hormonima pa da bar znam zbog cega je i da to rijesim!

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Veljača 2021. 08:34

Lucky🍀

Ja primjecujem vec 2 dana da se konačno pojavio nekakav iscjedak, nit je gust, nit je rijedak, onako nešto između, nedefinirano osjetim tu i tamo čas s lijeve, čas s desne strane neko probadanje, nadam se da se nešto počelo događati, jedva čekam sutra pregled 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Drzim fige za dobar pregled i prirodnu O 

08. Veljača 2021. 08:49

Dajana bas mi je zao, nije lako nikako, ali slazem se sa Sanjarkom i mislim da je 2 godine vec dosta dugo i da je vrijeme za pretrage. 🤔  
    S obzirom da nisi pratila O do nedavno ako sad dobro skuzila, probajte jos koji mjesec tako pa onda bar nekakve osnovne pretrage da znate na cemu ste🤗
    _
     Anchy nadam se da ce ti pretraga hormona stvarno pomoci za dalje, da nadjes uzrok problemu i izlijecis to. Iako ti ja drzim fige za prirodnu O i ovaj mjesec🥰 mogla bi bit sad kroz ovaj mjesec, samo prati😘
    _
    Sanjarka kako je lijepo vidjeti taj progress❣️🥳
    _
    Hope i prirodna O znaci stvarno puno, hrabro u novi ciklus💗💪🏻

08. Veljača 2021. 08:50

Anchy htjela sam napisati kroz ovaj tjedan🤭🤞🏻 Taman da naraste neki folikulic koji se na uzv nije mogao vidjeti☺️

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Veljača 2021. 08:58

zoe🌸

Anchy htjela sam napisati kroz ovaj tjedan🤭🤞🏻 Taman da naraste neki folikulic koji se na uzv nije mogao vidjeti☺️

Pa da mogla bi biti O ima jos vremena 5 -6 dana da bude kasnija O na 25-26dc. A ako ne bude molim Boga da dode M jer ne da mi se piti duphastone opet. Piskila sam jucer lh pa nista blijeda je budem i danas. A sta ces uvijek cekas nesto nadas se. Biti ce ako ne prirodna pogurati cemo tabletama.

silver
    08. Veljača 2021. 09:09

Hey curke moji testici danas vise ne tamne...tako da spremam se na najgore. Ali boze moj, prvi puta da sam vidjela pozitivne pa sad barem znam da mogu. Sta bude bit ce...javim vam dal da me skinete sa popisa, bilo je dobro dok je trajalo haha...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

SAYURI
    08. Veljača 2021. 09:17

silver

Hey curke moji testici danas vise ne tamne…tako da spremam se na najgore. Ali boze moj, prvi puta da sam vidjela pozitivne pa sad barem znam da mogu. Sta bude bit ce…javim vam dal da me skinete sa popisa, bilo je dobro dok je trajalo haha…

Silver, zao mi je 😔 Ali nista jos ne mora da znaci, da odes vaditi betu?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    08. Veljača 2021. 09:19

Curke koje niste sigurne da ste imale O, evo kucni test na progesteron i potvrdjivanje Ovulacije...

https://proovtest.com/pages/products

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    08. Veljača 2021. 09:21

Radi se 7 dana poslije pika..😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.