Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2021. 09:23

Lucky🍀

SAYURI

Radi se 7 dana poslije pika..😉

daj prestani me stalno navodit na to da trošim pare na koješta za umakanje

I ja isto dolazim u iskusenje 🤣

silver
    08. Veljača 2021. 09:29

Sayuri idem u srijedu kod doktora pa cu vidjet, sad sam jos na progesteronu pa imam jos nade za sutra, ali pripremam se za los test...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

tina25
    08. Veljača 2021. 09:30

SAYURI

Curke koje niste sigurne da ste imale O, evo kucni test na progesteron i potvrdjivanje Ovulacije…

https://proovtest.com/pages/products

Možda i narucim za koji mjesec haahha...sada cu krenuti u skupljanje lh trakica i testova...naručiti sa ali-a i taman bi trebale doći za koji mjesec...danas popodne zovem gin da se narucim na kontrolu...čitam vas stalno ali se ne javljam bas kad nemam sta prijaviti kod sebe hehe

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    08. Veljača 2021. 09:37

Silver stavis nam slike testa?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

SAYURI
    08. Veljača 2021. 09:38

silver

Sayuriidem u srijedu kod doktora pa cu vidjet, sad sam jos na progesteronu pa imam jos nade za sutra, ali pripremam se za los test…

Drzim fige da ipak bude sve ok 🤞 Ne vjerujem da je tamnjenje crte bas siguran pokazatelj, iskreno se nadam da ce to sve biti dobro...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    08. Veljača 2021. 09:38

Lucky🍀

SAYURI

Opet ja kriva 😜

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    08. Veljača 2021. 09:39

Hopeforyou

Lucky🍀

SAYURI

I ja isto dolazim u iskusenje 🤣

Hajde imate popust kod prve kupovine, kasnije samo pravis nove profile i opet dobijes popust 🤣

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

silver
    08. Veljača 2021. 09:45

Sanjarka ma imam ih tisuce valjda na mobu, ne znam vise ni koja je koja. Danas sam prvi dan skuzila da su isti kao i jucer i jutros mi je temp pala (iako uzimam progesteron). Tako da mislim da ne bude vise dvojbe do srijede pa cu znat sigurno. I imam ono bas neki filing, zadnjih 2-3 dana sam se osjecala malo umornije i drugacije, a danas bas nista tako da bas imam onaj neki osjecaj da nema vise...
    Sayuri tnx...javim vam u srijedu! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    08. Veljača 2021. 09:47

Jutroo,
    žao mi je cure koje ste dobile M, ali nema odustajanja. Kad treba biti bit će.
    Osobno svaki mjesec kad gospođa dođe potonem, prošli mjesec sam plakala pola dana.
    Ali nekako uz podršku muža koji ipak malo pozitivnije gleda na sve, na kraju dana je smiješak tu i nova nada.
    Eto meni se isto približava i čekam da vidim da li će doći ili ne... nadam se da ne, ali vidjet ćemo.
    Uz to, u ovoj grupi ste sve toliko divne da jednostavno uz toliku podršku teško je biti loše volje. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

SAYURI
    08. Veljača 2021. 09:51

Cure ja sam rekla poceti piskiti u cetvrtak 6dpo, ali to nisam ja 🤭 Zato cu ja poceti u srijedu 5 dpo😂😂

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.