Joja, Sanjarka hvala vam 🥰 nismo uspili više 😂
Poklončić samo pozitiva. Jedan ciklus mora uspit 🤞🤞
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Nista pokloncic, sljedeci mjesec je nas ahahhaa ni kod mene nema dobrih vijesti 😽 katastrofa 🤣🤧
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Uopće necu pokušavati iskreno. Između prve i druge trudnoce je prošlo godinu i pol,kao čekamo da prođe famozna jedna godina,pa misliš si ma bude,možemo sami,upalit će nekad.
Ok je,upalilo je kad uopće vise nisam imala nikakva očekivanja,ispuhana od nadanja i očekivanja,ali uopće nemam snage prolaziti isto to ponovno.
Da imam doma bebu kako sam trebala imat,da oprostiš,jebalo bi mi se živo kad će se primiti.
Ovako..ne..sad čim menga prođe ja odoh svojoj spasiteljici za koju nažalost nisam znala donedavno i nek napravi sve kaj moze da me nafila kako god i s čim god.
Prefali mi držati ga i sa svakom ovom mengom otkad radimo na bebi se raspadnem u milijun komadića jer nisam ni njemu blize.
Borit se praktički protiv idiopatske neplodnosti je valjda najdebilnija borba jer ne znaš s čim se boris.
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Uopće necu pokušavati iskreno. Između prve i druge trudnoce je prošlo godinu i pol,kao čekamo da prođe famozna jedna godina,pa misliš si ma bude,možemo sami,upalit će nekad.
Ok je,upalilo je kad uopće vise nisam imala nikakva očekivanja,ispuhana od nadanja i očekivanja,ali uopće nemam snage prolaziti isto to ponovno.
Da imam doma bebu kako sam trebala imat,da oprostiš,jebalo bi mi se živo kad će se primiti.
Ovako..ne..sad čim menga prođe ja odoh svojoj spasiteljici za koju nažalost nisam znala donedavno i nek napravi sve kaj moze da me nafila kako god i s čim god.
Prefali mi držati ga i sa svakom ovom mengom otkad radimo na bebi se raspadnem u milijun komadića jer nisam ni njemu blize.
Borit se praktički protiv idiopatske neplodnosti je valjda najdebilnija borba jer ne znaš s čim se boris.
Ta idiopatski neplodnost je nešto čega se ja osobno najviše bojim. Borba s vjetrenjačama. Ja se iskreno nadam da će mi nešto naći na humanoj, barem znaš čemu se okrenut i kako to rješavati.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Zao mi je sto se tako osjecas.... svaku od nas ovdje ponekad uhvati tuga.... moramo se borit s tim, nema druge ... Meni i muzu je takodjer katastrofa.... Zelimo nekog poljubit prije spavanja i izmolit s njim "Andele cuvaru mili"... Od prvog dana braka svaku noc se molimo sami .... Dosta nam je toga.... zelim razmisljat samo kak ce nam uskoro nasa beba doci... Nadam se da sutra necu opet past u glavi... Danas sam ok ....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joj cure grlim vas jako
Evo. Bas ste mi super ekipa. I nekako sam se nadala da cemo se druzit i dalje na bebama 🥺
Ma. Ima jos nade, ima sigurno. Tek ste 10dpo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🙏🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joj cure grlim vas jako
Evo. Bas ste mi super ekipa. I nekako sam se nadala da cemo se druzit i dalje na bebama 🥺
Ma. Ima jos nade, ima sigurno. Tek ste 10dpo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🙏🙏
A i sljedeci ciklus vodi na jesenske hehe
Pokloncic13 aj liječi te gljive sljedeci mjesec 😁
Joja i Pokloncic ❤️❤️❤️❤️ nije lako nimalo, ali mozemo mi to. svaki pokusaj je korak blize cilju, odustat necemo i ne smijemo. 💪🏻 ljubim vas i grlim lavice💗
Drzite se i nemojte pasti psihicki. Ako nije ovaj ciklus, bit ce iduci🙏🏻
Znam da nije neka utjeha, ali imate priliku radit na tome svaki mjesec, i to znaci nesto. Ja bi voljela da sad nesto piskim i trazim neke sjenice, a muza da me oplodi nema do Uskrsa, sta cu🤣
Joja i Pokloncic ❤️❤️❤️❤️ nije lako nimalo, ali mozemo mi to. svaki pokusaj je korak blize cilju, odustat necemo i ne smijemo. 💪🏻 ljubim vas i grlim lavice💗
Drzite se i nemojte pasti psihicki. Ako nije ovaj ciklus, bit ce iduci🙏🏻
Znam da nije neka utjeha, ali imate priliku radit na tome svaki mjesec, i to znaci nesto. Ja bi voljela da sad nesto piskim i trazim neke sjenice, a muza da me oplodi nema do Uskrsa, sta cu🤣
Kad mu ono ti ides njemu u posjet? 😁
Kraljice moje izbacite te negativne misli i osjecaje, tu ih istresite sve, jer ko ce nas bolje razumjeti nego mi jedna drugu ❤️ i Sanjarka bas kako kazes strasno mi je draga ova ekipa i nekako se nadam da cemo se jos stic ugurat sve u jesenske pa makar i u onoj zadnjoj sekundi uletile 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ma ekipa je top. Totalno ste mi sto bi se reklo po guštu ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji