https://www.futunatura.hr/ubiquinol-koenzim
Evo, najpovoljniji koji sam nasla.... To bi cak i mogla kupit... Ostali su 400-500 kn.... Ako nema neke razlike uzet cu obican koenzim q10... Molim Vas iskustva s Futunatura suplementima?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cure jedno pitanje, danas mi je 12/13 dpo (nisam sigurna dal je ovulacija bila 26. ili 27.1., pošto je pik bio 26.1. ujutro.) i sad malo primijetim da je rastezljiv proziran iscjedak išaran krvlju. Da li bi to mogao biti dobar znak?
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Doris moguce je. Imas li inace predmenstrualna krvarenja?.. Jesi radila test?
Freya uff ne znam cini mi se preskupo za samo 5 trakica... Za te novce narucis 20 trakica s njuskala hehe
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
A imate li kakve info jel se smije taj ubikvinol uzimati u kombinaciji s hormonalnom terapijom za štitnjaču?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Doris moguce je. Imas li inace predmenstrualna krvarenja?.. Jesi radila test?
Freya uff ne znam cini mi se preskupo za samo 5 trakica… Za te novce narucis 20 trakica s njuskala hehe
Do sad nisam imala nikad...test sam radila 10 dpo ali onaj iz dm-a first sign (25ml) ali nije pokazivao znakove života.
Planiram sutra, prekosutra napraviti novi.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
https://www.futunatura.hr/ubiquinol-koenzim
Evo, najpovoljniji koji sam nasla…. To bi cak i mogla kupit… Ostali su 400-500 kn…. Ako nema neke razlike uzet cu obican koenzim q10… Molim Vas iskustva s Futunatura suplementima?
Pozdrav Joja, ja upadam sa druge teme, samo da ti odgovorim da ja koristim njihove suplemente. Uzela sam si prošli mjesec Vitamin D 2000 i magnezij 400, a bratu sam bila uzela Imunokomplex. Iskreno ne znam šta bi rekla, tj.ne znam ako pomažu ili ne, vitamin D nisam nikad vadila pa ne znam koja mi je situacija s njim, magnezij pijem i od prije. A uzela sam sa njihove stranice jer onaj koji sam pila prije je imao odvratan okus i jako teško sam ga dozirala (od Gaia Naturelle) a i imali su neku akciju. U svakom slučaju javi ako budeš šta uzimala, pogotovo ovaj ubiquinol, dosta sam čitala i o njemu pa bi ga i ja počela koristiti
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ja kupujem ubiquinol iz Bio bio, 60 kapsulica 300kn, i pijem dvije dnevno, baš sam sad pri kraju s prvom bočicom i naručila sam si drugu. I nadam se da će ta jajca pucat od kvalitete
Mozda ti je to pomoglo a ne kapi... Heheh aj ti znaj sad sta je dobitno kad pijes svasta :D sta da si ja sad odaberem za sebe? ahahhaha ....
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Monstera…. Hvala za recenziju.... Bas sam si napunila kosaricu tamo eee poludit cu ahaha... Sve nesto povoljno a meni sve treba.... Javim za ubiquinol. Vjerojatno cu njega uzet.
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Monstera…. Hvala za recenziju…. Bas sam si napunila kosaricu tamo eee poludit cu ahaha… Sve nesto povoljno a meni sve treba…. Javim za ubiquinol. Vjerojatno cu njega uzet.
Hehe, ponese te klikanje, ja sam dobila preporuku za toplomjer sa njihove stranice, i završila sa +300 kn u košarici
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sto se tice preparata ts kvalitetu jajnih stanica,ja sam dobila preporuku ginekologinje gynositol,60 vrecica 300-tinjak kn i drzi za jedan mjesec..je trosak al sam probala i s tim nedavno,mozda je i to pokoglo da se ustabili ciklus,rekla je da je to primarno za dovodenje ciklusa u ravnotezu da budu normalni,a i pomaze jajnim stanicama,meni za sada pase 👍🏻👌🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji