Evo lh 11dpo
https://ibb.co/5xXfXnX
https://ibb.co/Qvhhjt9
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kaća nadam se da ce biti jedan ali vrijedan heheh 🤞
Sanjarka molim se Bogu onda da i meni bude 60 ahahaha da mogu s mirom napravit test…. Ne znam zasto al tesko mi pada lovljenje sjena…. ☹️
Mašo mi smo iskoristili svaku priliku za putovanje i prosle godine pa smo bili van lijepe naše tri puta… Ove godine ne mislimo bas putovat jer planiram ostat trudnaaa napokonnn ahahha
Pokloncic daj testice :*
Si ti pisnula lh?
Sanjarka ❤️ i super dar za muza 🥰 cak i da ne izdrzis do tad misim da ti nece zamjerit 🤭
E ja sam fino iskoristila ovo netrudno razdoblje i iskoristila svoj ipl za jos jedan tretman, spalila cijelo tijelo, nema da igdje ista vise ikad naraste 🙅🏻♀️😂 jos dok ja ulovim O stignem sigurno jos jedan tretman odradit i do trudnoce cu bit glatka ko bebina guzicica 😁
Ma tako treba.
Uvijek iskoristi najbolje od situacije ❤️
E ovak,ja obožavam prnje,makar sam sad u fazi ulaganja u trenirke jel 🥴
Volim kupovati detalje za stan i općenito ta dekoracija,volim visiti po aliju i stavljati u košaricu,ljubiteljica sam grickalica i čokolade,volim putovat,kad je to bilo moguće jel..volim sport..čuda nespojiva jel..volim ic na nokte i frizuru,to su neke sitnice koje sam si ostavila za radost,sitnice bitnice jel 🤣
I naravno,mali mi mora bit cakum pakum,a bome i muza volim zategnut 🙊
Lav sam jebiga,esteta..al nisam samodopadna,nametljiva i glasna..
—
Joja kak si mi ti? Jesi našla kakvu stazicu putem pa oprcila guzicu ko i naša Sayuri? 🥰
E sto je Sayuri prcila guzicu, prcila je….nemrem vise😫 Ovo cudo sto izlazi iz grudi i dalje ide na stisak, cice se malo pocele puhati i imam grcice lagano, sta je ne znam. Ne znam vise ni kad je O bila, imala sam cudne pikove i testove🤔
Pokloncic pisnj ti test obavezno ako progesteron bude visok ali isto tako, ako ne bude sky high visina ne znaci da nisi trudna…sretno🤞🤞
Sanjarka kako se osjecas? Ima li ovaj put pravih simptoma? Sta bi za muza, jesi li mu obznanila?
Za muza Kontam mozda izdrzat do valentinova 😂😂😂
Osjecam se obicno. Osim cudno bolnih cica. Nemam nista za izvdojit znacajno 🤷♀️
A ti si oplođena 100% 😁
Uh nadam se 🥳 Ako mozes izdrzati, to bi bilo bas super Valentinovo😍 Bas mi je drago zbog tebe, stalno mislim kako smo skupa bile na temi Proljetne bebe i skupa u par dana napustile…
Znas da mi je to prije palo napamet
Kako smo trebale biti skupa na proljetnim bebama i kako cemo sad bit skupa sigurno na jesenskim 🥳🥰
Et ga na lepe moje,ja umocila 3 različita,E bome ti neće lagat bome sam sve samo ne oplođena 🤣🤣 čekam mengicu do srijede i onda pauziranje do idućeg ciklusa pa u nove pobjede,klepanja,mrdanja,umakanja i tak to 🤭
A i di su slike
Kaća nek ti jedan odnos bude dobitan kao i meni 🥳🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Kaća nadam se da ce biti jedan ali vrijedan heheh 🤞
Sanjarka molim se Bogu onda da i meni bude 60 ahahaha da mogu s mirom napravit test…. Ne znam zasto al tesko mi pada lovljenje sjena…. ☹️
Mašo mi smo iskoristili svaku priliku za putovanje i prosle godine pa smo bili van lijepe naše tri puta… Ove godine ne mislimo bas putovat jer planiram ostat trudnaaa napokonnn ahahha
Pokloncic daj testice :*
Si ti pisnula lh?
A muz se namace u kadi sto godina e vec mi se cini da cu se popiskit u gacice koliko me tjera !!! Covjek nikak izaci van!!!
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Evo lh 11dpo
https://ibb.co/5xXfXnX
https://ibb.co/Qvhhjt9
Kako ih je lijepo vidjeti 💙💙💙💙💙
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Dok sam oprala malog šefa,cijelu zašpricanu kupaonu i moji snjeskici su presušili 🤣
Sekundarni sterilitet uzeo maha vol.2 🤭
Kak stvari stoje ja ću bit sretna ak uđem na jesenske 2022 😎🤣
Smejem se a place mi se kuzite to? ☺️
Sanjarka ti si mi trenutno lajtmotiv ❤️
Joja uljepšaj mi večer 💪🏻🎉😇
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
E ovak,ja obožavam prnje,makar sam sad u fazi ulaganja u trenirke jel 🥴
Volim kupovati detalje za stan i općenito ta dekoracija,volim visiti po aliju i stavljati u košaricu,ljubiteljica sam grickalica i čokolade,volim putovat,kad je to bilo moguće jel..volim sport..čuda nespojiva jel..volim ic na nokte i frizuru,to su neke sitnice koje sam si ostavila za radost,sitnice bitnice jel 🤣
I naravno,mali mi mora bit cakum pakum,a bome i muza volim zategnut 🙊
Lav sam jebiga,esteta..al nisam samodopadna,nametljiva i glasna..
—
Joja kak si mi ti? Jesi našla kakvu stazicu putem pa oprcila guzicu ko i naša Sayuri? 🥰
E sto je Sayuri prcila guzicu, prcila je….nemrem vise😫 Ovo cudo sto izlazi iz grudi i dalje ide na stisak, cice se malo pocele puhati i imam grcice lagano, sta je ne znam. Ne znam vise ni kad je O bila, imala sam cudne pikove i testove🤔
Pokloncic pisnj ti test obavezno ako progesteron bude visok ali isto tako, ako ne bude sky high visina ne znaci da nisi trudna…sretno🤞🤞
Sanjarka kako se osjecas? Ima li ovaj put pravih simptoma? Sta bi za muza, jesi li mu obznanila?
Za muza Kontam mozda izdrzat do valentinova 😂😂😂
Osjecam se obicno. Osim cudno bolnih cica. Nemam nista za izvdojit znacajno 🤷♀️
A ti si oplođena 100% 😁
Uh nadam se 🥳 Ako mozes izdrzati, to bi bilo bas super Valentinovo😍 Bas mi je drago zbog tebe, stalno mislim kako smo skupa bile na temi Proljetne bebe i skupa u par dana napustile…
Znas da mi je to prije palo napamet
Kako smo trebale biti skupa na proljetnim bebama i kako cemo sad bit skupa sigurno na jesenskim 🥳🥰
Onda mi.tamo rezervisi jedno mjesto🤭
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji