Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 13:09

https://www.futunatura.hr/ubiquinol-koenzim
    Evo, najpovoljniji koji sam nasla.... To bi cak i mogla kupit... Ostali su 400-500 kn....  Ako nema neke razlike uzet cu obican koenzim q10... Molim Vas iskustva s Futunatura suplementima? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    08. Veljača 2021. 13:10

Cure jedno pitanje, danas mi je 12/13 dpo (nisam sigurna dal je ovulacija bila 26. ili 27.1., pošto je pik bio 26.1. ujutro.) i sad malo primijetim da je rastezljiv proziran iscjedak išaran krvlju. Da li bi to mogao biti dobar znak?   

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 13:13

Doris moguce je. Imas li inace predmenstrualna krvarenja?.. Jesi radila test? 
    Freya uff ne znam cini mi se preskupo za samo 5 trakica... Za te novce narucis 20 trakica s njuskala hehe

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Pokloncic13
    08. Veljača 2021. 13:14

A imate li kakve info jel se smije taj ubikvinol uzimati u kombinaciji s hormonalnom terapijom za štitnjaču? 

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    08. Veljača 2021. 13:18

Joja💙

Doris moguce je. Imas li inace predmenstrualna krvarenja?.. Jesi radila test?
    Freya uff ne znam cini mi se preskupo za samo 5 trakica… Za te novce narucis 20 trakica s njuskala hehe

Do sad nisam imala nikad...test sam radila 10 dpo ali onaj iz dm-a first sign (25ml) ali nije pokazivao znakove života.
    Planiram sutra, prekosutra napraviti novi.   

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Monstera
    08. Veljača 2021. 13:24

Joja💙

https://www.futunatura.hr/ubiquinol-koenzim
    Evo, najpovoljniji koji sam nasla…. To bi cak i mogla kupit… Ostali su 400-500 kn…. Ako nema neke razlike uzet cu obican koenzim q10… Molim Vas iskustva s Futunatura suplementima?

Pozdrav Joja, ja upadam sa druge teme, samo da ti odgovorim da ja koristim njihove suplemente. Uzela sam si prošli mjesec Vitamin D 2000 i magnezij 400, a bratu sam bila uzela Imunokomplex. Iskreno ne znam šta bi rekla, tj.ne znam ako pomažu ili ne, vitamin D nisam nikad vadila pa ne znam koja mi je situacija s njim, magnezij pijem i od prije. A uzela sam sa njihove stranice jer onaj koji sam pila prije je imao odvratan okus i jako teško sam ga dozirala (od Gaia Naturelle) a i imali su neku akciju. U svakom slučaju javi ako budeš šta uzimala, pogotovo ovaj ubiquinol, dosta sam čitala i o njemu pa bi ga i ja počela koristiti 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 13:27

Lucky🍀

Ja kupujem ubiquinol iz Bio bio, 60 kapsulica 300kn, i pijem dvije dnevno, baš sam sad pri kraju s prvom bočicom i naručila sam si drugu. I nadam se da će ta jajca pucat od kvalitete

Mozda ti je to pomoglo a ne kapi... Heheh aj ti znaj sad sta je dobitno kad pijes svasta :D sta da si ja sad odaberem za sebe? ahahhaha .... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 13:29

Monstera…. Hvala za recenziju.... Bas sam si napunila kosaricu tamo eee poludit cu ahaha... Sve nesto povoljno a meni sve treba.... Javim za ubiquinol. Vjerojatno cu njega uzet. 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Monstera
    08. Veljača 2021. 13:35

Joja💙

Monstera…. Hvala za recenziju…. Bas sam si napunila kosaricu tamo eee poludit cu ahaha… Sve nesto povoljno a meni sve treba…. Javim za ubiquinol. Vjerojatno cu njega uzet.

Hehe, ponese te klikanje, ja sam dobila preporuku za toplomjer sa njihove stranice, i završila sa +300 kn u košarici  

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

08. Veljača 2021. 13:43

Sto se tice preparata ts kvalitetu jajnih stanica,ja sam dobila preporuku ginekologinje gynositol,60 vrecica 300-tinjak kn i drzi za jedan mjesec..je trosak al sam probala i s tim nedavno,mozda je i to pokoglo da se ustabili ciklus,rekla je da je to primarno za dovodenje ciklusa u ravnotezu da budu normalni,a i pomaze jajnim stanicama,meni za sada pase 👍🏻👌🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.